Ung kvinde padler i blå kajak gennem grøn jungle i Tortuguero i Costa Rica

Rejser til Tortuguero

Rejser • vejret • hoteller

4,5 (100 Anmeldelser)

Tortuguero

Landet for længe siden

Tortuguero på Costa Ricas caribiske kyst er et paradis for biologer og naturelskere. Direkte oversat betyder Tortuguero såmænd også ’Skildpaddernes land’, mens den sumpede nationalpark i folkemunde omtales som Mellemamerikas Amazonas.

Naturen med dens jungle, masser af vandveje og uendelige øde strande med sort sand og drivtømmer sender tankerne hen på filmen Jurassic Park, og du føler dig hurtigt hensat til en helt anden verden. Som navnet antyder, er det skildpadderne, der udgør det helt store trækplaster. Her findes fire arter af havskildpadder, den grønne havskildpadde, den uægte karetteskildpadde, den ægte karetteskildpadde og læderskildpadden, hvor af de to sidstnævnte er på listen over kritisk truede dyr. Men der er også mange andre dyr at komme efter. Bl.a. caimans, bæltedyr, dovendyr og aber samt et utal af fugle og krybdyr, som parkens naturvejledere med glæde udpeger for dig.

I Tortuguero indlogeres du på en lodge midt i den skønne natur og oplever parken på daglige ekskursioner i båd og til fods. Bl.a. på en natsafari, hvor en stor del af dyrene kommer ud af sit hi og spiller op med et spændende leben i nattemørket.

costa rica - Costa Rica_land Tortuguero
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Tortuguero


Turtle Beach Lodge ★★(★)

Ikke et luksuriøst sted, men et vidunderligt sted. Her bor man virkelig i naturen med vandveje i junglen til den ene side og lange øde strande til den anden side. Hotellet har en kæmpe have med flotte træer og mange blomster og en fin pool. Aberne, papegøjerne og et utal af fugle er naturlige værter i hotellets egen naturpark.

52 værelser
Pool
Bar
Restaurant

Laguna Lodge ★★(★)

Dette hotel ligger på et smalt stykke land mellem lagunen og Det Caribiske Hav. Værelserne, poolen, restauranten og baren ligger fordelt i en frodig have med skøn udsigt over lagunen og kig til havet mellem træerne. Værelserne ligger i "rækkehuse" af træ og er enkelt indrettet, dog med alle nødvendige faciliteter.  Bemærk, ingen aircondition, men loftsvifte på værelserne.

106 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Loftsvifte

Pachira Lodge ★★★

Lodgen nås med båd og ligger omgivet af vandkanaler og fantastisk flora og fauna. Der er kun 5 minutter til indgangen af Tortuguero National Park. Værelserne ligger i små hytter, og alle har naturligvis eget bad. Ingen aircondition men loftsvifte på værelserne. Der er et godt, åbent fællesområde med en hyggelig bar.

88 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks i reception

Mawamba Lodge ★★★

På Mawamba Lodge befinder du dig midt i naturen med havet til den ene side og Tortugueros vandveje til den anden side. Lodgen sørger for det meste under dit besøg, og der er således inkluderet udflugter i naturen såvel som tre daglige måltider. Ønsker du flere udflugter, fx natsafari, kan dette tilkøbes på lodgen. 

Hotellet byder på et skønt poolområde, en stor have i forlængelse af den omkringliggende jungle og adgang til stranden. Værelserne er smukt indrettet i rustikke naturmaterialer med adgang til terrasse med dertilhørende hængekøje og gyngestole. Hertil alle almindelige bekvemmeligheder og gode, komfortable senge.  

58 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa
Loftsvifte

Manatus Hotel ★★★★

På Manatus Hotel er du omgivet af Tortugueros fortryllende natur til alle sider, alt imens du nyder godt af lodgens mange bekvemmeligheder. 

På lodgen er helpension og visse udflugter med en dygtig naturguide inkluderet, og der er desuden mulighed for at låne en kajak og padle rundt på vandvejene på egen hånd, hvis ikke det er en tur i poolen med udsigt til floden, der lokker. 

Lodgens restaurant lader dig gå på opdagelse i a la carte menuens store udbud af yderst velsmagende retter med et caribisk twist, og skulle man få lyst til en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, er det også her, du finder Tortugueros eneste gourmetrestaurant.  

Værelserne er rummelige og komfortable med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder aircondition og tv.

12 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar
Loftsvifte

Evergreen Lodge ★★

I hjertet af nationalparken Tortuguero ligger det charmerende lodge-hotel Evergreen Lodge. I et afsides og roligt miljø omgivet af frodig og blomstrende natur er lodgen det ideelle udgangspunkt for et par spændende dage i nationalparken.

For at komme frem til Evergreen sejler man en kort strækning, inden den lokkende oase dukker op mellem det grønne baggrundstæppe. Der findes 66 behagelige og store værelser med sikkerhedsboks, loftsvifte og eget bad og toilet. Alle værelserne har let adgang til poolområdet og fællesarealer - og til den forunderlige natur, der viser sig frem lige uden for vinduerne. 

Opholdet i Tortuguero er inkl. helpension (morgenmad, frokost og middag) på hotellets egen restaurant. 

66 værelser
Pool
Bar
Sikkerhedsboks
Loftsvifte
Helpension

Rejser til Tortuguero

Billeder fra Tortuguero

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)