Skip to main content

Jytte Ranjel

jytte ranjel_02 australien - great barrier reef_Koral_02

Mød rejselederen Jytte Ranjel

Jytte er født og opvokset i Danmark men har boet i Melbourne, Australien, siden 1989. Hendes hjerte har altid banket for rejsebranchen, som hun er dybt involveret i. Hun har bl.a. været Vice President for foreningen for professionelle rejseledere i Australien.

Desuden er Jytte meget aktiv som professionel rejseleder - et job hun elsker. "Glad, fuld af passion og med fokus på kundeservice" er nogle af de superlativer, som gæster fra hele verden har brugt om Jytte. Og hun sætter naturligvis særlig pris på at være rejseleder for gæster fra hendes hjemland, Danmark.

"Det er en stor fornøjelse at byde gæster velkommen til både de rejseoplevelser, som er planlagt, og til de oplevelser, der opstår pludseligt undervejs. Jeg glæder mig til at give mine danske gæster et dybere indblik i, hvordan det er at bo og leve i Australien og New Zealand", siger Jytte. 

Vi var yderst tilfredse med rejselederen. Utrolig vidende og behagelig guide.

Jeanette & Peter, Kongens Lyngby

Jytte Ranjel er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Jytte Ranjel

Oplevelsesrig tur

Oplevelsesrig tur hvor Boulders Beach, Sounds, regnskovene, Ayers Rock og Sydney står ud.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Susanne, Klampenborg

Yderst tilfredse

Vi var yderst tilfredse med rejselederen. Utrolig vidende og behagelig guide. Fjordland, operahuset, Ayers Rock, Boulders Beach samt restaurant Luminae ombord var store oplevelser.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jeanette & Peter, Kongens Lyngby

Stor oplevelse med mange highlights

Rejsen var en stor oplevelse med mange highlights. Tasmanien var spændende og afslappende især på dagene til havs. I Australien var dagene fyldte med udflugter, og der var godt nok fart på. Jeg er meget taknemmelig for, at rejsen blev gennemført, trods det at vi kun var en lille gruppe på 10 personer - TAK for det. Vi så blandt andet:

- Ayers Rock
- Operahuset i Sydney med Sydney Harbour Bridge.
- The Sounds (Milford og Doubtful).
- Tasmanien med besøg på dyreinternat med koalaer, kænguruer og tasmanske djævle.
- Great Barrier Reef med snorkling.
- Christchurch med besøg ved mindestedet efter terrorangrebet. Det var overvældende og især stemningen af "vi står sammen"" gjorde indtryk plus alle de tusinder af buketter."

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Kirsten, Marstal

Fantastisk tur

"Turen til Dusky, Doubtful og Milford Sounds var fantastisk - ikke mindst fordi vi var velsignet med et fantastisk vejr og en kaptajn, der gjorde alt for, at vi skulle få så meget med som muligt. Det var fantastisk at få mulighed for at opleve Tasmanien - en ø som man kunne fornemme havde en fantastisk skønhed. At opleve Ayers Rock og få et indtryk af den oprindelige befolkning var en stor oplevelse. Sydney var en helt utrolig smuk by, som det havde været skønt at have mulighed for at opleve noget mere af.

Er taknemmelig for, at Jytte fik muliggjort et frivilligt besøg på en vildtplejestation, hvor vi fik mulighed for at opleve vilde dyr tæt på. Det var vi meget taknemmelige for.

Vi kan kun sige, at vi havde en fantastisk tur omgivet af søde rejsefæller. Næste gang vi vælger rejseselskab vil vi helt bestemt kigge på Stjernegaards program først."

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jeanet & Freddy, Nørresundby

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)