Azorerne – Tre perler i Atlanten
Download katalog over rejsen

9 dage fra 16.695 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Portugal Azorerne – Tre perler i Atlanten

Individuel rejse 9 dage fra 16.695 kr.

4.4   (130 anmeldelser)
Azorerne_hortensia_04_hf

Midterøerne rundt

Dyk ned i en af Europas skjulte afkroge på rejsen til Azorerne, der kombinerer de smukkeste nuancer af naturen med de største kulturseværdigheder på hele tre azoriske perler. I vender med garanti berigede hjem efter at have vendt hver en sten i det isolerede ørige!

Azorerne_nordeste_ribeira dos caldeiroes
san jorge_manadas_kyst_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Fuldt fokus på Midterøerne
 • Besøg og bo på 3 øer på én rejse
 • Inkl. udflugter med lokalguide
 • Geotermisk energi og indsøer
 • Vandfald og lavalandskaber
 • Inkl. alle transporter
sao jorge_faja santo cristo_04

Eksotiske oplevelser midt i Atlanterhavet

På denne rejse er al energien lagt i de mindre turistede og mest autentiske midterøer: Faial, Pico og São Jorge.

Velkommen til øriget Azorerne! Her på kanten af kontinentet møder I et af de mest unikke samfund i Europa. På Faial, hvor rejsen begynder, befinder I jer eksempelvis tættere på Boston end København, når I besøger det månelignende landskab ved Capelinhos, der blev begravet af et vulkanudbrud i tilbage i 1957.

På Pico rejser den kæmpemæssige keglevulkan sig fra hjertet af øen. Bjerget er det højeste punkt i hele Portugal, og I ser naturligvis rigeligt til højdemeterne de næste dage. Øen er kendt for sin produktion af vin, som I stifter bekendtskab med ved de særegne currais-stengærder på de vulkanske marker. Den mineralholdige undergrund giver druerne en særlig smag, som I naturligvis har rig mulighed for at fordybe jer i.

São Jorge er landbrugets ø og rejsens tredje. Her står I ansigt til ansigt med noget af det reneste ø-kultur i Azorerne, når I besøger en række velbevarede kirker, der har modstået selv vulkanudbrud og affolkning. De endeløse kornmarker danser i den kraftige Atlanterhavsvind, som har formet den forrevne kyst gennem tiderne. På ørundturen får I lyst til at stoppe ved hver eneste udsigtspost, og I bestemmer heldigvis tempoet helt selv. Rejsen rundes af med en fridag på Faial, så I kan udforske den charmerende havneby Horta, hvor lystsejlere har lagt til på vej over Atlanten siden tidernes morgen.

Den azoriske trekant: Faial, Pico og São Jorge

De tre midterøer udgør i daglig tale ’Den azoriske trekant’. De ligger forholdsvis tæt på hinanden og udsigten til Pico-vulkanen binder dem harmonisk sammen. Vi har inkluderet færgeoverfarterne mellem de tre øer, en fantastisk oplevelse med vind i håret og endeløs udsigt. Transporter og selskab af kyndige lokalguider på de tre heldagsudflugter er ligeledes inkluderet, ligesom diverse entrebilletter samt to frokoster og morgenmad hver dag.

På hver af de tre øer har I en fridag, så I har god tid til at nyde livet på den unikke øgruppe og drage ud på egne eventyr i de autentiske landsbyer.

I bor på dejlige hoteller med pool og fine fællesområder, og I befinder jer aldrig langt fra den nærmeste, gode restaurant. Glæd jer til at opleve verden, som den ser ud i midt i Atlanten i den azoriske trekant – langt fra alting og alligevel lidt hjemligt!

