Skip to main content

Johan Gammeltoft

johan gammeltoft_02 cuba - cuba_bil_groen_06

Mød rejselederen Johan Gammeltoft

Johan ser den cubanske kultur og livsform som Cubas rigtige guldgrube, og han ved, hvad han taler om.

Med sine cubanske rødder har han opnået et indgående kendskab til livet og hverdagen i Cuba. Dels gennem sin cubanske familie, dels gennem sine langvarige ophold i landet. Under sin uddannelse til pædagog tilbragte han i 2013 seks måneder i praktik på en specialskole i Havana for børn og unge med særlige behov.

Efter at have afsluttet pædagoguddannelsen førte hans store interesse for Cuba ham i 2014 tilbage til Havana, for at studere spansk på universitetet i 10 måneder. Under dette ophold opnåede Johan erfaring som guide og tolk for skandinaviske turister.

Siden da har han arbejdet som rejseleder for Stjernegaard Rejser i Cuba. Han var blandt andet i landet, både da Fidel Castro gik bort og da Barack Obama, som den første siddende amerikanske præsident i knap 90 år, var på besøg.

Udover at besidde stor viden om Cuba generelt, har Johan gennem sine ophold i landet fået et indgående kendskab til den cubanske ungdoms syn på revolutionen og deres forestillinger om landets fremtid. Han har desuden gennem sit praktikophold og sine studier, gjort sig en masse erfaringer omkring landets uddannelsessystem. Dette og meget andet vil han fortælle om på jeres rundrejse.  

Perfekt rejseleder. Hvor ville det være dejligt, hvis alle rejseledere var lige så levende og oplyste. Fantastisk oplevelse.

Inge, Bagsværd

Johan Gammeltoft er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Johan Gammeltoft

Den fødte rejseleder

Johan er en yderst kompentent guide med stor empati og forståelse for vores indsigelser/klager undervejs på turen. Han er den fødte rejseleder. Johan har lideldedes en stor viden om landets forhold både fortid, nutid og det som forventes at komme til at ske i fremtiden.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (623 anmeldelser)
Destination:
Cuba
Gæst:
Rikke Bettina, Aalborg Sø

Vores værter var meget imødekommende

Det var en fantastisk tur med en rigtig god rejseleder. Johan er god til at gøre rejsen levende med mange historiske oplysninger. Han formåede at få deltagerne blandet, så alle kom til at snakke med alle. Var meget velforberet og meget behagelig at være i selskab med.

På stederne, hvor vi boede, var vores værter meget imødekommende og venlige. Vi synes, at det var en god rejseform. Og dejligt med den vekselvirkning der var, da vi boede både i lidt større byer og i mindre byer. Så man fik nogle forskellige kontraster ind i rejsen. Og dejlige naturoplevelser. Så det er en tur, vi vil komme til at huske længe.

Vi må sige, at det er lidt svært at vælge noget ud, som har været det bedste. Vores oplevelser spredte sig fra gåture henover ridetur, biltur til naturoplevelser og snorkling. Det var godt, at det var så varieret med de fælles oplevelser med spisning og musik. Det var bare en dejlig oplevelse.

Gæst:
Annette, Uldum

Indfriede forventningerne i alle henseender

Rejsens indhold og oplevelser indfriede fuldt ud forventningerne i alle henseender. Kort fortalt en fantastisk oplevelse med kontakt til områderne og befolkningen. Specielt underbygget med en fantastisk rejseleder i Johan Gammeltoft.

Kommentarer om Johan Gammeltoft:
1. En personlig, positiv og venlig holdning.
2. Særdeles informativ og vidende om Cuba. Såvel historie som fakta i nuet.
3. En stærk viden og kontakt til lokalbefolkning.
4. Gav en klar fornemmelse af, at alle deltagere var i centrum.
5. Kort sagt den bedste rejseleder jeg har oplevet (siger ikke så lidt grundet mit aktive rejseliv).

Gæst:
Jørgen Næsager, Karrebæksminde

Perfekt rejseleder

Perfekt rejseleder. Hvor ville det være dejligt, hvis alle rejseledere var lige så levende og oplyste. Fantastisk oplevelse.

Gæst:
Inge, Bagsværd

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)