bali - batur_vulkan_vandretur_01

Rejser til Rincon de la Vieja

Rejser • vejret • hoteller

4,5 (100 Anmeldelser)

Rincon de la Vieja

Rygende landskaber og boblende wellness

Rincon de la Vieja er naturoplevelser i kæmpeformat, spækket med geotermisk aktivitet, vulkaner, golde lavalandskaber og tropiske skove. Rincon de la Vieja betyder den gamle kvindes hjørne. Dette henviser til vulkanernes rygsøjler, der ifølge det oprindelige folk kommer fra en gammel rygende og vred kvinde på toppen. Eller fra en venlig kvinde, der laver mad til trængende forbipasserende. Om kvinden er vred eller flink, afhænger af hvem du spørger.  

Parkens hovedattraktion er den 1900 meter høje vulkan med de ni kratere, hvor af nogle stadig bobler med vulkansk aktivitet. Men overse endelig ikke den yderst varierede, omkringliggende natur med smukke, blå vandfald, små ferskvandspools, varme kilder og boblende mudderpøle.

Naturen kan opleves ad smukke vandreruter, på hesteryg, på mountainbike eller på adventureture med elementer af canyoning, zipline og rapelling. En skøn naturoplevelse, der forener det bedste af Costa Ricas vilde landskaber med ren wellness på ét sted.

costa rica - Costa Rica_land Rincon de la Vieja
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Rincon de la Vieja


Cañon de la Vieja Lodge ★★★

Et hotel med fokus på naturen og de mange muligheder for aktiviteter, som det giver. Beliggende midt i en tropisk have og ca. 8 km fra byen Liberia. Værelserne ligger i rækkehuse af træ og er enkelt indrettet og med mulighed for at sidde på en lille terrasse og nyde udsigten. Midt i haven ligger restauranten og en god pool - også med dejlig udsigt til naturen.

50 værelser
8 km By
Pool
Restaurant
Balkon / Terrasse

Hotel Hacienda Guachipelín ★★★

Et skønt hotel i ranch-stil ved foden af Rincon de la Vieja-vulkanen og midt i en frodig have og med familiens marker uden for hotellet. Ranch'en opdrætter heste, holder kvæg og dyrker frugter og grøntsager, og medarbejderne ses i deres daglige gøremål. 

De rustikke værelser er møbleret med håndlavede møbler i mørkt træ, og alle vender ud mod haven og har en lille terrasse, hvorfra udsigten over vulkanen kan nydes fra en hængekøje. Ranch'en har pool med naturlig kildevand.

64 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

Buena Vista Lodge ★★★

En godt beliggende og bæredygtig lodge i et af Costa Ricas smukkeste områder, Rincon de la Vieja. De hyggelige værelser er forskelligt indrettet med inspiration fra de smukke fugle, der lever i området. Uden for hytterne ligger lodgens udsigtspunkt med udsigt til Guanacaste-prærien, Papagayo-golfen og den smukke Rincon de la Vieja-vulkan.  

Lodgen fremstiller selv en del af de fødevarer, der bruges i restauranten, bl.a. mælk, yoghurt, ost og æg samt en lang række grøntsager. I haven ligger en pool,  hvor man man slappe af efter dagens program. 

76 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Wifi
Spa

Borinquen Mountain Resort & Spa ★★★

Midt i det grønne ligger dette skønne bungalowhotel, der emmer af rustik, klassisk charme, alt imens det lokker til afslapning og wellness med udsigt til de omkringliggende bjerge.

Hotellet byder bl.a. på et skønt poolområde, to restauranter, et spaområde og en skøn omkringliggende natur med skov, bjerge, floder og varme kilder, som du med fordel kan tage et dyp i, hvis du er på udkig efter en mere naturlig og rustik spaoplevelse.

Området byder i øvrigt på gode faciliteter, hvis du vil prøve kræfter med ziplining, rafting og andre adventureaktiviteter.

Værelserne er hyggeligt og rummeligt indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder balkon eller terrasse.

39 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Spa

Rejser til Rincon de la Vieja

Billeder fra Rincon de la Vieja

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)