Skip to main content

Start året med 12 inspirerende rejsemål

Nyt år, nye begyndelser – nye rejseoplevelser? Der er intet som at begynde et nyt år med en rejse, der kan give dig en følelse af energi og momentum - en følelse der strækker sig langt ind i året.

2024 byder på en verden af muligheder for at udforske nye horisonter, kulturer og oplevelser. Vi har fyldt hylderne med inspirerende rejser til herlige vinterdestinationer, hvor du kan holde en velfortjent pause fra mørket og tanke op på eksotisk kultur, varme og storslået natur. Vi har kræset for detaljerne, så du trygt kan kaste dig ud i et eventyr, du med garanti aldrig glemmer.

På alle vores rundrejser rejser vi i små grupper og ledsages af dansk rejseleder, som med stor viden og indlevelse sørger for, at du får både sjælen og detaljerne med. Vi har sammensat en liste med 12 vidunderlige og nøje udvalgte destinationer, der giver dig den bedste start på 2024 - hvad end du drømmer om fjerne strande, majestætiske bjerglandskaber, livlige byer eller skjulte perler.

God fornøjelse!

Nyforelsket i Sri Lanka

Sjældent har et land fascineret os så meget: Kulturen, maden, naturen og ikke mindst menneskene. Vores produktchef Dorte er endnu engang kommet hjem fra en tur til Sri Lanka. Denne gang helt nyforelsket i et land, hvis farverige arkitektur, smukke natur og venlige lokalbefolkning rev benene væk under hende. Med vores erfaring og ekspertise i ryggen kommer du helt tæt på denne frodige perle, som byder dig velkommen med åbne arme og beriger dig med 2.000 års fængslende historier om fortidens kongeriger og Buddhas liv på øen. Du kan opleve den dråbeformede ø på en individuel rejse eller sammen med en vidende rejseleder, der på rundrejsen Templer, te og safari tager dig på en unik rejse til UNESCO-verdensarv, på safari og uforglemmelige besøg i det frodige tehøjland.

sri lanka - sri lanka_sigiriya_05
sri lanka - colombo_tuk tuk_02 sri lanka - Wasgamuwa_01

Egypten - En rejse tilbage i tiden

Man bliver næsten helt rundtosset ved tanken om det historiske Egypten, hvor gamle civilisationer og magiske monumenter venter på at imponere og forbløffe dig.

Stjernegaard Rejser var blandt de allerførste danske rejsebureauer, som arrangerede rejser til Egypten, så vi kender landet og dets spændende historie særdeles godt - og ikke mindst ved vi, hvordan man bedst oplever det fascinerende land. På rejsen Nefer Nefer stiger vi efter et par dage i hektiske Cairo ombord på et lækkert skib, der i bedste Agatha Christie stil (dog uden mord), bringer os roligt ned ad den ikoniske Nil til Egyptens rige kultur omkring den magiske Kongernes Dal og andre berømte steder. Hvad end du er interesseret i historie, arkæologi eller bare ønsker at opleve noget unikt, byder Egypten dig velkommen med åbne arme.

egypten - cairo_giza sphinx_01

Vidunderlige Vietnam

Har du endnu ikke oplevet vidunderlige Vietnam? Lad dig forføre af landets magiske skønhed og rige kultur fra nord til syd. Vietnam har det hele. Udforsk de ikoniske kalkstensklipper til vands i den billedskønne Halongbugt, tag på vandretur mellem de frodige risterrasser, sejl i Mekongdeltaet, og dyk ned i historien i Ho Chi Minh City og den gamle kongeby Hué. På vores rejser til Vietnam bliver der kræset for både øjne og smagsløg, og uanset hvor du kommer hen, vil du møde den vietnamesiske gæstfrihed.

Du kan rejse fra Nord til Syd eller Fra Halong til Mekong og opleve de smukke strande, farverige markeder og et sammensurium af ældgamle seværdigheder, der vil tage pusten fra dig og skabe minder, som følger dig resten af året - og formentlig også for livet.

Vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_kurv_05
vietnam - ho chi minh city_by_01 Vietnam - halong bugten_skib_02

Thailand - Toppen af poppen

Thailand er med god grund et af danskernes absolut foretrukne rejsemål, og vi har fyldt op på hylderne med et stort udbud af rejser til en god pris.

