På eventyr i regnskoven
Download katalog over rejsen

14 dage fra 32.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

På eventyr i regnskoven Dagsprogram

Rundrejse med dansk rejseleder 14 dage fra 32.990 kr.

4.6   (100 anmeldelser)
Trail Vandring Regnskov

Dag 1

Afrejse fra Danmark og ankomst til San José

Vi forlader Danmark og har en dagsrejse foran os med flyskift undervejs. Vi er fremme i San José lufthavn sidst på aftenen, og her venter en bus på at køre os ind til centrum af byen.

Det har været en lang dag, og de fleste vælger nok at gå til ro for at være klar til det store eventyr, som begynder i morgen.

Bemærk: 2025 afgange er 11 dage med 2 nætter inkluderet i Tamarindo. Se program for 2025 i bjælken herover.

Her skal i bo

costa rica - san jose - park inn by radisson_standard room_01 Inkluderet i prisen
San José

Park Inn Hotel

costa rica - San Jose - radisson hotel san jose_05 Inkluderet i prisen
San José

Radisson Hotel

Costa Rica På Eventyr I Regnskoven
Rødøjet Løvfrø_Kunde Jørgen costa rica - skov_udsigt_01

Dag 2

San José - Tortuguero, på opdagelse i junglen

Vi forlader San José tidligt om morgenen og kører i retning af Tortuguero-nationalparken helt ud til Det Caribiske Hav.

Vi tager mod øst af den smalle hovedvej mod Puerto Limon og kører gennem en af de største nationalparker i Costa Rica, nemlig Braulio Carrillo. Da vi befinder os i en tågeregnskov, vil bjergene og den tætte jungle måske være dækket af tåge og skyer, men pyt - vi får nok at kigge på i løbet af rundrejsen i Costa Rica.

Fremme ved en lille flod med et anløbssted sejler vi mod Tortuguero. Vi stiger om bord i mindre, overdækkede både og sejler til lodgen gennem kanaler og vandveje omgivet af frodig regnskovsvegetation. Efterhånden som vi nærmer os Tortuguero og den store nationalpark, kan vi være heldige at spotte forskellige arter af fugle, padder og krybdyr, som f.eks. "caimans" (lille alligatortype) og det såkaldte "jesusfirben", som kan løbe på bagbenene henover vand.

Junglen, vandvejene og de lange øde strande med sort sand og drivtømmer er det første møde med et land, som sender tankerne hen på filmen Jurassic Park.

Efter vores mening er Tortuguero et must på en rejse til Costa Rica.

Vi indlogerer os på en skøn økolodge og spiser frokost, og herefter er vi klar til at besøge et lille museum, hvor vi hører om Tortugueros havskildpadder, og til at gå en tur langs den spektakulære strand. Vi besøger også den lille lokale by i Tortuguero. Om aftenen spiser vi middag sammen på lodgen og falder i søvn med junglens lyde i øregangene. 

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

Aerial 2 Inkluderet i prisen
Tortuguero

Laguna Lodge

Mawamba Lodge Pool 02 Inkluderet i prisen
Tortuguero

Mawamba Lodge

Tortuguero Aniga Lodge 02 Inkluderet i prisen
Tortuguero

Aninga Lodge

Tortugueros havskildpadder

De grønne havskildpadder holder til på Tortugueros sorte strande fra juni måned til starten af november, og det er derfor ikke sandsynligt, at vi møder dem på denne rejse.

 Når de er udklækket, søger tusindvis af små skildpadder ned mod havet og starter cyklussen på ny. Vi besøger byens skildpaddemuseum og hører mere om dette truede havdyr.

costa rica - Tortuguero_havskildpadde_01
costa rica - costa rica_tucan_fugl_02

Dag 3

Tortuguero, en dag i nationalparken

Vi starter dagen med morgenmad på lodgen - morgenerne er virkelig skønne i Costa Rica, hvor dyrene er aktive og giver lyd fra sig fra deres gemmesteder i regnskoven.

Vi har tid på egen hånd om formiddagen til at nyde dette naturparadis.

