namafjall hvervir_02
Island - I nordlysets skær

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Vatnajükull National Park 2 nætter i Vatnajükull National Park
2
Overnatning
Fosshotel Núpar ★★★

Hella 2 nætter i Hella
2
Overnatning
Hotel Stracta ★★★

Reykjavík 1 nætter i Reykjavík
1
Overnatning
Fosshotel Baron ★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Skaftafell

Inkluderet i prisen

Fosshotel Núpar ★★★

På Fosshotel Núpar bor du langt ude i naturen med panoramaudsigt over Vatnajökulls lavafelt, bjerge og gletsjere, ca. 45 minutter fra Skaftafell National Park.

Hotellet er ideelt til dig, der gerne vil være omgivet af natur, langt fra byliv, f.eks. i forbindelse med nordlysrejser, hvor fraværet af lys sikrer en strålende klar og mørk nattehimmel. 

Hotellet er enkelt og moderne indrettet i lyse nuancer. Her finder I en god restaurant samt en lounge. Værelserne er ligesom resten af hotellet moderne indrettet og har direkte adgang til en terrasse, så man hurtigt kan komme ud at se nordlyset, hvis det dukker op midt om natten.  

99 værelser
Bar
Restaurant
TV
Kaffe- og tefaciliteter

Skaftafell

Inkluderet i prisen

Fosshotel Glacier Lagoon ★★★

Mellem to af Islands største og smukkeste nationalparker ligger det moderne Fosshotel Glacier Lagoon. Beliggenheden er perfekt for naturelskeren, der er rejst til den nordatlantiske perle for at stå ansigt til ansigt med naturens vidundere.

Værelserne rummer alle fornødenheder som eget bad og toilet samt kaffe og tefaciliteter. Rummene er indrettet med en særligt æstetisk sans og har enten udsigt til de vidtrækkende bjergområder eller havets brusen. Der er gratis wifi og tv på værelset.

Hotellet har egen restaurant og bar og holder endda en 'wakeup'-service, så man kan blive vækket om natten, hvis nordlyset viser sig på himlen - hvilket selvfølgelig er aldeles frivilligt men ligeså anbefalelsesværdigt. 

125 værelser
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer

Hella

Inkluderet i prisen

Hotel Stracta ★★★

I udkanten af den lille landsby Hella i det sydlige Island ligger det moderne Hotel Stracta. Herfra er der aldrig langt til den næste store oplevelse i Islands forunderlige natur, og det er altså det ideelle hotel til rundrejsen, hvor vi udforsker Den Gyldne Cirkel

Værelserne er enkelt indrettet og med gode senge. Hotellet tilbyder en meget populær 'wake up'-service i vintermånederne, så alle kan komme ud af fjerene, hvis nordlyset viser sig på himmellærredet. 

Udenfor venter en helt særlig oplevelse i hotellets sauna eller spabade, der er til fri afbenyttelse for gæsterne. Bemærk at der er begrænset plads.

Hotellet driver en velrenommeret restaurant og en hyggelig bistro med bar, der serverer diverse egnsretter og som buffet eller à la carte. I souvenirbutikken kan man finde de lækreste uldprodukter fra området som varme sweatre eller huer.

148 værelser
Bar
Restaurant
TV
Wifi
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad

Reykjavik

Inkluderet i prisen

Fosshotel Baron ★★★

Fosshotel Baron ligger i hjertet af Reykjavik lige op til hovedstadens primære butiksgade, Laugavegur Artery, og i gåafstand til havneområdet, byens kunstmuseum og Islands Nationalmuseum. Den famøse Hallgrimskirkja ligger bare 800 meter væk, og byen ligger altså med andre ord for dine fødder med ophold på Fosshotel Baron. 

Værelserne er enkelt indrettet, og her hersker en rolig stemning. Alle værelser har faciliteter som tv, wifi og sikkerhedsboks samt eget bad og toilet med hårtørrer.

Morgenmaden serveres i hotellets rummelige restaurant, som også serverer en dejlig buffet om aftenen.  Der er flere hyggelige kroge på hotellet med afslappende loungemøbler og god plads til at hvile benene efter en god dags byvandring.

 

Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Morgenmad
Hårtørrer
24-timer reception
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)