costa rica - la fortuna_arenal volcano national park_vulkan_07

Rejser til Arenal

Rejser • vejret • hoteller

4,5 (100 Anmeldelser)

Arenal

En naturlig cocktail

Arenal Volcano National Park er opkaldt efter Costa Ricas mest kendte vulkan, Arenal, der tårner op i landskabet som et kegleformet ikon af en vulkan.

Hovedbyen i området hedder La Fortuna, som mest af alt en turistby med en del spisesteder, souvenirbutikker og et væld af turarrangører, der vifter med brochurer og gode tilbud i byens gader. Oplevelserne finder du uden for byen, hvor vulkanen har sat gang i en lavine af fornøjelser. Foruden vandreture omkring vulkanen, bør du ikke snyde dig selv for et dyp i de varme kilder, der er affødt af den vulkanske aktivitet. Flere resorts og wellnesscentre har brugt naturens varme vand som grundlag for eksklusive spaoplevelser, og du kan sågar fornøje dig i et vandland baseret på vandet fra de varme kilder. Men du kan altså også få en ’au naturel’ spaoplevelse, hvis du er lidt eventyrligt anlagt og har mod på at traske gennem vandløb og over stok og sten.

I naturen omkring Arenalvulkanen tårner de grønne træer højt op i himlen, og skovene her er absolut fortryllende. Den grønne oase kan opleves på gåture langs hængebroer, på hesteryg eller med lidt mere fart på – på en ziplinetur. Vælger du at se regnskoven fra en metalwire, så hold øjnene godt åbne, når du suser henover La Fortuna-vandfaldet, der ligger som en forfriskende lille plet midt i det grønne landskab.

costa rica - Costa Rica_land Arenal
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Arenal


Arenal Volcano Inn ★★★

Et godt hotel beliggende i smukke omgivelser ca. 6 km fra byen La Fortuna. Fra alle værelser er der udsigt til den storslåede Arenalvulkan og alle værelser har privat terrasse. Herudover er værelserne udstyret med bl.a. tv, aircondition og gratis wifi.

Måltiderne indtages i restauranten, som ligger i forbindelse med hotellet, men som også modtager en del gæster udefra. 

27 værelser
6 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Lomas del Volcán ★★★

Et dejligt bjerghotel i naturskønt område tilbagetrukket fra vejen og med en fantastisk udsigt til Arenalvulkanen. De rustikke bungalows er smagfuldt indrettet helt i træ og med egen terrasse og udsigt til vulkanen og de frodige omgivelser. Hotellet har pool samt jacuzzi. 

 

48 værelser
2 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Arenal Springs Resort & Spa ★★★★

Blot 20 minutters kørsel fra Arenal-vulkanen ligger dette skønne, familievenlige hotel, hvorfra I har en forrygende udsigt til kæmpen, der rejser sig majestætisk op fra de grønne omgivelser. Her bør man altid have badetøjet lige ved hånden, for udover de tre swimmingpools kan I også bade i hotellet egne varme kilde. Kilden opvarmes naturligt af Arenal-vulkanen, og det høje mineralindhold er godt for både hud og humør!

Hotellet har tre restauranter, hvor I kan spise sushi samt italienske og internationale retter, og hotellet udbyder masser af udflugtsmuligheder. Der arrangeres både vandre- og cykelture, ligesom I eksempelvis kan komme ud at rafte eller zipline. Hotellet har også en stor yogaterrasse og et spaområde, men det mentale velvære indfinder sig formentlig allerede i den fine, velplejede have, der tiltrækker mange flotte tropefugle. I overnatter på hyggelige værelser med masser af fine detaljer, vægdekorationer og gode store senge. Her har I eget bad og toilet samt almindelige fornødenheder som tv, aircondition, gratis wifi og hårtørrer.

90 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

Nayara Hotel Spa & Gardens ★★★★+

Her har I et prisvindende hotel beliggende midt i Arenal Volcano National Park. Hotellet er medlem af den eksklusive Small Luxury Hotels of the World, og det borger for kvaliteten. Her arbejdes der med den økologiske balance og med at bringe naturen helt tæt på men med mindst mulig påvirkning af netop naturen.

De smukke værelser, casitas og villaer, har kæmpe vinduer og balkoner, der trækker naturen helt ind i de meget smagfulde omgivelser. Der er god plads og mulighed for at voksne og børn kan bo sammen.

I kan nyde dejlige måltider i restauranten eller i vin- og tapasbaren, og selvforkælelsen har optimale betingelser i spa'en, der ligger på et klippefremspring med fabelagtig udsigt over nationalparken.   

Desuden tilbyder hotellet også yoga mod betaling.

50 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Casa Luna Hotel & Spa ★★★

Smagfuldt lodge med en fantastisk udsigt til Arenal-vulkanen. Hotellet har en stor have med masser af flotte blomster og træer og har sin egen lille jungle ned til et vandløb. Her kan man sagtens lege naturprofessor og finde en masse flotte fugle og dyr. Områdets flotteste vandfald og den lille by ligger i pæn gåafstand til hotellet. Hotellet ligger i vandreturs-afstand fra La Fortuna by, og det er en fordel. Det er hyggeligt at man kan spadsere ind til byen på 40 min (og evt. tage taxi tilbage). 

43 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Arenal Paraiso ★★★

Et rigtig godt hotel i første række med udsigt til den konisk formede Arenal-vulkanen. De skønne bungalows, som udgør værelser, ligger spredt i en frodig have som små sommerhuse. Der er en flot pool med liggestole og en udmærket restaurant med et meget varieret spisekort. Der er omkring 7 km ind til centrum af byen. 

118 værelser
7 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Balkon / Terrasse
Wifi

Montaña de Fuego Hotel ★★★

Hotellet ligger ved foden af Arenalvulkanen omgivet af et smukt bakkelandskab. Mange farvestrålende fugle holder således til i hotellets have. Hotellet har pool og tre hotpools med varmt vand, en dejlig spa, der benytter traditionelle teknikker inspireret af områdets mange varme kilder. Gode værelser med store vinduer ud mod haven eller Arenalvulkanen. Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt til vulkanen.

66 værelser
8 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Arenal Lodge ★★★

Denne hyggelige lodge ligger tæt på Arenal Volcano National Park og er omgivet af regnskov med hundredvis af eksotiske og smukke fugle, sommerfugle og tropiske blomster. Fra lodgen er der panoramaudsigt til Arenalvulkanen og søen af samme navn. Vi indlogeres i junior suites med den bedste udsigt og med egen balkon eller terrasse, så vi kan holde godt øje (og øre) med spændende fugle og brøleaber.

Lodgen har pool og en hyggelig restaurant - begge med udsigt til den imponerende vulkan. 

50 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Magic Mountain ★★★

Et rigtigt fint hotel, der ligger fem minutter fra La Fortuna og med udsigt til Arenalvulkanen, der ligger ca. 20 minutter væk.

Hotellet byder på et skønt poolområde, en restaurant og et spaområde. Værelserne er rummelige og komfortable med to store dobbeltsenge, så I rigtigt kan brede jer, og alle har de balkon med udsigt til Arenalvulkanen og/eller poolområdet. Et dejligt bekvemt hotel, der får jer helt ned i gear efter en dag med aktiviteter i naturen. Alle bygninger har elevator.

105 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Rejser til Arenal

Billeder fra Arenal

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)