Skip to main content

Udtalelser fra kunder

celebrity reflection_skib udvendigt_03

Se, hvad vores gæster siger...

Fantastiske guider

Vi er netop hjemvendte fra vores krydstogt samt 5 dage på St. Thomas (30/1-13/2) - En helt fantastisk oplevelse.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at rose jeres fantastiske guider Simon og Anna Monica. Simons viden om St. Thomas historie var helt i top og der var vist ikke et spørgsmål han ikke kunne svare på.

Anna Monica's viden var også fantastisk, men vi oplevede også en guide der var så passioneret og empatisk som man sjældent oplever. Hun var i den grad medvirkende til at vi havde en fantastisk ferie.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Birgitte og Stig Andersen

Vi havde en fantastisk tur

Vi havde en fantastisk tur alene med Anna Monica, det siger vi mange tak for. Hun er et meget empatisk menneske. Vil i gerne hilse hende og sige tusind tak?

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Poul Erik, Frederiksberg

Guiderne fås ikke bedre

Fantastisk tur på alle fronter, gode hoteller, dygtige og kompetente guider - i det hele taget godt arrangeret Begge var meget kompetente, meget vidende og hjælpsomme. De fås ikke bedre.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Conni Britta & Frank, Greve

Kombinationen mellem krydstogt og ophold på land er god

Som helhed har vi været meget tilfredse med rejsen. Kombinationen mellem krydstogt og ophold på land er god. Jeres lokale guider Birgit på St. Croix og Simon på St. Thomas er fantastiske – stor ros til dem! Specielt Simon har en enorm historisk viden samt fantastisk formidler også af flora og fauna.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Benny, Jyllinge

En stor oplevelse for os

Ikke mindst takket være rejseledernes store viden om områderne samt deres behagelige væremåde og hjælpsomhed blev rejsen til en stor oplevelse for os.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Kirsten H. & Erik Kjærgaard, Frederiksberg

Guiderne vandt ens hjerter

Utroligt kompetente guider, som virkelig vandt ens hjerter, så positivt!

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jens Thomas, Næstved

Bedre fås det ikke

Var mest sammen med Anna Monica på turen til St John, hun var bare utrolig sød og vidende om næsten alt. Bare en god oplevelse!

Samlet var rejsen en god oplevelse. Skibet var perfekt. Vores værelse med balkon på dæk 9 var super, og udvalget af restauranter, barer, teater samt øvrige faciliteter helt i top. Betjeningen var overalt imødekommende og stemningen meget positiv. Og All Inclusive konceptet kan vi kun anbefale til alle.

Emerald Beach hotel på St Thomas havde en super beliggenhed helt ned til vandet og tæt på byen, og standard på værelset samt øvrige faciliteter var OK. Eneste minus var støj fra lufthavnen, når man befandt sig på hotellet. Buccaner hotel var bare suverænt, både hvad angår beliggenhed samt faciliteter og service. Bedre fås det ikke.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jan, Dragør

En meget kompetent rejseleder

En meget kompetent rejseleder. Han var absolut et plus for arrangementet. Altid velforberedt, og yderst imødekommende. Ham vil vi godt have som rejseleder en anden gang.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.5   (54 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Ole, Fuglebjerg

Alt fungerede perfekt

Vi var tilfredse, alt fungerede perfekt. Super dygtig rejseleder, virkelig kompetent - omsorgsfuld - hjælpsom og med meget stor viden, som hun flittigt delte ud af.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (196 anmeldelser)
Destination:
Australien
Gæst:
Jette Thorsager, Rungsted Kyst

Det har været en fantastisk rejse

Det har været en fantastisk rejse, med en meget vidende rejseleder. En meget engangeret rejseleder der lod sig begejstre om de forskellinge lande gå videre til os som gruppe.

Gæst:
Kirsten, Lille Skensved

Rejselederen var i højeste grad meget kompetent

Rejselederen var i højeste grad meget kompetent og vidste meget om tingene. Jeg vil anbefale mine venner at rejse på rejser, hvor hun er på som rejseleder! Det var en meget god tur og en meget kompetent rejseleder som vidste meget om de lande vi kom til.

Gæst:
Mette, Bagsværd

Smukke landskaber og haver

Alt fungerede gnidningsløst med en god guide, der gav gode oplevelser. Peter Porskjær er en meget vidende og empatisk guide, som medvirker til at gøre rejsen til en god oplevelse. Smukke landskaber og haver. Det var en stor oplevelse at lære om Japans historie og kultur på de relevante udflugtsmål.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (23 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Inge, Vestervig

Kun de bedste anbefalinger

Mogens en herlig person og meget hjælpsom på alle områder. Hyggelig at være sammen med. Kun de bedste anbefalinger er gode nok.

Gæst:
Steen Kudsk Larsen, Lerberget

Planlagt og gennemført perfekt

For vores vedkommende var rejsen planlagt og gennemført perfekt. Mogens havde en god viden om de lande, vi kom til, samt en god forståelse for, hvordan selskabet og udenlandske rejseledere skulle tackles.