Hvad enten du drømmer om at rejse på en af vores individuelle rejser eller på vores omfattende rundrejse med dansk rejseleder – På floder gennem østens mystik - så er vi med vores 25 års erfaring garant for gode oplevelser i Smilets Land. Vi besøger Thailand mange gange om året for at kvalitetssikre og finde de bedste områder og hoteller, som du skal opleve på din rejse. Udforsk blandt andet de gyldne templer i hektiske og storslåede Bangkok, inden du slapper af på Andamanerhavets perler, hvor barfodsluksus venter. Ønsker du at tilføje storslået natur og eksotiske dyr til strandlivet, kan du med fordel starte 2024 i Khao Lak og Khao Sok.

Det lyder nogle gange som en floskel, men i Thailand er mulighederne faktisk næsten uendelige.

thailand - andamaner havet_01
thailand - sukhotha_munk_01 thailand - chiang mai_doi inthanon_pagode_03

Magiske Mexico

Få steder i verden byder på så ægte og storslåede oplevelser, som dem du får i Mexico.

Landet er født af en voldsom og farverig historie, som i dag danner rammen om en unik kulturel smeltedigel af fascinerende folklore, betagende natur og spændende gastronomi. Tag på en uforglemmelig rejse til Eventyrlige Mexico eller På sporet af mayaer og aztekere, hvor vi oplever den centrale del af landet. Nyd blandt andet de velbevarede ruiner af tempelbyen Palenque i den frodige regnskov, smukke San Cristobal de las Casas i det grønne højland og Oaxaca, som er kendt for sit lækre køkken. Rejsen har fokus på de store sanselige historie- og kulturoplevelser fra de gamle, sagnomspundne maya- og aztekerriger, og hele vejen følges vi med vores vidende dansk rejseleder, så du er sikker på at få det hele med.

Fra bjergene til havene, fra de pulserende byer til de stille landsbyer – Mexico byder på en enestående blanding af oplevelser, der udent tvivl kan give dig den bedste start på 2024.

 

mexico - yucatan_chichen itza_16
mexico - mexico city_musik_01 mexico - cataratas de agua azul_vandfald_11

Og førstepladsen går til... Bali!

Bali er vores mest populære destination og måske det bedste bud på en god start på 2024, for der er ikke mange steder i verden, man forlader lige så glad og fyldt med energi som efter et besøg på den lille ø i Indonesien. En populær måde at opleve Bali er på vores Mageløse oplevelser. Nyd solopgangen over de majestætiske risterrasser i Ubud, bevæg dig gennem små landsbyer, drik lokaldyrket kaffe, og slap af under et palmetræ i Sanur. Vi har eget kontor på Bali, og vores mange års erfaring kommer dig til gode både før og under rejsen. Vores absolut bedste kort på hånden er vores fastboende, dansktalende balinesiske rejseledere, som giver jer autentiske oplevelser og viser jer stierne langt uden for de slagne veje. Dyk ned i de spirituelle traditioner, nyd den overdådige balinesiske kunst, og mød den varme og imødekommende lokalbefolkning På sansernes ø.

Fra de hellige templer til fredfyldte yogaøvelser vil Bali berige din sjæl.

bali - bali_ceremoni_16
bali - pura ulu danau_tempel_17 bali - bali_havskildpadde_03

NYHED! Sjælen af Sydafrika

Sydafrika er et fantastisk rejseland med fænomenal natur og fascinerende historie og kultur. Vi har samlet alle landets højdepunkter på rundrejsen Sydafrikas sjæl, hvor vi kommer helt ind under huden på dette kontrastfyldte land - og med rigtig meget indhold for pengene. Vi skal blandt andet nyde tre overnatninger i Pilanesberg National Park, hvor vi bor i en skøn lodge omgivet af de vilde dyr. En helt unik oplevelse, der bliver akkompagneret af livsnyderi og picnic på floden Breede. Vi kører også ad verdens længste vinrute, Route 62, et af de skønneste landskaber i Sydafrika, og går i Nelson Mandelas fodspor i Soweto. Vi slutter rundrejsen af med god tid og mange oplevelser i legendariske Cape Town, hvor vi bor tæt på livlige The Waterfront. Det er muligt at tilkøbe yderligere tre nætter i Cape Town, hvis du er sulten efter flere sydafrikanske oplevelser. 