Om eftermiddagen skal vi på en sejltur sammen med vores lokale guide, der er dygtig til at spotte dyrene, som ofte er fantastisk godt camoufleret. Vi befinder os i regnskoven, og vi skal derfor ikke blive overrasket, hvis vejrguderne vælger at sende en regnbyge i vores retning i dag, så medbring endelig et regnslag.

Vi tager plads i en båd for at opleve regnskoven fra et andet perspektiv. Man kan godt blive lidt stiv i nakken på rejsen til Costa Rica, for der er hele tiden noget, man skal se oppe i træerne. Vi ser flotte fugle og måske også en eller flere caiman-alligatorer, der lever i dette område.

Husk kikkert og kamera.

Måske ser og hører vi brøleaber, der brøler så højt, at man kan høre dem flere kilometer gennem skoven. Hvis vi er heldige, møder vi også de sjove dovendyr, som på fineste vis lever op til deres navn.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

Aerial 2 Inkluderet i prisen
Tortuguero

Laguna Lodge

Mawamba Lodge Pool 02 Inkluderet i prisen
Tortuguero

Mawamba Lodge

Tortuguero Aniga Lodge 02 Inkluderet i prisen
Tortuguero

Aninga Lodge

costa rica - Tortuguero_view_01
Green Honeycreeper_Kunde Jørgen Cahuita National Park Puerto Viejo De Talamanca Abe 02

Tortuguero er hjem for et vildt dyreliv både til lands og til vands. Foruden caimans, skildpadder og en række andre reptiler kan vi bl.a. spotte kapucineraber, brøleaber og farverige fugle. Afbilledet er en "Grøn Honeycreeper", fotograferet af den tidligere rejsedeltager, Jørgen.

Dag 4

Tortuguero - Arenalvulkanen, besøg i fantastisk have

Efter morgenmaden er der afgang mod Arenal-nationalparken med den spektakulære Arenalvulkan.

Det er et af Costa Ricas mest besøgte områder for naturelskere på grund af den flotte kegleformede vulkan med masser af regnskov omkring.

Arenalvulkanen ligger ved bredden af den kunstige Arenalsø (77 km2), som er resultatet af et vandkraftprojekt. Vinden fra Det Caribiske Hav når en hastighed på 48-72 km/timen, hvilket gør Arenalsøen til et fantastisk sted for brætsejlads. Søen adskiller Guanacaste- og Tilarán- bjergkæderne, og vulkanen ligger sydøst for søen. Dens spejlbillede i Arenalsøen er et ganske fortryllende syn. Der er mange andre seværdigheder i området ud over søen og vulkanen. Det er f.eks. et fugleparadis med over 600 arter og adskillige sjove frøarter.

På vej til Arenal skal vi besøge den fantastiske Pierella Ecological Garden.

For 25 år siden købte Crystal og hendes mand et stykke næsten bart land, som de siden har omdannet til et lille paradis på jord, vel og mærke uden brug af nogen form for kemikalier. Her avler de bl.a. sommerfugle til verdens zoologiske haver, og derfor forventer vi også at se den smukke og ikoniske Blue Morpho sommerfugl.

Men Pierella er også et refugie for mange andre dyr. Her er blandt andet dovendyr, grønne træfrøer, pilegiftfrøer, masser af fugle og de mest nuttede små hvide flagermus, der ligner noget man har købt i en legetøjsbutik. Det er bare med at holde øjnene åbne for hvad der gemmer sig i træer og buske.

Vi skal på en rundtur i dette lille 'Paradis', og vi spiser også en hjemmelavet rustik landfrokost, tilberedt af egne dejlige råvarer i det åbne køkken med træfyret komfur

Det er vores længste dag undervejs, og vi ankommer til Arenal henunder aftenen. Her ligger vores hotel omringet af frodig natur, og vi har på skyfri dage udsigt til den smukke kegleformede vulkan.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

costa rica - la fortuna - montana de fuego_bungalows_vaerelse_udsigt_01 Inkluderet i prisen
Arenal

Montaña de Fuego Hotel

costa rica - la fortuna - magic mountain la fortuna_02 Inkluderet i prisen
Arenal

Magic Mountain

Planter Foran Bungalow Inkluderet i prisen
Arenal

Lomas del Volcán

costa rica - la fortuna_vandfald_02
Tortilla bagning rundrejse costa rica - la fortuna_arenal volcano national park_vulkan_16

Under vores ophold i Arenal, skal vi besøge det smukke Fortuna vandfald, bage vores egne tortillas og selvfølgelig også opleve den storslåede vulkan.

