Skip to main content

Tomás Cárdenas Nervil

tomas cardenas nervil usa - californien_death valley_salt_02

Mød rejselederen Tomás Cárdenas Nervil

Tomás Cárdenas Nervil (f. 1989) er født og opvokset på Frederiksberg med en dansk mor og en spansk far fra Andalusien.

Med rødder i det kølige Nordeuropa og det varme Sydeuropa har Tomás fra en meget tidlig alder lært at navigere i krydsfeltet mellem forskellige kulturer, klimaer, sprog og tilhørsforhold.

Den evne har han taget med sig videre i livet, og hans opvækst har drevet hans nysgerrighed og videbegær på vores forskellighed og ensartethed som mennesker på tværs af kloden. Det er med tiden blevet til en livsstil, der har ført ham ud på det ene lange udlandsophold efter det andet - overalt i verden. Livsændrende ture i Nord- og Sydamerika, Asien, Arktis og Afrika, som har formet Tomás’ verdenssyn markant.

Tomás er Cand. mag. i Spansk sprog og kultur og Europæiske studier fra Københavns Universitet, hvorfor han har et indgående kendskab til den spansktalende verdens, herunder Latinamerikas og Europas historie, kultur og samfund.

Foruden at bo en overgang i Argentina har Tomás også rejst ekstensivt i resten af Latinamerika og været rejseleder på forskellige destinationer fra vandreture med kondorerne i højderne i Andesbjergene, bådture på Titicaca-søen til kulturrejser til tobaksplantager i Caribien.

Tomás har desuden været rejseleder i Sydeuropa i bl.a. Catalonien, Baskerlandet, Aragonien, Frankrig, Andorra og Italien. Den sidste tilføjelse til det kapitel er Kanarieøerne, hvor Tomás står i spidsen for vores ture til smukke Tenerife, hvor europæisk kultur møder afrikansk flora og fauna, og hvorfra Europa blev forbundet til Den Nye Verden.

Tomás har også ekstensiv rejseerfaring fra USA, hvor han har rejst rundt og besøgt mere end 20 stater fra Øst til Vest og Nord til Syd. På sin vej har han stiftet bekendtskab med den brogede alsidighed og vilde natur, som kendetegner landet. 

Tomás har haft en stor kærlighed til USA, siden han i starten af 20'erne lejede en åben Ford Mustang og kørte tværs gennem landet med nogle amerikanske venner.

Det blev til en dannelsesrejse, som sådan nogle så ofte bliver, med besøg i alt fra store opslugende metropoler på kysterne til bjergtagende nationalparker inde i landet, gennem ikoniske landskaber med smukke udsigter.

Tomás Cárdenas Nervil er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)