azulejos_kakler_01
Portugal - Rundrejse i Portugal

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Porto 2 nætter i Porto
2
Overnatning
Hotel Neya Porto ★★★★

Dourodalen 2 nætter i Dourodalen
2

Óbidos 2 nætter i Óbidos
2
Overnatning

Lissabon 2 nætter i Lissabon
2
Overnatning

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Porto

Inkluderet i prisen

Hotel Neya Porto ★★★★

Hotel Neya Porto er et moderne hotel beliggende helt ned til Dourofloden. Rammen om hotellet er ruinerne af det gamle Madre Deus de Monchique-kloster, hvis historie går tilbage til 1500-tallet, og hvis arkitektur delvist er bevaret bag den moderne hotelfacade.

Værelserne er stilrent indrettet med eget badeværelse og fine faciliteter. Hotellets restaurant specialiserer sig i moderne portugisisk mad og på tagterrassen serveres drinks og lette retter med fantastisk udsigt over Dourofloden og Portos sydlige havnepromenade.

Få minutters gang fra hotellet findes flere restauranter, og det livlige Ribeira-kvarters alsidige restaurantscene ligger også bare en 15 minutters-gåtur af promenaden langs Dourofloden fra hotellet.

109 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Eget bad og toilet
Morgenmad

Dourodalen

Inkluderet i prisen

Quinta da Pacheca Wine House

Unikke overnatninger venter på vingården, Quinta da Pacheca Wine House, i hjertet af Dourodalen. En Quinta er en portugisisk vingård, og hos Pacheca Wine House produceres vinen endnu efter traditionelle fremgangsmåder. Vingården er en af de mest idylliske overnatningsmuligheder i det billedskønne landskab, og ejendommen rummer 36 hektar haver, gårdspladser og vinmarker. Under jorden ligger vinkælderen, hvor portvinstønderne huserer, og druerne stadig fodpresses.  

Værelserne er stilrent indrettet med individuelle detaljer og interiør. Alle værelser har eget badeværelse, og uanset hvor i hovedbygningen værelset ligger, er der ikke langt til den fortryllende udsigt over godsets marker. Vingården har egen restaurant, der serverer traditionsrige egnsretter af lokale råvarer fra regionen.

Bar
Restaurant
Aircondition
Eget køkken
Morgenmad

Det centrale Portugal

Inkluderet i prisen

Pousada Vila Óbidos

Pousada er portugisisk og betyder kro, men tankerne skal hellere ledes til historiske bygningsværker, der er renoveret til at huse gæster, der er på udkig efter noget helt særligt. Vores Pousada i Óbidos er en restaureret bygning fra 1700-tallet, der i dag er et moderne opholdssted med respekt for egnens historie. Værelserne rummer alle fornødenheder og eget badeværelse. Hotellet er centreret om den hyggelige, lille gårdhave, hvor den inkluderede morgenmad kan nydes i sommermånederne.

Hotellet ligger midt i charmerende Obidós, også kaldet Dronningebyen, er en velbevaret middelalderby i det centrale Portugal og udgør den perfekte port til de mange seværdigheder i regionen. Obidós kan let udforskes til fods med flere gode restauranter i de hyggelige stræder med hvidkalkede byhuse.

17 værelser
0 m By
Sikkerhedsboks i reception
Wifi
Eget bad og toilet
Morgenmad

Lissabon

Inkluderet i prisen

Marquês de Pombal Hotel ★★★★

Dette moderne hotel i centrum af Lissabon er ideelt til rundrejser, hvor vi gerne vil bo i gåafstand til mange seværdigheder og de bedste restauranter. Få minutter fra hotellet finder vi den pompøse Eduardo den 7-Park, og vi bor på den smukke hovedgade Avenida da Liberdade, der fører ned til flere af de berømte pladser og den gamle bydel.

Værelserne er indrettet med komfort for øje, og bag hver seng hænger et billede af et af byens historiske monumenter. Der er minibar, tv og aircondition på værelseret, og badeværelset rummer alle fornødenhederne. Hotellet har sin egen bar og restaurant, hvor der serveres morgenmad.

123 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Eget bad og toilet
Morgenmad
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)