Azorerne Tre Perler I Atlanten 2025

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Lissabon 1 nætter: Lissabon 1 Convento do Salvador Hotel
Horta, Faial 2 nætter: Horta, Faial 2 Hotel Azoris Faial Garden
Madalena, Pico 2 nætter: Madalena, Pico 2 Hotel Caravelas
Velas, São Jorge 2 nætter: Velas, São Jorge 2 Garden Hotel
Horta, Faial 1 nætter: Horta, Faial 1 Hotel Azoris Faial Garden

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Hotel Convento Do Salvador Gallerysuperior1 Inkluderet i prisen
Lissabon

Convento do Salvador Hotel

I hjertet af det historiske Alfama-kvarter ligger det charmerende Convento do Salvador Hotel. Bygningen husede tidligere et kloster, og de historiske rammer ånder stadig i bedste velgående på hotellet.

Se hotel
Pool Deck By Night2 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Azoris Faial Garden

Se hotel
Exterior Pool Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Caravelas

Se hotel
Double Bedroom Inkluderet i prisen
Azorerne

Garden Hotel

Se hotel

En helt igennem vellykket rejse fra først til sidst. Alt klappede på Azorerne og alle involverede var imødekommende og serviceminded.

Anders Østerby, Hjørring
pico_vulkan_02_slider

Dagsprogram

Dag 1

DANMARK – PORTUGAL, LISSABON

Lissabon er en charmetrold ud over det sædvanlige med ujævne byhuse, snørklede stræder og gamle sporvogne.

I er fremme i den hyggelige hovedstad i tid til en sen sydeuropæisk middag i gåafstand fra hotellet.

Ved ankomsten bliver I modtaget og kørt til hotellet.

Her skal i bo

Hotel Convento Do Salvador Gallerysuperior1 Inkluderet i prisen
Lissabon

Convento do Salvador Hotel

Azorerne Tre Perler I Atlanten 2025
faial_fyrtaarn_museum_02 faial_horta_01

Dag 2

Azorerne, Faial

Efter en nat i hovedstaden Lissabon på det portugisiske fastland sætter I fødderne på azorisk jord på Faial, den første af i alt tre øer på rejsen.

Azorerne består af 9 beboede øer, der deler sig i tre grupper: de indre, ydre og midterøerne. På denne rejse holder I jer til midterøerne, så I har god tid til at fordybe jer i livet midt i Atlanterhavets brusen.

Øerne er af vulkansk oprindelse og deler samme historie som Island: skabt på den midtatlantiske højderyg, der deler Nordamerika og Europa.

Og her har farveblyanterne sandelig været på overarbejde i naturen!

Hver ø har sin egen farve ifølge lokale sagn, og I nærstuderer tre af de smukkeste på denne rejse: blå Faial, grå Pico og brune São Jorge. I virkeligheden er alle øerne grønne og pyntet med blå hortensiabuske og lilla bougainvilleablomster, men hver har sit særpræg.

Azorerne har hørt til Portugal siden 1400-tallet kun afbrudt af 60 år under spansk herredømme. Øgruppen ligger 1500 kilometer vest for fastlandet og har delvist selvstyre med en lovgivende forsamling i hovedbyen Horta på Faial, hvor I befinder jer. Man mærker tydeligt, at man er langt væk fra decideret alting, når man rejser til Azorerne, men alligevel skinner den europæiske kulturhistorie fornemt igennem. Det føles næsten hjemligt at være her, fordi beboerne og naturen byder en hjerteligt velkommen.

I bliver hentet i lufthavnen og kørt den korte vej ind til byen, hvor I bor nær marinaen med de charmerende fiskerkuttere som velkomstkomité. Byen er og har længe været et yndet pitstop for sørejsende, der krydser Atlanten, og på havnens facader og moler finder I kunstfærdige hilsner og kruseduller, som sejlere har efterladt sig gennem årene. I kan bruge timer på at nærstudere hilsnerne, og hvis I virkelig søger røverhistorier fra livet til søs, bør I besøge Peter’s Café, der har serveret stærke drikke og salte snacks i mere end 100 år.

Først indfinder I jer dog på værelset, hvorefter I formentlig begiver direkte ud i den gamle bydel for at strække benene og kaste et blik over havet mod naboøen Pico, hvor den ikoniske keglevulkan stjæler al opmærksomheden.

