costa rica - carrillo beach_strand_02
Costa Rica - På eventyr i regnskoven

Forlængelse

til Carrillo Beach

3 dage fra 4.335 kr.

Forlængelse til Carrillo Beach

Vil I gerne have lidt mere strandtid efter en eventyrlig rejse i naturens favn, er det muligt at forlænge rejsen med 2 ekstra nætter ved Carrillo Beach, så I sammenlagt får 4 overnatninger ved stranden. Det giver jer mulighed for at komme helt ned i gear, og samtidigt får I lidt ekstra tid til at udforske de smukke strande og den grønne natur omkring Carrillo Beach. 

Når resten af gruppen tjekker ud, bliver I boende 2 ekstra nætter på Nammbu, og når I skal til lufthavnen i Liberia, bliver I sammen med eventuelt øvrige deltagere fra gruppen hentet og bragt med en privat transfer. 

Opholdet på Nammbu er inkl. morgenmad samt privat transport til lufthavnen i Liberia. Ønsker I forlængelse af en anden varighed, kan dette også arrangeres.

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent

Priser og datoer – bemærk, fra-priser pr. person

Periode
01. jan 2023 - 31. mar 2025
kr. 4.335
kr. 7.625
kr. 3.575
 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • 2 nætter på Nammbu inkl. morgenmad
  • Privat transport til lufthavnen i Liberia

Bemærkninger:

  • Overstående priser er fra-priser
    Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hotel og eventuelle indenrigsfly. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Hoteller på turen


Carillo Nammbu ★★★

Et dejligt hotel, som ligger oppe i terrænet med smuk udsigt henover palmerne og ned over en bred sandstrand, der indbyder til en gåtur i den stille bugt. Hotellet har gode, rummelige værelser, som er enkelt indrettet. Værelserne har alle nødvendige faciltieter samt balkon eller terrasse. I haven ligger en dejlig pool med solsenge og parasoller, der indbyder til afslapning, og om aftenen har I herfra en fantastisk udsigt til solnedgang over havet.

Carrillo-stranden ligger en kort gåtur på ca. 400 meter, og der er nogle trapper, der skal forceres undervejs. Hotellet ligger for sig selv i et stille område, men den mere livlige by, Samara med et godt restaurantliv, ligger ca. et kvarters kørsel fra hotellet.  

65 værelser
400 m Strand
10 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)