azulejos_kakler_01
Portugal - Pragtfulde Portugal

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Porto 2 nætter i Porto
2
Overnatning
Hotel Neya Porto ★★★★

Dourodalen 2 nætter i Dourodalen
2
Overnatning

Ourém 2 nætter i Ourém
2
Overnatning

Lissabon 2 nætter i Lissabon
2
Overnatning

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Porto

Inkluderet i prisen

Hotel Neya Porto ★★★★

Hotel Neya Porto er et moderne hotel beliggende helt ned til Dourofloden i Massarelos-kvarteret, hvor universitet ligger mellem gourmetcaféerne og vinbarerne. Herfra er der rig mulighed for at vandre ud i Portos snørklede og bakkede brolagte gader i gåafstand til Clerigos tårnet, Bolsa paladset og Ribeira pladsen. 

Værelserne har udsigt over floden eller hotellets gårdhave, er stilrent indrettet og eget badeværelse. Skybaren er ligeså et besøg værd. Her serverer hotellet drinks og tapas med vue over Dourofloden og Portos sydlige havnepromenade.    

109 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Eget bad og toilet
Morgenmad

Dourodalen

Inkluderet i prisen

Quinta da Pacheca Wine House ★★★★

Unikke overnatninger venter på vingården, Quinta da Pacheca Wine House, i hjertet af Dourodalen. En Quinta er en portugisisk vingård, og hos Pacheca Wine House produceres vinen endnu efter traditionelle fremgangsmåder. Vingården er en af de mest idylliske overnatningsmuligheder i det billedskønne landskab, og ejendommen rummer 36 hektar haver, gårdspladser og vinmarker. Under jorden ligger vinkælderen, hvor portvinstønderne huserer, og druerne stadig fodpresses.  

Værelserne er stilrent indrettet med individuelle detaljer og interiør. Alle værelser har eget badeværelse, og uanset hvor i hovedbygningen værelset ligger, er der ikke langt til den fortryllende udsigt over godsets marker. Vingården har egen restaurant, der serverer traditionsrige egnsretter af lokale råvarer fra regionen.

Bar
Restaurant
Aircondition
Eget køkken
Morgenmad

Det centrale Portugal

Inkluderet i prisen

Ourém Pousada

Herlighedsværdigheden er til fem stjerner på Pousada de Ourém - og med i værelsesprisen hører et unikt indblik i regionens kulturhistorie. Pouasada er portugisisk og betyder kro, men tankerne skal hellere ledes til historiske bygningsværker, der er renoveret til at huse gæster, der er på udkig efter noget helt særligt. Ourém er en lille by i det centrale Portugal og er den perfekte port til de mange seværdigheder i regionen. På toppen af en lille bake huser pousada'en den bedste udsigt over byen, og restauranten her serverer lokale retter. 

Et ombygget middelalderhospital udgør rammerne for hotellet, der i dag er et moderne opholdssted med respekt for egnens historie. Værelserne er smagfulgt indrettet og rummer alle fornødenhederne og eget badeværelset. I ejendommens gårdhave er der en pool med kig over byen, som let kan udforskes til fods om aftenen med flere gode restauranter og hyggelige stræder mellem de hvidkalkede byhuse.

30 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Wifi
Eget bad og toilet
Morgenmad

Lissabon

Inkluderet i prisen

Marquês de Pombal Hotel ★★★★

Dette moderne hotel i centrum af Lissabon er ideelt til rundrejser, hvor vi gerne vil bo i gåafstand til alle seværdighederne og de bedste restauranter. Få minutter fra hotellet finder vi den pompøse Eduardo d. 7 Parken, den gamle bydel Alfama og endeløse smalle stræder med klassiske Lissabon-caféer. 

Værelserne er indrettet med komfort for øje, og bag hver seng hænger et billede af et af byens historiske monumenter. Der er minibar, tv og aircondition på værelseret, og badeværelset rummer alle fornødenhederne. Hotellet har sin egen bar og restaurant, hvor der serveres morgenmad, og fitnesscenteret har åbent hver dag. 

123 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Eget bad og toilet
Morgenmad
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)