Ved havnepromenaden finder I let en god restaurant, hvor I for første gang sætter tænderne i det azoriske køkken.

Her skal i bo

Pool Deck By Night2 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Azoris Faial Garden

faial_06

Med i opholdet i Horta på Faial hører udsigten til Pico-vulkanen. Ved den ikoniske havnefront med hilsner fra sørejsende er I landet midt i Atlanterhavets hjerte.

Dag 3

Ørundtur på Faial

I vågner til udsigten over lystbådehavnen – og på klare dage med Picovulkanen som baggrundstæppe.

Foran jer har I en heldagsudflugt til Faials absolutte højdepunkter i selskab med en dygtig, engelsktalende guide og chauffør.

Dagens første stop er i den autentiske landsby Flamengos, hvor øens botaniske have ligger. Klimaet på øerne er lunt med temperaturer mellem 14-25 grader året rundt med gode nedbørsmængder og rigeligt solskin. Derfor kan de botaniske haver på øerne fungere som en slags rugekasse for planter og træer fra hele verden. Alt kan nemlig gro her, så hvis Sydneys eller New Yorks botaniske have har udfordringer med et træ, kan en botanisk have på Azorerne enten overtage eller passe det i en årrække. Ved Flamengos får I et særligt indblik i øernes endemiske flora og ser blandt andet de mange urter, som lokale har anvendt i århundreder.

I hjertet af Faial ligger den store Caldeira-vulkan. I kører nord om vulkanen i det frodige landskab og stopper ved flere udsigtspunkter, hvor I beskuer de bølgende bakker og de endeløse rækker af lyseblå igloer: de allestedsværende hortensiabuske, som blomstrer fra midt maj til slut august. Frokosten er inkluderet i rejsens pris, som I spiser undervejs, inden I fortsætter til vestkysten for at opleve et unikt geologisk fænomen.

En Fajã er et azorisk begreb for tange eller halvø, hvor der kan være naturlige bassiner i de mørke klippesten. Fajãs er opstået ved stenskred og lavastrømme, der i mødet med kysten har dannet flade landtanger, som limer sig til klipperne på ’fastlandet’. I ser et sådant pragteksemplar ved Praia do Norte med ikonisk sort sand og fantastisk udsigt til følge.

I sætter kursen mod Capelinhos og er nu på det europæiske kontinents absolutte vestkyst. De to ydre og vestligere azoriske øer, Flores og Corvo, ligger nemlig på det nordamerikanske kontinent. I er havnet midt i et månelandskab forårsaget af det seneste vulkanudbrud på Faial tilbage i 1957. Lava skabte en ny halvø, og aske dækkede det lokale fyrtårn, som sidenhen er bygget om til et spændende museum. I dykker ned i det underjordiske unikum, som i 2012 blev kåret til Europas bedste museum.

Når I igen dukker op til overfladen, kører I hjem mod Horta på den modsatte kyst. På vejen kan I stoppe ved de naturlige bassiner ved Varadouro på sydkysten, ligesom en perlerække af udsigtsposter byder sig til på vejen.

Hjemme i Horta runder I dagen af med et visit på den klipperige og klo-formede landtange Monte da Guia. Her nyder I udsigten over bugten og ser med al sandsynlighed fiskerbådene drive hjem efter en hel dag på havet.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool Deck By Night2 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Azoris Faial Garden

faial_vulkan krater_03
faial_fyrtaarn_museum_01 faial_horta_solnedgang_01

I kommer Faial rundt på heldagsudflugten og besøger blandt andet vulkankrateret Caldeira og månelandskabet ved fyrtårnet og museet i Capelinhos - med trofast følge af de bløde bakkestrøg og udsigten til naboøen Pico.

Dag 4

Faial – Pico

Det er blevet tid til et sceneskift, når I fanger færgen fra Faial til naboøen Pico, Den Grå Ø.

