argentina - el calefate_gletsjer_01
Argentina og Chile - En rejse til verdens ende

Hoteller på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Buenos Aires, Argentina 2 nætter i Buenos Aires, Argentina
2
Overnatning
Kenton Palace ★★★★

Ushuaia 3 nætter i Ushuaia
3
Overnatning

El Calafate 2 nætter i El Calafate
2
Overnatning
El Quijote Hotel ★★★

Puerto Natales, Torres del Paine, Chile 3 nætter i Puerto Natales, Torres del Paine, Chile
3
Overnatning
Remota Patagonia Lodge ★★★★

Santiago de Chile 1 nætter i Santiago de Chile
1
Overnatning

Forlængelse: Vi tilbyder forlængelse til Påskeøen (uden dansk rejseleder) på det skønne Hangaroa Eco Village & Spa. Oplev den fabelagtige natur og de unikke moai-statuer på den isolerede ø 4.000 km. fra kysten.

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Buenos Aires

Inkluderet i prisen

Kenton Palace ★★★★

Dette gode hotel ligger rigtigt godt i udkanten af San Telmo-kvarteret. Tæt på flere af byens tangobarer og den brede palette af restauranter i Puerto Madero-bydelen. Her er du heller ikke langt fra den klassiske bydel, Recoleta, og bydelen La Boca, hvor der er fuldt smæk på farverne i gadebilledet.

Hotellet er dejligt lyst og har en åben restaurant i forbindelse med receptionen med et gårdhaveagtigt miljø, selvom det er indendørs. Hertil en vinkælder, der byder på en række spændende vine, hovedsagligt fra det argentinske vinland.

Værelserne er rummelige og velindrettet med alle moderne fornødenheder, og her findes desuden spa, fitnesscenter og en mindre pool.

72 værelser
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Ushuaia

Inkluderet i prisen

Hotel Altos de Ushuaia ★★★

Et dejligt og velfungerende hotel beliggende med fantastisk udsigt ud over byen, Beagle Channel og Patagoniens skov. En udsigt, du kan se frem til at nyde sammen med morgenmaden, såvel som fra værelset. 

Hotellet emmer af lodgestemning og sydargentinsk atmosfære. Rustikke detaljer med sten og træ går igen gennem hele hotellet, og der hersker ingen tvivl om, at man befinder sig helt mod syd, hvor naturen er allestedsnærværende.

Værelserne er pæne og rummelige med udsigt over byen og kanalen eller over skove og bjerge. Værelserne byder på alle moderne faciliteter og gode senge. Morgenmaden indtages i den hyggelige restaurant, som også serverer god aftensmad, hvis man ikke har lyst til at gå ned i byen. Alternativt er der også mulighed for roomservice. 

46 værelser
3 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

El Calafate

Inkluderet i prisen

El Quijote Hotel ★★★

Et rigtigt godt, familieejet hotel beliggende på hovedgaden i El Calafate i gåafstand til restauranter og butikker.

Hotellet er dejligt indrettet med behagelige møbler, hyggekroge, svalegange og grønne planter. Værelserne er hyggelige og har alle forventelige faciliteter.  

118 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Puerto Natales

Inkluderet i prisen

Remota Patagonia Lodge ★★★★

Den prisvindende arkitekt German del Sol har skabt en fantastisk bygning, som går i et med den omkringligende natur. Materialerne er bæredygtige og nærmest nordiske i udtrykket: sortmalet træ og græs på taget. Hotellet ligger ned til Last Hope Sound og med fabelagtig udsigt til naturen, og selvom man opholder sig indendørs i de lyse bygninger, føler man, at man befinder sig midt i naturen.

Værelserne er rummelige (33 m2) og stilfuldt indrettet - igen med fokus på bæredygtighed, og der er udsigt til bjerge, fjorden og gletsjere i det fjerne. Opholdet på Remota Patagonia er med helpension, og de gode måltider fremstilles bl.a. af økologiske grøntsager fra lokalområdet. Hotellet har spa og en smukt anlagt, opvarmet pool.

72 værelser
1,5 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa

Santiago de Chile

Inkluderet i prisen

Hotel Panamericana Providencia ★★★

Hotellet ligger i et roligt kvartet ca. 5 km fra Santiago de Chiles centrum. I hotellets gårdhave ligger en pool med liggestole og et overdækket cafeområde, hvor man kan få en drink.  

Værelserne er indrettet i varme farver og byder på de nødvendige faciliteter. 

75 værelser
5 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)