chile - passkeoen_moai_17
Argentina og Chile - En rejse til verdens ende

Forlængelse

Påskeøen

5 dage fra 20.900 kr.

Påskeøen

Oplev Påskeøens magi

Vil I krone jeres rundrejse i Chile og Argentina med endnu flere unikke oplevelser, så tag med hele vejen ud til  Påskeøen  - et af verdens mest isolerede samfund og tilmed et meget mytisk sted med en enestående kultur og en spektakulær vulkansk natur. Øen hedder i dag Rapa Nui og er en del af Chile. Det store trækplaster her er de imponerende moai’er - stenskulpturer, der blev rejst fra det 7. århundrede og frem for at beskytte lokalbefolkningen mod udefrakommende farer.

Henover tre dage kommer I på opdagelse mellem moai’er og ceremonielle centre bygget af polynesere, der kom sejlene til den isolerede ø i det 4. århundrede fra andre Stillehavsøer - i kanoer, vel at mærke! Samtidig oplever I en prægtig og frodig natur præget af vulkaner og vind og vejr gennem tusinder af år. I hører historien om fortidens Birdman-ritual, der slår enhver nutidig ekstremsport med flere længder, og I hører også om forholdene i dag, hvor der arbejdes hårdt på at bevare den oprindelige kultur.

I skal bo virkelig godt på det 4-stjernede Hangaroa Eco Village & Spa på Påskeøen, og forlængelsen inkluderer tre halvdagsudflugter med hotellets dygtige, engelsktalende guider - I planlægger selv programmet sammen med guiderne. Herudover inkluderer forlængelsen helpension og drikkevarer til måltiderne. Efter tre nætter på Påskeøen har I en enkelt nat i Santiago de Chile samt en orienteringstur i byen på selve hjemrejsedagen. Bemærk, at forlængelsen er uden dansk rejseleder. 

Denne forlængelse er for rigtige globetrottere, der gerne vil sætte hak ved nogle af de oplevelser, man skal rejse langt efter, og som vil mærke fortidens mystik og naturens uendelige kræfter - velkommen til Påskeøen!

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Påskeøen 3 nætter i Påskeøen
3
Overnatning

Santiago de Chile 1 nætter i Santiago de Chile
1
Overnatning

Dag til dag program

Dag 13

Santiago de Chile – Påskeøen

På rundrejsens dag 13 rejser I fra Santiago de Chile tidligt om morgenen og kan derfor ikke deltage i dagens byrundtur- den får I til gengæld på, når I kommer tilbage fra Påskeøen.  I flyver 4.000 vest på ud over Stillehavet, og efter nogle timer over vand dukker Påskeøen op - eller Rapa Nui, som nu er øens officielle navn. 

I lander i den lille lufthavn, og i ankomsthallen venter en chauffør fra hotellet på at køre jer den korte vej til Hangaroa Eco Village & Spa - et dejligt 4-stjernet hotel, som skal være jeres hjem for de næste tre nætter. I forbindelse med tjek-ind planlægger I programmet for de næste dage, og herefter ved I præcist, hvad I har at glæde jer til.  Hotellet har sit eget udflugtsprogram, og de sørger for, at I ser de vigtigste steder, som øen har at byde på.

Forlængelsen inkluderer tre halvdagsudflugter, og vil I opleve mere, kan I tilkøbe ekstra udflugter direkte på hotellet. Sandsynligvis kommer I på en udflugt allerede om eftermiddagen, så det varer ikke længe, inden I har set jeres første moai. Efter disse indledende manøvrer bliver I fulgt til jeres dejlige og meget rummelige værelse, der liggeri en velindrettet bungalow med egen terrasse. 

Om eftermiddagen skal I som sagt på jeres første udflugt, der foregår i en lille gruppe med andre gæster på hotellet, og om aftenen kan I glæde jer til en drink i solnedgangen og til jeres første måltid i hotellets gode restaurant - der gøres meget ud af maden og der er mange muligheder på menuen.

Hangaroa Eco Village & Spa

★★★★

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
Middag
Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
chile - hanga roa eco village_05
chile - hanga roa eco village_03
chile - hanga roa eco village_12
chile - hanga roa eco village_04
Hangaroa Eco Village er et lækkert 4-stjernet hotel. Jeres ophold inkluderer både måltider, drikkevarer og udflugtsprogram.
Dag 14-15

Eventyr på Påskeøen

I har nu to hele dage til at udforske den enestående natur og historie, som Påskeøen byder på, og I følger det program, som I har lagt sammen med hotellets tour desk. En af morgenerne vil I givetvis opleve solopgangen over Tongariki - et syn, som sætter sig på nethinden for altid. I ankommer til stedet i mørke og nyder en kop kaffe eller te og lidt brød, som jeres guide har medbragt. Snart viger mørket for dagens første lys, og efterhånden som solen stiger op, lyses de 15 moai'er op - én efter én. Det er en magisk oplevelse! 