I har allerede haft øjnene rettet mod Pico og den imponerende keglevulkan på øen, Azorernes og hele Portugals højeste punkt med sine 2351 højdemeter, og nu har I en halv times tid på overfarten til at nyde udsigten, mens Pico og vulkanen langsomt nærmer sig.

Færgen lægger til i hovedbyen Madalena, hvor I skal bo de næste to nætter. Jeres hotel ligger direkte ud til havnen, så I trækker bare kufferterne til lobbyen og tjekker ind. I bor midt i byen og har resten af dagen fri til at udforske de hyggelige restauranter og charmerende specialforretninger.

Pico er øen med den største vinproduktion. Her er forholdene særligt gunstige i den vulkanske undergrund, og I kan med fordel smugkigge til vinkataloget på en af byens hyggelige barer, inden I på morgendagens ørundtur stifter bekendtskab med øens unikke vinmarker.

Hvis I ønsker at besøge en lokal vingård, er det oplagt at afsætte tiden i dag.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Exterior Pool Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Caravelas

pico_vulkan

Dag 5

Ørundtur på Pico

I dag venter der en komplet ørundtur til nord-, syd- og vestkysten, hvor Picos største seværdigheder klemmer sig sammen.

Selvom Pico er den største midterø og den næststørste ø i Azorerne efter hovedøen São Miguel, er afstandene til at overskue. Selve køretiden for dagen er ikke mere end et par timer, og på Azorerne findes der ikke reel transporttid! Al kørsel er en attraktion i sig selv, som I kigger ud ad vinduet og ser den unikke natur, mens vejret skifter fra det ene øjeblik til det andet.

Fra Madalena fortsætter I af kysten langs lavaklipperne, hvor I ser Cachorro-klippen, Hundeklippen, som unægtelig er formet som et hundehoved i et dramatisk møde med Atlanterhavets bølger. Længere mod vest besøger I en samling af nogle af de bedst bevarede vulkanske huse i Lajido. De sorthvide huse giver mindelser om den sortbrogede, danske malkeko og er et smukt syn i de landlige omgivelser.

I befinder jer i området São Roque, der er særligt kendt for sin vinproduktion. For mere end 600 år siden blev hvidvinsdruerne Arinto, Verdelho og Terrantez indført til Azorerne fra Cypern og Sicilien, og siden har kunstarten ’vulkan-vin’ kun udviklet sig på øerne. Uheldigvis blev vinrankerne ramt af en sygdom i 1800-tallet, og kræfterne blev for en stund rettet mod hvalindustrien. Her ligger en tidligere fabrik, der før 1980’erne beskæftigede mange mennesker i udvindingen af hvalolie, parfume og gødning.

Fra nordkysten krydser I ind over Pico og passerer blandt andet bjergsøen Capitão, hvor I på skyfri dage kan knipse postkort-værdige billeder af vulkanen genspejlet i vandet. I fortsætter til den charmerende kystby Lajes på sydkysten og besøger det store hvalmuseum. Museumsbesøget givet et fyldestgørende indblik i Azorernes historie midt i Atlanterhavet. I løbet af 1700-tallet blev hvalfangst en stor industri på øgruppen. Op mod en tredjedel af verdens hval- og delfinarter lever i farvandet ved Azorerne, og med amerikanernes hjælp og incitament blev hvalfangst en økonomisk magtfaktor. I Lajes træder I ind i en tidslomme, når I ser bådhusene fra 1800-tallet og de velbevarede både, der har været brugt i jagten.

I spiser frokost i byen, som er inkluderet i rejsens pris, og sætter herefter kursen hjem mod Madalena – endnu med et par spændende oplevelser til gode. I ser blandt andet en af de ældste kirker på Pico ved São Mateus, hvis hvidkalkede tvillingetårne har ringet lokalbefolkningen sammen hver søndag i mere end 175 år.