Dag 5

Arenalvulkanen på tæt hold, tortillabagning og vandfald

Der venter os en spændende dag, og vi begynder med at køre endnu nærmere Arenalvulkanen for at opleve den på tæt hold.

Arenalvulkanen var frem til 2010 Costa Ricas mest aktive vulkan. Den seneste vulkanske cyklus varede fra 1968, hvor vulkanen var i udbrud, og frem til 2010, og i denne periode kunne man ofte se vulkanen spy sin varme, orange lava mod den sorte nattehimmel. Siden 2010 har vulkanen befundet sig i en hvileperiode, hvilket dog kan ændre sig med få måneders varsel. 

Vi skal også arbejde lidt for føden i dag, idet vi besøger en lokal familie, som laver en dejlig frokost til os på deres rustikke træfyrede komfur. De viser os, hvordan vi bager en rigtig god tortilla (pandekage) af frisk majsmel, og efterfølgende serveres vores egne tortillaer som tilbehør til frokosten.

Iført vandresko går vi stille og roligt gennem den smukke regnskov på fine præparerede stier.

Herefter skal vi igen ud i naturen for at besøge det brusende vandfald, Catarata Rio Fortuna, endnu et strålende eksempel på Costa Ricas naturrigdom. Vi nyder stemningen og mærker, hvordan luften er tung af vandperler, inden vi kører tilbage til hotellet og har resten af dagen til fri disposition. 

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

costa rica - la fortuna - montana de fuego_bungalows_vaerelse_udsigt_01 Inkluderet i prisen
Arenal

Montaña de Fuego Hotel

costa rica - la fortuna - magic mountain la fortuna_02 Inkluderet i prisen
Arenal

Magic Mountain

Planter Foran Bungalow Inkluderet i prisen
Arenal

Lomas del Volcán

costa rica - costa rica_tucan fugl_02
costa rica - monteverde_kolibri_02 costa rica - arenal haengebro_01

Der findes seks forskellige typer af tukaner i Costa Rica, mens kolibrien fås i 53 varianter i det lille land.

Mogens var altid klar til at formidle om alle forhold i Costa Rica. Det nyder vi, fordi vi gerne vil lære noget om de lande vi besøger. Desuden er han altid rolig og imødekommende. En god rejseleder. Vi havde håbet på at få nogle unikke naturoplevelser, og det fik vi til vores store glæde. Flere gange endda.

Peter, Tranbjerg J

Det var en fantastisk tur, med mange oplevelser - farverig natur, farverige dyr, bade i varme kilder, gå- og sejlture i regnskoven.

Anny & Mogens, Stoholm, Jylland
4.5   (221 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Costa Rica

Dag 6

Arenal - Monteverde, besøg på kaffe- og kakaofarm og indkvartering tæt på tågeregnskoven

Vi skal videre til Monteverde i dag, og vi kører langs med Arenalsøen og gør et stop undervejs på en populær cafe, hvorfra vi nyder udsigten over søen.

Vi skal tilbringe to dage i Monteverde, der betyder "det grønne bjerg", og det er præcis, hvad vi finder for enden af en lang grusvej, som vi skal køre ad for at komme ind i området.

De omkringliggende marker var engang fuldstændig dækket af tæt skov, men meget er fældet, indtil man blev bevidst om regnskovens værdier. Det, som er tilbage, er bevaret som Reserva Biologica Bosque Nuboso Monteverde, Monteverdes berømte cloud forest-reservat, og heldigvis har der de seneste mange år været aktiviteter i gang for at udvide området. 