Herudover besøger I formentlig også Rano Kao-krateret, øens største vulkankrater, som er en fryd for øjet, og den ceremonielle landsby Orongo, hvor I hører om datidens Birdman-ritual. Dette ritual indebar en barsk konkurrence om at hente sæsonens første fugleæg ind fra en klippeø nogle 100 meter fra kysten, og den mand, der kom først i land med et helt æg, skulle være øens leder for den kommenede periode. Man tror ikke det er muligt, når man står på kanten af øen, og ser hvad deltagerene skulle igennem - det slår nutidens ekstremsport med mange længder.

Øens stenbrud er også et must. Her får I forståelsen af, hvordan moai'erne blev udhugget og transporteret rundt på øen, og der ligger mange halvfærdige statuer rundt omkring i græsset - hver med deres særlige udtryk - rapa nui'erne var også dygtige kunstnere.

Når I ikke er på udflugt, nyder I hotellets faciliteter og går måske en tur ned til den nærliggende havn. Husk også de daglige cocktails før middagen, hvor man kan sludre med hotellets andre gæster, som man har været på udflugt med i løbet af dagen.

Hangaroa Eco Village & Spa

★★★★

Vis hotel
Måltider
Helpension
chile - passkeoen_moai_03
I stenbruddet ser I de ufærdige moai'er, som ikke nåede på plads på øen.
alt
Dag 16

Tilbage til Santiago de Chile

I løbet af dagen flyver I tilbage til Santiago de Chile inde på fastlandet, hvor I indlogeres på samme hotel, som I afsluttede rundrejsen på. Herfra har I nem adgang til gode spisesteder.

Hotel Panamericana Providencia

★★★

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
chile - santiago_chile_gondol_02
På hjemrejsedagen har I en orienteringstur rundt i Santiago de Chile.
Dag 17

Santiago de Chile og hjemrejse

Inden I vender snuden hjemad, skal I sammen med en engelsktalende guide ud og se nærmere på byens seværdigheder, der er centreret omkring de gamle, smukke pladser. I ser den lidt bombastiske regeringsbygning La Moneda på Plaza de Armas, hvor Salvador Allende døde i forbindelse med militærkuppet i 1973, og byens smukke gamle katedral. Herudover går turen forbi det imponerende nationalhistoriske museum i det smukke palads, Palacio de la Real Audiencia, og Casa Colonial, hvor den spanske guvernør residerede, indtil spanierne blev smidt på porten i 1818.

Der bliver tid til frokost, og i løbet af eftermiddagen bliver I kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen, der går via en europæisk lufthavn og med ankomst til Danmark dagen efter.

Måltider
Morgenmad
Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Dag 18

Ankomst til Danmark

Priser og datoer - bemærk, fra-priser pr. person

Periode
01. nov 2021 - 31. dec 2023
kr. 20.900
kr. 23.665
 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

 • Transport hotel til Santiago de Chile lufthavn
 • Fly tur/retur med Lan fra Santiago de Chile til Påskeøen på økonomiklasse
 • Entre til Rapa Nui National Park (Påskeøen)
 • 3 nætter på Påskeøen på Hangaroa Eco Village & Spa
 • 1 nat i Santiago de Chile på Panamerica Hotel Providencia
 • Påskeøen: Inkluderede måltider og drikkevarer
  3 x morgenmad på Hangaroa Eco Village & Spa
  2 x frokost på Hangaroa Eco Village & Spa
  3 x middag på Hangaroa Eco Village & Spa
  Udvalgte drikkevarer til alle måltider
  Sunset cocktail hver aften
 • Påskeøen: inkluderede udflugter og transporter
  Transport Påskeøen lufthavn til hotel
  3 halvdags udflugter på Påskeøen (hotellets egne udflugter som bestilles ved ankomst til hotellet, udflugterne foregår i grupper med andre gæster og er på engelsk)
  Mulighed for tilkøb af yderligere udflugter på hotellet
  Transport hotel til Påskeøen lufthavn
 • Santiago de Chile: inkluderede transporter, udflugter og måltider
  1 x morgenmad
  Transport Santiago de Chile lufthavn til Hotel
  Halvdags sightseeing med engelsktalende guide i Santiago de Chile
  Transport Hotel til Santiago de Chile lufthavn

Bemærkninger:

 • Overstående priser er fra-priser
  Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly, indenrigsfly til og fra Påskeøen samt på hotellet på Påskeøen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkepenge til guider og på hotellet
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)