Dagens sidste stop er det UNESCO-beskyttede område Criacão Velha, hvor de bedste eksempler på azoriske vinmarker findes. På Azorerne dyrkes vin oftest i såkaldte currais, geometriske firkanter eller cirkler, der er hegnet ind af mørke stengærder. Disse gærder af basalt har beskyttet vinrankerne mod kastevinde og saltvand fra havet, men den vigtigste grund til deres tilblivelse er noget simplere: stenene lå i vejen på markerne!

I ser de sirlige mønstre i det åbne landskab og har god tid til at holde pauser ved udsigtsposter med kig til havet og de mørke holme ved kyststrækningen, inden I kører det sidste stræk hjem til Madalena efter en fuldendt dag på Pico.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Exterior Pool Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Caravelas

pico_criacao velha_03
Pico_hundeklippen_01 pico_lajido landsby_01

Azorernes vulkanske baggrund efterlader mange særsyn i dag. Fra den 'hundeformede'-klippe til historiske huse i lavasten og de mørke stengærder i vinmarkerne.

Dag 6

Pico – São Jorge

Efter morgenmad på hotellet i Madalena, trækker I kufferterne det korte stykke ned til færgelejet i byen.

I stævner endnu en gang ud mod en ny azorisk perle: São Jorge. Sejladsen tager omkring halvanden time, og endnu en gang nyder I synet af Pico-vulkanen, der denne gang bliver mindre og mindre, som I nærmer jer São Jorge.

Den Brune Ø er navngivet efter de nougatfarvede klippesider, høstfarverne fra kornmarkerne og den okkerbrune jord. São Jorge er øgruppens landlige indslag, om end landbrug er en vigtig indtægtskilde og beskæftigelse på alle øerne.

I bliver hentet på havnen i hovedbyen Velas og kørt til jeres hotel for de næste to nætter. I bor på det pragtfulde Hotel São Jorge Garden, der ligger centralt i Velas. Fra det hyggeligt poolområde har I udsigt over de forrevne kystsider, og I kan let tage på egne eventyr i byens charmerende gadestrøg. Havnebyen er en typisk azorisk landsby med hvidkalkede byhuse under røde tegltag. I kan besøge kirken fra det 17. århundrede, inden I slår jer ned på en af de gode restauranter ved havnepromenaden, hvor I landede tidligere.

Særligt populære er menukortene med fisk- og skaldyr, som naturligvis spiller en stor rolle i øgruppens unikke gastronomi.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Double Bedroom Inkluderet i prisen
Azorerne

Garden Hotel

sao jorge_velas_04

Udforsk de charmerende gadestrøg på egen hånd i havnebyen Velas, den største by på Pico.

Dag 7

Ørundtur på São Jorge

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden af en dygtig lokalguide, der står klar til at vise jer hele São Jorge.

Der bor bare 8.500 på øen, der er lidt mindre end Langeland. Alligevel er øen propfyldt med højdepunkter i både naturen og kulturen!

I forlader Velas og kører langs nordkysten, der er berømt for de mange forrevne Fajãs, som I også stiftede bekendtskab med på Faial. På vejen ud af Velas stopper I ved en af de bedste udsigtsposter, hvor I kan kaste et blik tilbage mod byen, der strækker sig idyllisk ud i havet for foden af flere højdedrag. Ved Ouvidor har I blandt andet muligheden for at få en dukkert i de naturlige bassiner i bugten, hvor vandet er roligt og krystalklart mellem de mørke basaltklipper.

Der venter et utroligt syn ved Fajã Santa Cristo, hvor I besøger den gamle og isolerede kirke, som ligger ved en dybblå indsø. Stedet er et yndet sted for diverse fuglearter, der yngler i området, da søen er arnested for muslinger. Området er også kendt for sine kunsthåndværkere, der trofast holder traditionerne i hævd. Her får I chancen for at finde rejsens unikum af et indkøb. Tekstiler væves endnu efter gamle forskrifter og farves med hedelyng, valnøddekerner eller rødløg.

