Skip to main content

Udflugtspakke (Dag 3 & Dag 4)

dansk vestindien - st thomas_magens bay_strand_05

Udflugtspakke (Dag 3 & Dag 4)

St. Thomas, halvdags-ørundtur inkl. Megans Bay og byvandring i Charlotte Amalie, ca. 5 timer.

Kl. 09:00 bliver I mødt på kajen i Charlotte Amalie af vores danske rejseleder, som står med et dansk flag. I kører til nordsiden af øen og til Magens Bay, som gentagne gange er kåret som en af verdens smukkeste strande. I stopper ved forskellige udsigtssteder og får et godt indtryk af denne frodige og bjergrige ø. Ved Magens Bay vil det være muligt at bade i det krystalklare vand.Inkl. stop ved Mountain Top, hvor vi smager den berømte Banana Daiquiri og tid til souvenirshopping.

Byvandring i Charlotte Amalie:
Spadseretur rundt i Charlotte Amalies kringlede og brostensbelagte gader. Vi begynder ved Emancipation Garden (Fortepladsen) og Fort Christian (ses udefra) Ad snoede gader: Dronningensgade (dronningekvarteret, den gamle handelsstad), Guttesgade, Wimmelskaft, Sneglegade og videre til Bjerggade og Krystalgade med den gamle synagoge. I kan vælge at blive i byen og måske spise en frokost på egen hånd, eller I kan blive kørt tilbage til skibet ved 14-tiden, hvor I kan spise en sen frokost.

St. Croix, halvdags-ørundtur inkl. Lawaetz-Museet, Frederiksted og romsmagning , ca. 5 timer

Kl. 09:00 bliver I mødt på kajen i Frederiksted af vores danske rejseleder, som står med et dansk flag.

I går først en orienteringstur i byen og kører derfra videre til Lawaets-Museet, hvor rejselederen fortæller om, hvordan det er at bo på øerne. Udflugten foregår i den vestlige del af øen og undervejs tager vi bl.a. til en romsmagning foretaget af vores rejseleder hos Cruzan Rom. I kommer tilbage til St. Croix efter krydstogtet, hvor I bor i Christiansted på den nordøstlige del af øen, og med denne udflugt får I altså set hele øen.

Turen slutter ved 14-tiden, og resten af dagen kan I gå på opdagelse på egen hånd, indtil I vil tilbage til skibet. Vi anbefaler et besøg i det smukke røde Fort Frederik, hvor Peter von Scholten proklamerede slavernes frihed i 1848 (entré ca. usd 5).

Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)