Skip to main content

Krydstogtsrederier

Celebrity Solstice sejler ud mod åbent hav

Rederier

Krydstogtskibe kan være ligeså forskellige som hoteller. Der findes skibe til romantikerne, til børnefamilierne, til naturelskerne, til dem der vil forkæles fra top til tå – og til alle derimellem.

Hos Stjernegaard tilbyder vi krydstogter med Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, HX Hurtigruten Expeditions, CroisiEurope Cruises, Katarina Line, Azamara Cruises, Variety Cruises samt krydstogter til Galapagos, med mindre skibe. Hvert rederi sin charme og fordele.

celebrity silhouette_state room balkon_02

Celebrity Cruises

Skibene ligger i kategorien 4½-stjerne, og Celebrity Cruises har særligt fokus på de gode service- og gourmetoplevelser.

Skibene har en kapacitet på 2000-3000 passagerer. Hertil er de roligere og byder på lidt færre aktiviteter og forlystelser end Royal Caribbean-skibene. Til gengæld tilbyder disse skibe flere aktiviteter og workshops, der appellerer til det voksne publikum. Dermed ikke sagt at børnefamilien ikke kan få en forrygende ferie ombord på Celebrity Cruises.

royal caribbean_bahamas_02

Royal Carribean

Royal Caribbean er gode 4-stjernede skibe med en afslappet atmosfære, der appellerer til hele familien. Mens nogle skibe har en kapacitet på ca. 2000 mennesker, har de større skibe plads til op til 5500 gæster.

De større skibe er bl.a. udstyret med parker, vandland og en kæmpe buffet af aktiviteter og oplevelser, som i særdeleshed vækker glæde hos børnefamilierne. Med det sagt er skibene også indrettet med flere børnefri zoner til det voksne publikum.

NCL VIVA Aerial LISBON 819 Edited 0997 C

Norwegian Cruise Line

Når du rejser på et NCL-krydstogt med Stjernegaard, har vi opgraderet krydstogtet med NLC´s Free at Sea-pakke samt drikkepenge.

Det betyder, at vi udover alle måltider, faciliteter og underholdning ombord har inkluderet en drikkepakke. Herudover får du 4 middage på specialrestauranter som Ocean Blue med skaldyr og fisk på menuen, den japanske Teppanyaki eller den karakteristiske amerikanske diner med i prisen.

Det kan lade sig gøre at fravælge specialmiddagene eller drikkepakke til gengæld for en wifi-pakke eller et tilskud til skibets egne udflugter.

20191119 TEAM PHOTO 2802 PRINT BYANDREAKLAUSSNER 8448782 Photo Andrea Klaussner

HX Hurtigruten Expeditions

Glem alt om trætte, gammeldags ekspeditionsskibe. Ombord på Hurtigrutens nye indbydende ekspeditionsskibe kan du tage på eventyrlige ekspeditioner uden at gå på kompromis med komforten.

Hver ekspeditionsrejse følges af et håndplukket hold af specialister og eventyrere. Ekspeditions-teamet har mange års erfaring, passion og viden og fungerer som guider og værger på eventyrekspeditionen, hvor de kan fortælle om sikkerhed, bæredygtighed og videnskab.

indochine II 23

CroisiEurope Cruises

CroisiEurope Cruises har opereret siden 1976 og har således stor erfaring i flodkrydstogter i Europa samt på Mekongfloden (Cambodia og Vietnam) samt på Lake Kariba i Sydamerika. Rederiet er familieejet og -drevet og er kendt for sine førsteklasses skibe og sit value-for-money-koncept, hvorved man tilbyder skønne krydstogter med meget indhold til gode priser.

Leonardo_5

Katarina Line Cruises

På vores krydstogter i Kroatien og Adriaterhavet sejler vi med Katarina Line Cruises, som har mange års erfaring og en stor flåde af skibe i flere kategorier.

Vi benytter bl.a. motorskibet Leonardo, et hyggeligt 3-stjernet skib med kun 13 kahytter. Skibene fra Katarina Line kender det kroatiske søkort til perfektion og finder altid den rigtige bugt til dagens badestop. Ofte serveres der morgenmad og frokost ombord på skibet, mens middagen indtages på land på en af de skønne øer eller i en kystby på fastlandet.

Coraliifacade

M/S Legend og Coral 1 & 2 (Galapagos)

I forbindelse med en rejse til Sydamerika har du mulighed for at tage på krydstogt ved Galapagos.

Her indlogeres du på mindre skibe; M/S Legend med plads til 100 passagerer – eller Coral 1 & 2 med plads til hhv. 36 og 20 passagerer. Disse minikrydstogtskibe giver dig mulighed for at komme helt ind i små bugte og tæt på naturen. Faciliteterne er færre end på større krydstogtskibe, men til gengæld får du en intim krydstogtoplevelse med fokus på naturen. Drikkepenge er ikke inklusive, hvorfor du skal regne med selv at lægge et fast dagligt beløb.

azamara pursuit_01

Azamara Cruises

5-stjernede Azamara Cruises er den mindste krydstogtklasse, hvor skibene har en kapacitet på op til 700 passagerer.

Azamara er der særligt stort fokus på service, og den høje standard kan mærkes i alt fra kahyt til gourmetmad. Azamara er til livsnyderne, der vil have det bedste af det bedste i en intim atmosfære. Som noget særligt kan skibene, grundet deres mindre størrelse, nå ind i mindre havne end hvad der er tilfældet for de større krydstogtskibe – og dermed giver skibene også mulighed for andre oplevelser, som du ikke får på de større skibe.

panorama_II_12

Variety Cruises

På krydstogter i det indonesiske øhav benytter vi Variety Cruises, herunder Panorama II, et dejligt motorskib med kun 25 kahytter.

Fordelen ved et lille skib som dette er, at vi kan komme helt tæt på land og lægge til, hvor de store skibe ikke kan komme. Rederiet har skibe i forskellige klasser - vi kategoriserer Panorama II som et 3+-stjernet skib. Servicen ombord er virkelig god, og der er masser af "legetøj" i form af fx kajakker og paddleboads, som man kan låne.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)