new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

ojvind kyroe

Øjvind Kyrø

Rejseleder

Øjvind Kyrø (f. 1952) er en erfaren, prisbelønnet journalist, forfatter og tv-vært og en stor kender af Latinamerika og Afrika. Siden 1983 har han dækket området for dansk presse - i aviser, radio og tv. Han har været Latinamerika-korrespondent for Weekendavisen og Berlingske Tidende samt udenrigsredaktør for TV2 Nyhederne. Han har skrevet to bøger om Afrika - en om folkemordet i Rwanda, den anden om krigen i Congo. 

Gennem de senere år har Øjvind med stor succes været rejseleder for Stjernegaard i Cuba og Colombia i de måneder, hvor “Danmark bør være lukket”, som han siger. 

Nu gælder det også Portugal, hovedkvarteret for det tidligere verdensomspændende imperium, hvis kolonier i Afrika og Sydamerika han kender godt – Angola, Mocambique, Brasilien – og de fleste af øerne i midten af Atlanten - Azorerne – har han også besøgt og beskrevet.

Sammen med Øjvind kommer I på en rundrejse fyldt med oplevelser. I får indblik i flere hundrede års historie og dagliglivet i det smukke land.

Øjvind Kyrø har været en fortræffelig rejseleder, der har gjort rejsen til en helt speciel oplevelse. Hans viden og erfaring er kommet os alle til gode og hans indsigt er omfattende. Og han er en virkelig god formidler. Han har taget godt hånd om alle både "store" og "små".

Cuba • Børge Christensen • Roskilde

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)