Fra bjergene til oceanet, fra dyrelivet til de historiske seværdigheder, vil Sydafrika give dig en rejse fyldt med uforglemmelige øjeblikke.

sydafrika - cape town_udsigt_01
sydafrika - sydafrika_natur_leopard_01 sydafrika - drankenberg_blyde_river_canyon_02

De Vestindiske Øer - Det "tabte" Paradis

Hvad med at tilbringe januar og februar i paradis? De Vestindiske Øer kan med deres skulte skatte, hvide sandstrande og kulturelle rigdomme nemt betragtes som paradis på jord. Men øerne er ikke kun lig med krystalblåt vand og afslapning!

Det er også dansk historie og charmerende små afkroge, hvor du kan gå på oplevelse på en af vores mange individuelle rejser. Du kan blandt andet udforske Det tabte paradis på St. Croix og St. Thomas, der indtil 1917 var en dansk tropekoloni. Udforsk det spændende, men mørke, kapitel i den danske historie, indtag farvestrålende gader, få gastronomiske oplevelser, og oplev det stærke bånd mellem øerne og Danmark. Uanset om du søger afslapning eller historisk indblik, giver De Vestindiske Øer dig begge dele - og mere til. Vores rejseledere på øerne er de bedste i branchen. Så simpelt tør vi sige det.

I selskab med dem kan du få udvidet din horisont, besøge naturens smukkeste smilehuller og opleve den vestindiske kultur ansigt til ansigt. Vi kan varmt anbefale dig at tilkøbe udflugter med vores rejseledere - så er der nemlig garanti for at vende beriget hjem fra rejsen.

dansk vestindien - st john_cinnamon bay_strand_01

Natur på den helt store klinge i Costa Rica

Start året i naturens tegn på en uforglemmelig rejse til Costa Rica. Tag På eventyr i regnskoven med vores dygtige danske rejseleder, hvor du kan spotte eksotisk dyreliv som dovendyr, aber og farverige fugle. Naturen i Costa Rica er uforlignelig. Bestig aktive vulkaner, bevæg dig fra træ til træ på hængebroer, og spadser langs kystlinjen ved Stillehavet i vest eller det Caribiske Hav i øst på rejsen Fra kyst til kyst

Costa Rica er præget af en bæredygtig og miljøbevidst kultur, der er indlejret i det lokale liv, og det er landet, hvor du er sikret nogle af de største naturoplevelser.

Her finder du et sandt paradis for eventyrere og dig, der ønsker at genoplade dit sind i uspolerede omgivelser.

costa rica - costa rica_tucan_fugl_02
costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_12 costa rica - la fortuna_arenal volcano national park_vulkan_07

Vinter i nord: Grønland og Island

En rejse i januar og februar behøver ikke kun at betyde varme himmelstrøg og palmetræer. Tag i stedet på en unik rejse til enten Grønland eller Island, hvor naturens kræfter og skønhed vil få dig til at falde bagover. På rundrejsen Eventyr på isen oplever vi Grønlands isbjerge i fjordene, suser afsted på hundeslæde og får et indblik i den oprindelige inuit-kultur. Med Vinter i Kangerlussuaq og Ilussat er der også gode chancer for at se det smukke nordlys danse på himlen.

I Island kan du udforske vulkaner, gejsere og varme kilder i en næsten eventyrlig atmosfære. Oplev den rå natur med vulkaner og de golde landskaber, der afbrydes af smukke vandfald I nordlysets skær. Begge destinationer er ekstraordinære, når det kommer til naturlige underværker og ubesmittet natur. Uanset hvilket sted du vælger, er din rejse til Grønland eller Island et indblik i naturens ekstreme skønhed.

Slædehunde og mand på isen i Grønland
island_nordlys_08 dettifoss_vandfald_01

Drømme Down Under i Australien og New Zealand

Du kan dårligt rejse længere væk fra Danmark end Australien og New Zealand. Alligevel står landene højt på manges ønskeliste - og med god grund. Her kan du forvente eventyr udover det sædvanlige til to meget forskellige verdener, der er noget helt for sig selv. Her kæmper livsglæde, et helt unikt dyreliv, ældgamle traditioner og fabelagtige naturscenerier om din opmærksomhed. Når man rejser så langt, er det vigtigt, at der er kræset om detaljerne og styr på planlægningen. På vores gennemarbejdede rundrejser til Australien og New Zealand rejser du i selskab med en dansk rejseleder, som er bosat i landet, og derfor har et indgående kendskab til kulturen, de bedste smutveje, skjulte perler og livet der leves her. Udforsk ikoniske landemærker som Sydney Opera House, tag en snorkeltur på Great Barrier Reef, spot koalaer og pingvinparader på Phillip Island, eller få et indblik i aboriginernes kultur, når du tager På eventyr i Australien. Er du til brusende vandfald, betagende bjergkæder, boblende mudderpøle og spruttende gejsere, vil du uden tvivl lade dig opsluge af uovertruffen natur, når du tager På eventyr i New Zealand. Enten på rundrejse eller på krydstogt.

