Skip to main content

2 nætter i Camp Kangiusaq

Tilkøb overnatning

Camp Kangiusaq Telt Udsigt

Tilbring to nætter i Camp Kangiusaq

Her venter en unik oplevelse for dig, der vil opleve roen og skønheden i Grønlands barske landskaber, langt væk fra stress og jag - men med komfort i topklasse!

Eventyret starter med båd, når I bliver sejlet fra Nuuks kolonihavn og ind i isfjorden mellem isbjerge og smukke fjelde, fugle og andet dyreliv, som I kan være heldige at spotte undervejs.

Turen tager jer forbi den forladte bygd Qoornoq og længere inde i isfjorden stopper båden et godt sted, så I kan nyde omgivelserne. Derfra går den sidste del af sejladsen til Camp Kangiusaq, hvor I nemt kan stå af båden på landgangsbroen, og hvor jeres guide tager god imod jer. Der vil være en ATV til at hjælpe med eventuelt tungere bagage.

Ved campen får I en kort briefing samt informationer om tildeling af telt. Guiden vil naturligvis være til rådighed under jeres ophold og kan svare på spørgsmål, der måtte opstå.

Resten af dagen er på egen hånd, og man kan vælge at vandre en tur i fjeldet. Det er muligt at låne vandrekort og sikkerhedsudstyr. Man kan også tage en tur ud at fiske eller sejle med kajak eller paddleboard. Disse aktiviteter vil være mulige under hele opholdet, hvor du efter aftale med stedets guider frit kan benytte fiskestænger, kajak og paddleboards.

Om aftenen vil der blive serveret aftensmad i messeteltet, som kan nydes på stedet eller ude foran på platformen med udsigt over fjorden. Det er også muligt at tage sin mad med sig til eget telt. Om morgenen serveres morgenmaden samme sted, ligesom det her vil være muligt at smøre sig en madpakke her.

Om morgenen vil det være muligt at deltage på en gratis guidet vandretur op i fjeldet bag campen.

Guiderne på stedet har godt kendskab til vandremulighederne i området, og kan vejlede om, hvor man skal hen for at have kig ind til isfjorden.

Teltene

Teltene er danskproducerede kvalitetstelte, der hver især rummer to lækre enkeltsenge. De rummelige telte er placeret på træterrasser for maksimal komfort og står meget stabilt. På terrassen foran hvert telt findes desuden to stole og et bord, så man kan sidde ude og nyde den smukke bugt og solnedgangen over fjeldene.

Teltene er opvarmet og indeholder dyner, puder, håndklæder, tæpper og andre almindelige fornødenheder.


Når man tager ind til Camp Kangiusaq, anbefaler vi at have nogle gode vandrestøvler med, hvis man gerne vil ud og vandre nogle små ture. Medbring varmt tøj, og evt. skiftetøj. Vores telte er opvarmet med petroleumsovne, der er gode dobbeltsenge med tilhørende dyner og puder.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 5.500
Pris pr. barn under 12 år kr. 4.125

Fakta om udflugten

  • Helpension
  • Transport t/r
  • 2 nætter i Camp Kangiusaq

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)