En cloud forest minder meget om regnskoven, men fugten kommer ikke kun fra regn men er også kondenseret vand fra det skydække, som næsten konstant driver over bjergtoppene i de tropiske egne. Monteverdereservatet dækker 1600 hektar skov og er hjemsted for mange forskellige dyrearter. Her i dette lille paradis vokser der mere end 2000 planterarter, og der lever 400 fuglearter og 100 forskellige pattedyr. Ligesom i resten af Costa Rica er der også mange smukke sommerfugle.

Byen Monteverde blev grundlagt i 1950'erne af kvækere fra USA, som traditionelt er modstandere af militæret og ikke ønskede at bidrage til USA's oprustning.

De valgte Costa Rica, fordi landet havde valgt en ikke-militaristisk vej og afskaffet sin hær i 1949.

Monteverde er vokset stødt, siden den blev grundlagt, fordi andre, som delte de oprindelige kvækeres fredselskende livssyn, flyttede til området.

Selvom kvækerne egentlig kom hertil for at dyrke jorden, forstod de behovet for at bevare den sjældne cloud forest, som dækker bjergsiderne over deres marker. Samfundet er meget forskelligt fra de typisk caribisk-prægede samfund, der findes på kysten, og byder for øvrigt på adskillige souvenirbutikker og et kvæker-ostemejeri, som bestemt er et besøg værd. 

Vi indlogerer os på vores hotel, og om eftermiddagen tager vi på en spændende tur til en kaffe- og kakaoplantage – et familieforetagende, hvor der dyrkes sukkerrør, kaffe, kakao, bananer og mange andre afgrøder. På en to timers tur gennem farmen introduceres vi til dyrkningsmetoder og processen fra jord til bord, og vi får også lov til selv at prøve kræfter med f.eks. fremstillingen og smagsprøver af lækker sukkerrørsjuice og kakaodrik. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

Hotel Fondavela 02 Inkluderet i prisen
Monteverde

Hotel Fondavela,

Monteverde Sibu Lodge 09 Inkluderet i prisen
Monteverde

Sibu Lodge

costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_20

Dag 7

Monteverde, vandring på hængebroer i regnskoven

Vi tager på en spændende naturvandring på de berømte hængebroer i tågeregnskoven for at opleve det unikke tropiske økosystem i fugleperspektiv og for at opleve den grønne verden sammen med en lokalguide, som kender alt til områdets planter.

Broerne er mellem 50 og 170 meter lange og hænger mellem 12 og 60 meter over jorden.

Skoven er smuk og spændende i sig selv, og det er utroligt, hvad der vokser her, og hvor store f.eks. bregnerne kan blive.

Vi spiser frokost og resten af eftermiddagen kan bruges i den lille hyggelige by.

Efter en tur i tågeregnskoven har farven grøn fået en helt ny mening.

Om aftenen mødes vi igen og tager på en rolig aftenvandretur et par timer i regnskoven - der er en helt speciel stemning i regnskoven om aftenen, og vi kan være heldige at se nogle af de dyr, som er aktive i mørket. Middagen spiser vi sammen på en hyggelig restaurant.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Hotel Fondavela 02 Inkluderet i prisen
Monteverde

Hotel Fondavela,

Monteverde Sibu Lodge 09 Inkluderet i prisen
Monteverde

Sibu Lodge

costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_19
costa rica - dovendyr_02 costa rica - costa rica_tukan

Vi går tur på hængebroer, der hænger op til 60 meter oppe - en fantastisk måde at møde områdets dyr på. Måske vi kan være heldige at få øje på dovendyret.

Dag 8

Monteverde – Rincon de la Vieja, vandring i nationalparken

Vi rejser videre nordpå til den store nationalpark Rincon de la Vieja

Undervejs laver vi et kaffestop ved en café ved Pan-American Highway, hvor der med stor sandsynlighed bliver mulighed for at se de meget smukke og farvestrålende "Ara" papegøjer.

Derefter fortsætter vi mod nationalparken Rincon de la Vieja, hvor vi skal på nogle timers vandring ad anlagte stier i det smukke landskab, der er præget af vulkansk aktivitet

Vi går faktisk på flanken af vulkanen Santa Maria, der knejser 1916 meter mod himlen. Parken har flere vandfald - ikke mindre end 320 floder har deres udspring her. Naturen her i parken er helt anderledes, end hvad vi ellers har set i Costa Rica - her er det tropisk tør skov med et helt anderledes økosystem. Det fortæller rejselederen meget mere om..