Uanset om du ønsker at udforske storbyernes pulserende liv eller fordybe dig i naturens skønhed, giver Australien og New Zealand dig en enestående oplevelse. 

australien - koala_05
australien - sydney_operahus_04 Mount Cook Pukaki Lake 02 (1)

Start 2024 til søs

Solen skinner fra en skyfri himmel, duften af hav pirrer næsen, og udsigten er blå og uendelig. Start året med et drømmekrydstogt, hvor du kombinerer store oplevelser og selvforkælelse med afslapning og eventyr. Og ikke mindst nye kulturer i hver en havn.

Med et krydstogt vågner du op til nye udsigter hver morgen, og dagen kommer enten til at gå med nye eventyr til lands, eller med at nyde komforten og mulighederne ombord på skibet. Sejl fra den ene paradisø til den næste, og oplev Det bedste af Caribien, eller rejs afsted på dit Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn som en ægte globetrotter. Ønsker du at opleve verden til søs, og fangede New Zealand din opmærksomhed før? Så tag på krydstogt Rundt om New Zealand. Fra solnedgange over det åbne hav til kulturelle oplevelser på land, giver et krydstogt dig en enestående mulighed for at se verden på en afslappende måde.

Celebrity Eclipse Skib Udvendigt Hf

Et udvalg af vores rejser

NYHED! Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq Hval Med Isbjerg 02

Midt i Grønlands mægtige natur Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Gå på Indlandsisen, sejl ud på Isfjorden, oplev kæmpe isbjerge og kælvende gletsjere. Se hvaler og andet dyreliv og kom tæt på Grønlands historie og kultur.

10-23 deltagere
Afrejsedato
13. aug. 2024 kr. 38.495
04. aug. 2025 kr. 38.495
12. aug. 2025 kr. 38.495
Se rejse
cuba - vinales ridning_01

Cuba fantastico Cuba Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev det centrale og vestlige Cuba, dyk ned i historien, mød den sprudlende kultur og slap af på stranden.

4.5   (558 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
28. okt. 2024 kr. 24.990
10. feb. 2025 kr. 24.990
Se rejse
Egypten Karnak Tempel Cc

Nefer Nefer Egypten Rundrejse med dansk rejseleder

5000 års historie: Pyramiderne i Giza med Tut Ankh Amons guldskat og krydstogt ad Nilen til Kongernes Dal, Luxor og Aswan. 

4.6   (96 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. okt. 2024 kr. 17.990
12. okt. 2024 kr. 19.990
19. okt. 2024 kr. 17.990
26. okt. 2024 kr. 18.990
02. nov. 2024 kr. 18.990
09. nov. 2024 kr. 18.990
16. nov. 2024 kr. 18.990
01. feb. 2025 kr. 17.990
08. feb. 2025 kr. 19.990
15. feb. 2025 kr. 17.990
22. feb. 2025 kr. 17.990
01. mar. 2025 kr. 17.990
08. mar. 2025 kr. 17.990
15. mar. 2025 kr. 17.990
22. mar. 2025 kr. 17.990
29. mar. 2025 kr. 17.990
05. apr. 2025 kr. 17.990
Se rejse
sydafrika - sydafrika_natur_elefant_01

Sydafrikas sjæl Sydafrika Rundrejse med dansk rejseleder

Kom med ind i den sydafrikanske folkesjæl, når vi tager på malariafri safari ved Pilanesberg og går i fodsporene på Nelson Mandela og kampen for frihed. Mulighed for forlængelse i Cape Town.

15-25 deltagere
Afrejsedato
17. okt. 2024 kr. 29.990 Garanteret
23. feb. 2025 kr. 29.990
Se rejse
Sri Lanka Nine Arch Bridge Cc

Templer, te og safari Sri Lanka Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev 2000 års UNESCO-historie, buddhistiske helligdomme, safari, smuk natur med bjerge i tehøjlandet inde midt på øen og smukke strande ved kysterne. På denne rundrejse får du det bedste af Sri Lanka. 

