Skip to main content

Rejser til Salvador i Brasilien

Brasilien

brasilien - salvador_trommer_befolkning_01

Hvor Afrika møder Brasilien

Salvador i Bahía er stedet, hvor Afrika møder Brasilien, og byen er derfor en farverig smeltedigel af kulturer, dufte, smage, lyde og arkitektur.

I forbindelse med VM i fodbold i 2014 fik Salvador et tiltrængt ansigtsløft med respekt for byens historie, og den står nu smukkere end den har gjort i mange år, om end de lokale lever, som de hele tiden har gjort.

Sambaens rytmer holder byens hjerte bankende, og der danses og dyrkes capoeira i de brostensbelagte gader og stræder mellem charmerende, farverige bygninger fra det 16. århundrede i den gamle bydel Pelourinho. Bydelen har fået en ordentlig omgang med hele farvepaletten, og det er en ren fornøjelse at spadsere rundt blandt de opløftende, historiske bygninger, der meget godt afspejler den livsglæde, brasilianerne i dette område udståler. Livsglæden ses ikke mindst i den afrobrasilianske kultur og religion, candomblé, som slaverne i sin tid tog med sig helt fra Afrika – en kultur, der stadig fylder gadebilledet.

Lige så skøn som den farverige by er, lige så skøn er området uden for byen. Ikke mindst Bahías postkortskønne strande og små fiskerlandsbyer, der ligger et stenkast fra byen.

Derfor skal I rejse til Salvador da Bahia

  • Afrobrasiliansk kultur og leben
  • Kolonitid i en skøn farvemosaik
  • Postkortidyl og skønne strande
brasilien - salvador_historisk bydel_07 brasilien - salvador_historisk bydel_05

Rejser til Salvador da Bahia

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - salvador_historisk bydel_07

Super rejse, hvor vi oplevede Buenos Aires, så vandfaldene i Iguazu, var til fodboldkamp på Maracanã og så favelaerne i Rio.

Lise Lotte & Sten, Børkop
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Salvador da Bahia

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)