Rincon de la Vieja, er også kendt for sine mange varme kilder og boblende mudderhuller, som vi også kan betragte fra behørig afstand. Her er spækket med geotermisk aktivitet, vulkaner og uberørt, tropisk, tør løvfældende skov.

Navnet Rincon de la Vieja betyder den gamle kvindes hjørne og henviser til vulkanernes røgsøjler, der ifølge det oprindelige folk på stedet kommer fra enten en gammel, rygende vred kvinde oppe på toppen, eller fra en gammel, venlig kvinde, der laver mad til trængende forbipasserende – det kommer an på, hvem man spørger.

Hovedattraktionen her i parken er vulkanen af sammen navn, som er næsten 1900 meter høj og består af ni kratere i alt.

Vulkanerne i parken var meget aktive i sidste halvdel af 1960’erne – og flere af dem sprutter stadig med vulkansk aktivitet.

Efter vores vandretur i nationalparken kører vi ca. halvanden time til vores rustikke lodge som ligger omgivet af den smukke og termiske natur. Vi mødes igen til middag på en af hotellets restauranter. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

costa rica - buna vista lodge_pool_02 Inkluderet i prisen
Rincon de la Vieja

Buena Vista Lodge

Rinconcito Lodge Superior 06 Inkluderet i prisen
Rincon de la Vieja

Rinconcito Lodge

+

En drømmerejse med fantastiske oplevelser. Costa Rica er det land, som har været sværest for os at rejse fra igen.

Else Marie Ipsen, Frederikssund
4.5   (221 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Costa Rica
costa rica - rincon de la vieja_vulkan_01

I Rincon de la Vieja finder vi to vulkaner, hvor af den ene har hele ni kratere.

Dag 9

Rincon de la Vieja, en dag på vulkaner

Dagen er afsat til at nyde de forskellige aktiviteter vores hotel tilbyder. Vi lader derfor bussen stå og bruger dagen til at være aktiv, gå i spa, eller blot til at sætte os og nyde den smukke natur der omgiver os. 

Der vil være en del muligheder at vælge mellem, man kan tage på en vandretur på hotellets store naturgrund, eller man kan tage sig en wellness dag, og besøge hotelles spa, som tilbyder flere bassiner med naturligt opvarmet vand.

Det er også muligt at tage på en ridetur, eller en fantastisk zipline, hvor man hænger i en sele (harness) og kører på en stålwire fra punkt til punkt henover den frodige natur. Det er sjovt og en fantastisk oplevelse, der kilder lidt i maven.

Costa Rica er kendt for at have noget af det bedste ziplining i verden.

Vi anbefaler det til jer, der har lidt ekstra eventyrlyst - en tur med zipline er ikke for tøsedrenge, men der er naturligvis lagt stor vægt på sikkerhed. 

Aktiviteter som zipline og hesteridning vil være mod betaling på hotellet.

Om aftenen mødes igen vi til middag, og måske en af de forrygende solnedgange området er så kendt for.  

 • Morgenmad

Her skal i bo

costa rica - buna vista lodge_pool_02 Inkluderet i prisen
Rincon de la Vieja

Buena Vista Lodge

Rinconcito Lodge Superior 06 Inkluderet i prisen
Rincon de la Vieja

Rinconcito Lodge

+

Rincon de la Vieja – en dag på vulkaner

Nationalparken Rincon de la Vieja, den gamle kvindes hjørne, er ganske anderledes end de andre nationalparker, vi besøger på rejsen. De 140 km2 dækker to vulkaner, Rincon de la Vieja-vulkanen og Santa Maria-vulkanen, førstnævnte har hele ni kratere. Hele 32 floder udspringer i området, og her er masser af vandfald, varme kilder og boblende mudderhuller.

På vores dag i parken vandrer vi på flanken af Santa Maria-vulkanen og hører om økosystemet og dyrelivet. I parken lever bl.a. flere abearter, bæltedyr og pumaer, sidstnævnte skal vi dog ikke regne med at se.

costa rica - rincon de la vieja_turquoise browed motmot_01
Camilla_Flindt_176

Camilla Flindt

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

costa rica - skildpadde_01 costa rica - diria tamarindo_03

Dag 10

Rincon de la Vieja – Tamarindo stranden, besøg hos pottemagere.

