Skip to main content

Mogens Sigersdal

mogens sigersdal_270516 madagaskar_rismark_03

Mød rejselederen Mogens Sigersdal

Mogens Sigersdal er eventyrer. Han har rejst verden rundt, siden han var 17 år.

Det har ført til arbejde og rejser i mere end 80 lande fra Antarktis til Canada og fra Latinamerika til Asien og Afrika. Mogens er desuden programplanlægger og foredragsholder.

Mogens har været leder af ekspeditioner, erhvervsdelegationer og grupperejser i mere end 20 år. Han er uddannet pædagog og konfliktrådgiver og har været selvstændig entreprenør i mange år samt konsulent i en offentlig virksomhed. Mogens færdes hjemmevant i polarområder, ørkener, jungler og bjerge. Han har et indgående kendskab til latinamerikanske, asiatiske samt forhold i det sydlige Afrika.

 Krydstogter rundt omkring i verden hører også til hans ekspertiser.

Mogens har boet i blandt andet Costa Rica og Nicaragua, hvor han har arbejdet med indianere og naturbeskyttelse. Desuden har han et godt kendskab til den islamiske verden fra sine karavanerejser i Sahara over kulturrejser i Golfstaterne til Mellemøsten og Iran.

Vi har haft en fantastisk rejse med den fantastiske rejseleder Mogens Sigersdal. Et empatisk menneske som med stor entusiasme formidlede sin viden om Madagaskar. Altid stort overblik og øje for den enkelte i gruppen. Bestemt en rejseleder vi vil vælge til fremtidige rejser ude i verden.

Freddy

Mogens Sigersdal er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Mogens Sigersdal

Kun de bedste anbefalinger

Mogens en herlig person og meget hjælpsom på alle områder. Hyggelig at være sammen med. Kun de bedste anbefalinger er gode nok.

Gæst:
Steen Kudsk Larsen, Lerberget

Planlagt og gennemført perfekt

For vores vedkommende var rejsen planlagt og gennemført perfekt. Mogens havde en god viden om de lande, vi kom til, samt en god forståelse for, hvordan selskabet og udenlandske rejseledere skulle tackles.

Gæst:
Anton, København

En fantastisk spændende tur.

Samlet set en fantastisk tur. Vores gruppe har haft det rigtig sjovt sammen på hele turen. Smilene og venligheden fra både lokalbefolkningen i land og fra besætningen på skibet har gjort indtryk på mig, og udflugterne i Taiwan var fantastiske - takket været vores lokale guide, som er en af de bedste guider, jeg har oplevet på mine ferier.

Mogens - vores rejseleder - var rigtig kompetent og vidende. Stor ros til ham for hans indsats. Alt i alt en fantastisk spændende tur.

Gæst:
Anne-Mette, Roskilde

Det meste var i top

Det er svært at udvælge den største oplevelse, da det meste var i top.

Gæst:
Ove, Værløse

En rigtig god oplevelse

Mogens er vel den bedste rejseleder, vi har haft, i de sidste 10-års tid over mere end 15-20 rejser. Taiwan var en rigtig god oplevelse - vi vil klart overveje at tage tilbage ved en senere lejlighed.

Gæst:
Peter, Farum

Uforglemmelig rejse

Helt fantastisk og uforglemmelig rejse. Det ville ikke kunne lade sig gøre at udvælge de største oplevelser, da hele rejsen og de forskellige oplevelser var lige fantastiske.

Mogens er i en kategori for sig - meget vidende og behagelig i sin facon.

Gæst:
Teddy & Bente, København

Fantastisk dejlig og kompetent rejseleder

Mogens er en fantastisk dejlig og kompetent rejseleder og et meget behageligt menneske at være sammen med. God ambassadør for Stjernegaard rejser.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Christian, Holte

Jeg har allerede anbefalet rejsen til andre

Det er den bedste rejse, jeg nogensinde har været på. Vi så så mange forskellige ting, og oplevede så meget.
De tre mænd, der var med i bussen, gjorde det rigtig godt. Den lokale guide var vidende og fortællende, og altid i godt humør. Manden, der hjalp med kufferterne, var en stille og meget venlig mand, der udførte et godt og tungt stykke arbejde. Chaufføren var meget dygtig, han kørte lange strækninger på nogle ikke altid alt for gode veje, på intet tidspunkt følte man sig utryg.

ALT var i orden og over forventning, specielt i så fattigt et land.

Jeg har allerede anbefalet rejsen til andre.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (56 anmeldelser)
Destination:
Madagaskar
Gæst:
Bodil Thomsen, Kolding

Fantastisk rejse og rejseleder

Vi har haft en fantastisk rejse med den fantastiske rejseleder Mogens Sigersdal. Et empatisk menneske som med stor entusiasme formidlede sin viden om Madagaskar. Altid stort overblik og øje for den enkelte i gruppen. Bestemt en rejseleder vi vil vælge til fremtidige rejser ude i verden.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (56 anmeldelser)
Destination:
Madagaskar
Gæst:
Freddy

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Mogens var en meget kompetent og engageret rejseleder.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (56 anmeldelser)
Destination:
Madagaskar
Gæst:
Iben Holstejn Johansen

Løvebrøl på tæt hold

Sossusvlei var fantastisk, katamaranturen var virkelig skøn og havnebyen Swakopmund var spændende. Og vandhuller som blev flittigt besøgt af alle dyr. Vi stod ved et vandhul til klokken 24, hvor der havde været 3 sorte næsehorn, en flok elefanter, mange giraffer, zebraer og et løvebrøl på tæt hold.

Mogens er en super rejseleder, og virkelig god til at formidle alt!

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (28 anmeldelser)
Destination:
Namibia
Gæst:
Kirsten, København

Costa Rica er det land, som har været sværest for os at rejse fra igen

Vi kan ikke sætte en finger på denne rejse. Ikke mindst Mogens Sigersdal og den lokale guide Paval gjorde turen ekstra interessant med deres viden og indlevelser, ligeledes fungerede alt med hensyn til transport uden problemer.

Mogens Sigersdal er en hel enestående rejseleder, der fik det hele til at fungere, besvarede alle vore spørgsmål og er i det hele taget en meget behagelig person. Håber på et senere tidspunkt at komme med på en rundrejse med Mogens som rejseleder.

Gæst:
Else Marie Ipsen, Frederikssund

Rolig og imødekommende rejseleder

Mogens var altid klar til at formidle om alle forhold i Costa Rica. Det nyder vi, fordi vi gerne vil lære noget om de lande vi besøger. Desuden er han altid rolig og imødekommende. En god rejseleder. Vi havde håbet på at få nogle unikke naturoplevelser, og det fik vi til vores store glæde. Flere gange endda.

Gæst:
Peter, Tranbjerg J

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)