seychellerne - mahe_anse_diri_01

Rejser til Seychellerne

Rejser til Seychellerne

Det lille ørige, der består af 115 øer, byder på strande så eventyrlige, at man ikke tror sine egne øjne. Her skaber det pulveragtige og kridhvide sand smukke kontraster til de karakteristiske granitblokke, som er indbegrebet af Seychellerne, og til det krystalklare, blågrønne hav.  

Stjernegaard har arrangeret Seychellerne rejser gennem 20 år, og vi besøger øerne jævnligt for at holde os opdateret med udviklingen på hotelsiden. Vi kan vejlede jer omkring, hvilke øer I skal bo på, og sammensætte en rejse til Seychellerne, som passer præcist til jeres ønsker.

Kig på vores rejseforslag nedenfor, som går til hovedøen Mahé og/eller Praslin, La Digue eller Denis Island, som hver især kan opfylde de flestes drømme om en badeferie i paradis.

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3

Seychellerne, Mauritius eller Maldiverne?

Er du i tvivl, om rejsen skal gå til SeychellerneMauritius eller Maldiverne? De tre eksotiske rejsemål har måske Det Indiske Oceans paradisiske hav til fælles, men lad dig ikke narre.

De tre destinationer er langt fra identiske. Mens Mauritius er en god blanding af det hele, trumfer Seychellerne, når det gælder eventyrlig natur og strandlandskaber. Til gengæld er Maldiverne stedet, hvor du får en vaskeægte øde-ø-stemning tilføjet en god sjat luksus.

Læs mere på vores blog omkring de paradisiske øer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

seychellerne - seychellerne_havskildpadde_01

Lyst til mere? Kombinér med Dubai…

Hører du til dem, der vil opleve så meget som muligt, når du rejser? Og kan du lide storbyer? Så kombinér din rejse til Seychellerne med nogle dage i Dubai – det kræver blot, at din flyrejse er med Emirates.

Dubais storbyjungle med hoteller og shopping i verdensklasse er en perfekt kontrast til Seychellernes vidunderlige strande. Vi foreslår tre nætter i Dubai på vej ud eller hjem fra din rejse til Seychellerne – så er du godt dækket ind. Vi har gode hoteller i Dubai i forskellige prisklasser – du er meget velkommen til at ringe til vores eksperter og få gode råd om, hvordan du kombinerer din rejse til Seychellerne med nogle dage i pulserende Dubai.

Hvis I ikke finder det, I leder efter, så ring til vores Indiske Ocean-team på 45 26 00 00 og få en snak om, hvordan jeres Seychellerne rejse skal se ud.

Kataloger om Seychellerne

Savner du inspiration til din rejse til Seychellerne, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)