Efter nogle dage i højlandet skifter vi scene i dag til den blå Stillehavskyst, når vi kører ud til strandene ved Stillehavets lune vand og afslappede atmosfære.

Undervejs besøger vi en lokal pottemager, som vil give os en præsentation af traditionel keramik, med motiver der alle fortæller en historie. Stort set alt keramik i landet bliver fremstillet her i området, på værksteder, som har været ejet af de samme familier gennem generationer. Det er meget smuk keramik, og er der plads i kufferten, kan det være, at man køber en fin souvenir til minde om rejsen.   

Vi ankommer til Stillehavet, og indlogerer os på et dejligt hotel der ligger på stranden i den hyggelige by Tamarindo. Vores værelser har alle udsigt til haven og havet.

Efter ankomst er det oplagt at gå tur på stranden, eller blot sætte sig og nyde udsigten over Stillehavet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

costa rica - tamarindo diria_pool_03 Inkluderet i prisen
Tamarindo Beach

Tamarindo Diria Beach Resort

costa rica - palo verde national park_fugl_04
costa rica - palo verde national park_view_01 costa rica - palo verde national park_krokodille_01

Inden turen går hjemad besøger I nationalparken Palo Verde.

Dag 11-12

Tamarindo Stranden, mulighed for aktiviteter

Vi slutter ved Tamarindo, hvor vi bor på dejligt strandhotel direkte ud til stranden og Stillehavet. Har man lyst til flere oplevelser, er der forskellige ting at tage sig til.

På stranden kan man leje et bræt og prøve kræfter med stand up paddling, man kan med lokal guide tage på kajak tur ud i den nærliggende mangrove, hvor man vil kunne se masser af dyre- og fugleliv, eller melde sig til undervisning i surfing. Det er også muligt at tilkøbe sejlture ud og se solnedgang, eller få en herlig farverig oplevelse når man udforsker livet under havoverfladen med snorkel og maske.

Aktiviteterne ved stranden er ikke inkluderet i rejsens pris, men både jeres hotel og rejselederen hjælper gerne med at arrangere de forskellige muligheder, også hvis vi skulle være så heldige, at der skulle opstå en mulighed for at se ridley-havskildpadder. Det er umuligt at vide på forhånd, om havskildpadderne er der - men vores rejseleder holder øjne og ører åbne og slår til, hvis muligheden byder sig.

Vi bor på et dejligt hotel direkte ved stranden, i den hyggelige lille by Tamarindo, hvor der er masser af cafeer, restauranter og gode forretninger.

Der er inkluderet en afskedsmiddag dagen før hjemrejsen, de andre dage er der inkluderet morgenmad.  

Bemærk: 2025 afgange er 11 dage med 2 nætter inkluderet i Tamarindo. Se program for 2025 i bjælken herover.

 • Morgenmad
 • Middag

Her skal i bo

costa rica - tamarindo diria_pool_03 Inkluderet i prisen
Tamarindo Beach

Tamarindo Diria Beach Resort

costa rica - tamarindo_strand_07
costa rica - Costa rica_Tamarindo_surf_01 costa rica - santa teresa_mal pais_02

Dag 13

Fra Tamarindo stranden til Liberia og hjemrejse

Vores hjemrejse fra Liberia begynder sidst på dagen i dag.

Vi tjekker ud fra vores hotel op ad formiddagen, og vores bagage bliver opbevaret indtil vi har vi har afgang fra hotellet sidst på eftermiddagen.

Der vil derfor være tid til en sidste dukkert i Stillehavet, en frokost på stranden eller de sidste indkøb, inden vi tager plads i bussen for at køre til lufthavnen, efter en forhåbentlig fantastisk rundrejse i Costa Rica.

 

 • Morgenmad
costa rica - manuel antonio national park_abe_01

Dag 14

Ankomst til Danmark

costa rica - shutterstock_377364517

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)