seychellerne - seychellerne_mahe_strand_01
Seychellerne - Strandferie på Mahé

Hoteller på rejsen


Mahé

Inkluderet i prisen

Coral Strand ★★★

Coral Strand er et hotel med en fantastisk god beliggenhed. 

Dette turistklassehotel ligger meget idyllisk på den brede Beau Vallon-strand på Mahés nordkyst. Værelserne ligger i en hestesko rundt omkring den store pool, som ligger ganske få meter fra stranden. Vi benytter standard ocean view-værelser, hvilket betyder, at I kan nyde en fabelagtig udsigt over havet og stranden fra jeres værelse.

Værelserne er enkelt indrettet med mørke træmøbler og balkon med to stole og bord. Der er mulighed for at forbinde to værelser, så familier kan bo tæt på hinanden.

Når sulten melder sig, kan I vælge den velassorterede buffetrestaurant, som skifter tema hver aften. Det kan være kreolsk buffet den ene aften, asiatisk den anden og BBQ-buffet den tredje. Herudover er her en indisk og en sushi-restaurant samt en fiskerestaurant. På Ocean Deck og Gecko Bar kan I få lækre drinks i solnedgangen.

Vores vurdering er, at hotellet er utroligt godt til prisen, særligt grundet beliggenheden, men lidt træt i kanten.

 

165 værelser
0 m Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Mahé

Opgradering

Carana Beach Hotel ★★★★

Et virkelig skønt hotel beliggende på nordspidsen af Mahe ud til en fantastisk strand. Hotellet er smukt indrettet i rustik stil holdt i hvidt, træfarver og turkise vandfarver. Indret jer i de skønne værelser med egen kæmpe balkon eller terrasse, som alle vender mod havet og er møbleret med en stor dobbelt daybed og bord og stole. Værelserne har en stor dobbeltseng og en daybed med plads til et større barn.

Hotellet har en vidunderlig lille spa, en skøn restaurant og et virkeligt dejligt poolområde med bar og restaurant, som naturligvis også er smagfuldt indrettet i nordisk stil. På Carana Beach Hotel finder I en afslappet og god atmosfære.

Vælg mellem Ocean View Chalet og Ocean View Pool Chalet  - eneste forskel er poolen på terrassen. Pool Chalet-værelserne har plads til to voksne og to børn under 12 år, som bor gratis med to voksne.

40 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Mahé

Opgradering

The Hilton Northolme ★★★★★

Hilton er et af vores favorithoteller - et helt fantastisk sted med en storslået udsigt over Beau Vallon. Hotellet er bygget på et klippefremspring og tillader derfor ikke børn under 13 år. De kun 40 værelser er fordelt på 26 oceanview hillside villaer, 13 deluxe oceanfront villaer samt to suiter.

Et ophold på The Hilton Northolme er en unikt oplevelse. Det personlig touch bemærkes allerede ved check-in, overalt er serviceniveauet skyhøjt men på en afslappet og behagelig måde. 

Her er to fantastiske restauranter, en bar, billardsalon, bordtennis, kort, skak og andre brætspil, tv-lounge og et lille bibliotek, swimmingpool, spa-afdeling, yogapavillon og en smuk lagune med egen strand og rigtige gode snorkelmuligheder.

40 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)