I fortsætter til øens næststørste by, Calheta, hvor I har tid til en spadseretur og til at finde en lokal frokostrestaurant, inden I fortsætter til landsbyen Manadas. Her ligger et historisk, hvidkalket kapel, hvis vægmalerier og -udsmykninger er utroligt velbevarede. Helt anderledes ser det ud ved området Urzelina, hvor et vulkanudbrud begravede det meste af en hel landsby i 1808. I dag står kun et kirketårn tilbage, som pejlemærke for livet og tiden der engang var.

Udflugtens sidste stop er i den tætte skovpark Sete Fontes. Mellem kæmpestore bregneblade og fugtige stier ser I måske hjorte og fugle, der lever i parken. Her kan I se flere eksemplar på endemiske mosplanter og buske, som I forsvinder i den frodige natur.

I er hjemme på hotellet i løbet af eftermiddagen, og hvis vejret tillader det, trænger I måske til en dukkert i poolen, inden I finder vej til aftenens restaurant.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Double Bedroom Inkluderet i prisen
Azorerne

Garden Hotel

sao jorge_faja ouvidor_01
sao jorge_faja santo cristo_04 sao jorge_faja santo cristo_03

Landsbrugsøen São Jorge gemmer på fantastiske udsigtsposter, skjulte landsbykirker og hvidkalkede landsbyer langs den forrevne kyst.

Dag 8

São Jorge – Faial

Det er blevet rejsens sidste hele dag og tid til at vende hjem til Faial, hvor det hele begyndte. I bor igen på det dejlige Azoris Faial Garden Hotel i hjertet af Horta, men først venter en sidste færgeoverfart på små to timer.

I bliver kørt til havnelejret i Velas og stiger ombord på færgen. Fremme i Horta har I hele dagen fri til at nyde livet ved poolen eller i gårdhaven, inden I finder jer til rette på en lokal restaurant til jeres sidste middag på rejsen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Deck By Night2 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Azoris Faial Garden

sao jorge_landbrug_01

Dag 9

Hjemrejse

I nyder morgenmaden på hotellet, inden I bliver hentet og kørt til lufthavnen i løbet af formiddagen afhængig af flytider. I har en mellemlanding i Lissabon og lander herefter i Danmark efter en veloverstået rejse. 

 • Morgenmad

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
sao miguel_02
faial_vulkan krater_01

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

ilulissat_nordlys_01

Mageløse oplevelser i Ilulissat Grønland Individuel rejse

Ilulissat ligger billedskønt ved den UNESCO-beskyttede isfjord. Bo 5 dage på det 4-stjernede Hotel Arctic der ligger i 1. række til hav og isbjerge.

Ilulissat (4 nætter)
Afrejsedato
07. nov. 2024 kr. 10.495
14. nov. 2024 kr. 10.495
21. nov. 2024 kr. 10.495
28. nov. 2024 kr. 10.495
05. dec. 2024 kr. 10.495
12. dec. 2024 kr. 11.485
23. jan. 2025 kr. 10.495
30. jan. 2025 kr. 10.495
06. feb. 2025 kr. 11.485
13. feb. 2025 kr. 11.485
20. feb. 2025 kr. 11.485
27. feb. 2025 kr. 11.485
06. mar. 2025 kr. 11.485
13. mar. 2025 kr. 11.485
20. mar. 2025 kr. 11.485
27. mar. 2025 kr. 11.485
03. apr. 2025 kr. 11.485
24. apr. 2025 kr. 11.485
01. maj 2025 kr. 10.495
08. maj 2025 kr. 10.495
15. maj 2025 kr. 10.495
22. maj 2025 kr. 10.495
Se rejse
Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq By Med Isbjerg Cc

Sommer i Ilulissat, Qeqertarsuaq og Ilimanaq Grønland Individuel rejse

Den ultimative rejse til Diskobugten med sejlads på Isfjorden, vandreture i storslået natur og ophold på Diskoøen og i ultralokal bygd. Mulighed for tilkøb af Tasting Menu på Michelin restauranten KOKS

Ilulissat (3 nætter) Qeqertarsuaq (3) Ilulissat (1) Ilimanaq (1) Ilulissat (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)