Skip to main content

2 halvdagsudflugter med dansktalende guide

usa - new york_times square_01 usa - new york_highline park_01

2 halvdagsudflugter med dansktalende guide

Halvdagsudflugt: Byvandring på Manhattan
Byvandringen på Manhattan tager jer forbi nogle af byens største seværdigheder som Empire State Building, Times Square og 9/11 Memorial, men I skal også ind i de lokale afkroge, hvor New York for alvor blotter sig med ægte hverdagsstemning og små kulturchok. Jeres dansktalende guide henter jer på hotellet. Herfra går I gennem Midtowns travle gader flankeret af tårnhøje skyskrabere i retning af Times Squares blinkende lysshow og videre til Empire State Building, New Yorks mest ikoniske vartegn.

I hopper på Subwayen ved 34th Street og suser gennem undergrunden til 14th Street, hvor I skal opleve det lineære, grønne åndehul The High Line, der følger en nedlagt jernbanestrækning hævet over byens gader. Her går I en lille tur og fornemmer, hvordan newyorkerne suger næring i den grønne park, inden I fortsætter mod West Village i Greenwich Village, hvor I ser nogle af de kendte film- og tv-kulisser, inden turen går videre mod SOHO, Little Italy og Chinatown, der sprudler af markedsliv og farverige gader.

Endnu engang finder I vej ned i Subwayen, der tager jer til Wall Street. Magtens, pengenes og finansverdenens centrum. I går en lille tur i vrimlen af jakkesæt og attachémapper, inden I lægger vejen forbi World Trade Center, hvor I ser monumenterne af de to tårne, der førhen udgjorde toppen af New Yorks skyline. Mens I er her, tager I selvfølgelig også et kig på One World Trade Center, der blev bygget i kølvandet på 9/11 og som i dag er verdens 7. højeste bygning. Samtidig hører I jeres guides egen fortælling om, hvad der skete netop her for ca. 20 år siden, og hvordan tragedien har formet byen og dens borgere.

Turen tager ca. 5 timer, og jeres guide henter jer på hotellet og følger jer tilbage igen, med mindre I ønsker at fortsætte ud i byen på egen hånd.


Halvdagsudflugt: Byvandring i Brooklyn
Brooklyn har gennem de seneste år gennemgået en markant udvikling og markerer sig i dag som en skæv, trendy og yderst interessant del af New York, ja faktisk i en grad, så mange rejser til New York for netop at opleve den mere lokale atmosfære i Brooklyn.

Jeres guide mødes med jer på hotellet, hvorfra I finder vej til Subwayen og kører gennem det underjordiske net i retning af Bushwick. Her starter I med en gåtur gennem gadernes galleri af farverige og udtryksfulde kunstværker og hører lidt om Bushwick og den kunst, der præger bydelen. Bushwick var oprindeligt et gråt arbejderkvarter og har til tider været kendt som et af New Yorks farligste områder med kriminalitet, prostitution og gadekampe. Men i 90’erne begyndte nabolaget så småt at ændre sig til det bedre, og i midt 00’erne gjorde kunstnerne deres entré, og de gamle levn fra industrien blev forvandlet til boliger, event venues, restauranter og meget andet, ligesom gadekunsten pakkede bydelen ind i en ny flot forklædning. En forklædning, der er i konstant udvikling, som nye kunstnere kommer til og sætter deres præg på gadebilledet.

Fra Bushwick tager I Subwayen til Brooklyn Heights, hvor I skal ud at gå en tur langs den velkendte havnepromenade, som har lagt stier og udsigt til ikke så få film. I passerer en række af de flotte, historiske ’brownstones’ og går en tur gennem Waterfront Park til Brooklyn Bridge.

Turen tager ca. 4 timer, og jeres guide henter jer på hotellet og følger jer tilbage igen, med mindre I ønsker at fortsætte ud i byen på egen hånd.


Subway Pass
Som en del af udflugtspakken får I udleveret et Subway Pass til fri afbenyttelse hele ugen.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 995

Fakta om udflugten

  • Dansktalende guide
  • 2 x halvdagsudflugter
  • Byvandring på Manhattan - Ca. 5 timer
  • Byvandring i Brooklyn - Ca. 4 timer
  • Subway Pass

Absolut den bedste ferie vi nogensinde har haft. Selve skibet, Celebrity Eclipse, var en stor oplevelse. Ligesom byen Kailua-Kona og Waikiki Beach og Pearl Harbor i Honolulu.

Bent Kristensen, Aabenraa
4.7   (298 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

usa - new york_brooklyn bridge_04 2

Storbyeventyr i New York USA Individuel rejse

Oplev storbyen på egen hånd. Tilkøb udflugtspakke med klassisk byvandring på Manhattan og guidet tur til Brooklyn med stedkendt newyorker.

New York (5 nætter)
Afrejsedato
13. okt. 2024 kr. 13.790
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)