4.4   (210 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
17. nov. 2024 kr. 20.990
17. nov. 2024 kr. 23.990 Inkl. forlængelse
12. jan. 2025 kr. 21.990
12. jan. 2025 kr. 24.990 Inkl. forlængelse
26. jan. 2025 kr. 21.990
26. jan. 2025 kr. 24.990 Inkl. forlængelse
09. feb. 2025 kr. 21.990
09. feb. 2025 kr. 24.990 Inkl. forlængelse
23. feb. 2025 kr. 21.990
23. feb. 2025 kr. 24.990 Inkl. forlængelse
09. mar. 2025 kr. 19.990
09. mar. 2025 kr. 22.990 Inkl. forlængelse
23. mar. 2025 kr. 19.990
23. mar. 2025 kr. 22.990 Inkl. forlængelse
Se rejse
cuba - cuba_bil_roed_13

Den store Cubarejse Cuba Rundrejse med dansk rejseleder

En komplet rundrejse fra øst til vest med spændende historie og kultur. Kom bag facaden og dyk ned i historien.

4.6   (623 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
08. nov. 2024 kr. 31.990
21. feb. 2025 kr. 31.990
Se rejse
Groenland Ilulissat Gletsjer Cc

Eventyrlige Vestgrønland Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Grønlands smukke vestkyst til lands og til vands med ophold i Kangerlussuaq, Nuuk og Ilulissat, inkl. udflugter til bl.a. Indlandsisen, Oqaatsut eller Eqigletsjeren og sejlture i Isfjorden.

5   (8 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
01. maj 2024 kr. 29.995 Billund
06. maj 2024 kr. 29.995 København
27. maj 2024 kr. 34.995 København
07. aug. 2024 kr. 35.995 Udsolgt
19. aug. 2024 kr. 38.995 København
11. sep. 2024 kr. 33.915 Billund
14. apr. 2025 kr. 29.995 København
16. apr. 2025 kr. 29.995 Billund
12. maj 2025 kr. 31.995 København
14. maj 2025 kr. 33.915 Billund
26. maj 2025 kr. 34.995 København
28. maj 2025 kr. 29.995 Billund
06. aug. 2025 kr. 35.995 Billund
13. aug. 2025 kr. 33.915 Billund
18. aug. 2025 kr. 38.995 København
29. aug. 2025 kr. 38.995 København
03. sep. 2025 kr. 33.915 Billund
Se rejse
vietnam - vietnan_befolkning_rismark_01

Fra nord til syd Vietnam Rundrejse med dansk rejseleder

Sejl i Halongbugten, oplev millionbyer, charmerende Hoi An og Mekongdeltaet. Vietnam med det hele - dansk rejseleder.

4.8   (481 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
23. okt. 2024 kr. 24.490
20. dec. 2024 kr. 26.990
14. jan. 2025 kr. 24.990
04. feb. 2025 kr. 25.490
11. feb. 2025 kr. 25.490
18. feb. 2025 kr. 24.990
25. feb. 2025 kr. 24.990
04. mar. 2025 kr. 24.990
11. mar. 2025 kr. 24.990
18. mar. 2025 kr. 24.990
25. mar. 2025 kr. 25.490
08. apr. 2025 kr. 25.490 Garanteret
21. okt. 2025 kr. 24.990
16. dec. 2025 kr. 26.990
Se rejse
Cuba Kvinde Cc

Historisk vingesus og caribisk charme De Vestindiske Øer Rundrejse med dansk rejseleder

En rejse til De Vestindiske Øer fyldt med spændende kolonihistorie, verdens bedste strande og dansk rejseleder hele vejen.

15-24 deltagere
Afrejsedato
09. jan. 2025 kr. 31.990
30. jan. 2025 kr. 31.990
13. feb. 2025 kr. 31.990
Se rejse
australien - koala_05

På eventyr i Australien Australien Rundrejse med dansk rejseleder

En klassisk rundrejse til det østlige og centrale Australiens højdepunkter og Sydney. Australien uden kompromiser.

4.7   (196 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
29. okt. 2024 kr. 62.990 Garanteret
07. jan. 2025 kr. 64.990
04. feb. 2025 kr. 64.990
11. mar. 2025 Afventer priser
Se rejse
New Zealand Mount Cook Cc

På eventyr i New Zealand New Zealand Rundrejse med dansk rejseleder

En kompromisløs rejse inklusive udflugter. Oplev Milford Sound, Abel Tasman National Park og kør med TranzAlpine.

4.7   (178 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 57.990
07. jan. 2025 kr. 59.990
07. feb. 2025 kr. 59.990
14. feb. 2025 kr. 59.990
Se rejse
thailand - chiang mai_munke_06

På floder gennem Østens mystik Thailand Rundrejse med dansk rejseleder

Det uspolerede nord, stammekulturer, gamle kongeriger, pulserende storbyliv i Bangkok og mulighed for strandferie. 

4.8   (1.038 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 18.990
30. okt. 2024 kr. 21.190 Inkl. forlængelse
11. nov. 2024 kr. 19.995
11. nov. 2024 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
18. dec. 2024 kr. 23.990
18. dec. 2024 kr. 28.530 Inkl. forlængelse
05. jan. 2025 kr. 22.495
05. jan. 2025 kr. 24.695 Inkl. forlængelse
08. jan. 2025 kr. 22.595
08. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
15. jan. 2025 kr. 22.595
15. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
19. jan. 2025 kr. 22.595
19. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
22. jan. 2025 kr. 22.695
22. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
29. jan. 2025 kr. 22.695
29. jan. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
02. feb. 2025 kr. 22.695
02. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
05. feb. 2025 kr. 22.695
05. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
09. feb. 2025 kr. 22.695
09. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
12. feb. 2025 kr. 22.695
12. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
16. feb. 2025 kr. 22.695
16. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
19. feb. 2025 kr. 22.695
19. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
26. feb. 2025 kr. 22.695
26. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
05. mar. 2025 kr. 21.495
05. mar. 2025 kr. 23.695 Inkl. forlængelse
12. mar. 2025 kr. 19.995
12. mar. 2025 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
09. apr. 2025 kr. 21.995
09. apr. 2025 kr. 24.195 Inkl. forlængelse
Se rejse
Bali Ceremoni 43 Cc Copy

På sansernes ø Bali Rundrejse med dansk rejseleder

Et kig bag facaden til Balis skatte. Klassisk rundrejse med dansktalende, balinesisk rejseleder og lille gruppe, 6-20 deltagere.

4.8   (187 anmeldelser)
10-20 deltagere
Afrejsedato
08. sep. 2024 kr. 16.795 Udsolgt
06. okt. 2024 kr. 15.995 2 pladser tilbage
27. okt. 2024 kr. 16.795
10. nov. 2024 kr. 16.795 Garanteret
16. feb. 2025 kr. 15.795
02. mar. 2025 kr. 16.795
29. mar. 2025 kr. 16.795
06. apr. 2025 kr. 17.595
18. maj 2025 kr. 16.795
07. sep. 2025 kr. 16.795
05. okt. 2025 kr. 15.995
26. okt. 2025 kr. 16.795
09. nov. 2025 kr. 15.995
Se rejse
vietnam - halong bugten_29

Det bedste af Vietnam Vietnam Rundrejse med dansk rejseleder

Fra autentiske Hanoi til den smukke Halongbugt, historiske Hué og hyggelige Hoi An. Vietnam til en god pris!

4.8   (28 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. feb. 2025 kr. 16.490
23. feb. 2025 kr. 16.490
09. mar. 2025 kr. 16.490
23. mar. 2025 kr. 16.490
13. apr. 2025 kr. 16.490
Se rejse
Groenland Zion Kirken Ilulissat Sommer Midnatssol 01 Cc

I midnatssolens skær Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Se Grønlands fabelagtige natur om sommeren. Sejl ud på isfjorden og oplev gletsjere, autentisk bygd, inuitternes jagtmarker og den smukke midnatssols blide lys.

5   (6 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
17. jun. 2024 kr. 36.495 2 ledige pladser
06. jul. 2024 kr. 35.995 Garanteret
16. jun. 2025 kr. 33.235
05. jul. 2025 kr. 35.995
19. jul. 2025 kr. 35.995
Se rejse

Andre læste også

bali - bali_strand_gynge_01
Guide

Bali med børn – 8 ting I skal opleve

Læs artikel
thailand - thailand_tempel_sko_01
Guide

Takt og tone: Din guide til gode manerer i Asien

Læs artikel
bali - bali_havskildpadde_06
Inspiration

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Læs artikel

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)