Gæst:
Anton, København

En fantastisk spændende tur.

Samlet set en fantastisk tur. Vores gruppe har haft det rigtig sjovt sammen på hele turen. Smilene og venligheden fra både lokalbefolkningen i land og fra besætningen på skibet har gjort indtryk på mig, og udflugterne i Taiwan var fantastiske - takket været vores lokale guide, som er en af de bedste guider, jeg har oplevet på mine ferier.

Mogens - vores rejseleder - var rigtig kompetent og vidende. Stor ros til ham for hans indsats. Alt i alt en fantastisk spændende tur.

Gæst:
Anne-Mette, Roskilde

Det meste var i top

Det er svært at udvælge den største oplevelse, da det meste var i top.

Gæst:
Ove, Værløse

En rigtig god oplevelse

Mogens er vel den bedste rejseleder, vi har haft, i de sidste 10-års tid over mere end 15-20 rejser. Taiwan var en rigtig god oplevelse - vi vil klart overveje at tage tilbage ved en senere lejlighed.

Gæst:
Peter, Farum

Uforglemmelig rejse

Helt fantastisk og uforglemmelig rejse. Det ville ikke kunne lade sig gøre at udvælge de største oplevelser, da hele rejsen og de forskellige oplevelser var lige fantastiske.

Mogens er i en kategori for sig - meget vidende og behagelig i sin facon.

Gæst:
Teddy & Bente, København

Oplevelsesrig tur

Oplevelsesrig tur hvor Boulders Beach, Sounds, regnskovene, Ayers Rock og Sydney står ud.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Susanne, Klampenborg

Yderst tilfredse

Vi var yderst tilfredse med rejselederen. Utrolig vidende og behagelig guide. Fjordland, operahuset, Ayers Rock, Boulders Beach samt restaurant Luminae ombord var store oplevelser.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jeanette & Peter, Kongens Lyngby

Stor oplevelse med mange highlights

Rejsen var en stor oplevelse med mange highlights. Tasmanien var spændende og afslappende især på dagene til havs. I Australien var dagene fyldte med udflugter, og der var godt nok fart på. Jeg er meget taknemmelig for, at rejsen blev gennemført, trods det at vi kun var en lille gruppe på 10 personer - TAK for det. Vi så blandt andet:

- Ayers Rock
- Operahuset i Sydney med Sydney Harbour Bridge.
- The Sounds (Milford og Doubtful).
- Tasmanien med besøg på dyreinternat med koalaer, kænguruer og tasmanske djævle.
- Great Barrier Reef med snorkling.
- Christchurch med besøg ved mindestedet efter terrorangrebet. Det var overvældende og især stemningen af "vi står sammen"" gjorde indtryk plus alle de tusinder af buketter."

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Kirsten, Marstal

Fantastisk tur

"Turen til Dusky, Doubtful og Milford Sounds var fantastisk - ikke mindst fordi vi var velsignet med et fantastisk vejr og en kaptajn, der gjorde alt for, at vi skulle få så meget med som muligt. Det var fantastisk at få mulighed for at opleve Tasmanien - en ø som man kunne fornemme havde en fantastisk skønhed. At opleve Ayers Rock og få et indtryk af den oprindelige befolkning var en stor oplevelse. Sydney var en helt utrolig smuk by, som det havde været skønt at have mulighed for at opleve noget mere af.

Er taknemmelig for, at Jytte fik muliggjort et frivilligt besøg på en vildtplejestation, hvor vi fik mulighed for at opleve vilde dyr tæt på. Det var vi meget taknemmelige for.

Vi kan kun sige, at vi havde en fantastisk tur omgivet af søde rejsefæller. Næste gang vi vælger rejseselskab vil vi helt bestemt kigge på Stjernegaards program først."

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jeanet & Freddy, Nørresundby

Naturen og luften

Vi fik meget kompetent hjælp fra Stjernegaard, da afrejsen fra DK blev ændret. I Alaska gjorde naturen generelt - herunder luften - et stort indtryk. Hubbard-gletscheren, togturen til White Pass og vildmarken omkring Hoonah var store oplevelser.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Lars, Bagsværd

Dygtig og meget behagelig rejseleder

Dygtig og meget behagelig rejseleder, der formåede både at være nærværende og efterleve armslængdeprincippet.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Anny, Støvring

Super spændende rejse

Super spændende rejse og en god kombination af udflugter og sejldage. Godt og gennemarbejdet program med en rigtig god rejseleder.

Gæst:
Carl Ove Ibsen, Farum

Stor tak til Peter

Peter har stor viden, og forstår at formidle denne på en let forståelig og behagelig måde. Også stor tak til Peters tilrettelæggelse af vores tillægsdage i Shanghai. Stjernegaard er meget fleksibel med tilrettelæggelsen - Bl.a. at afrejsen kunne være fra Aalborg i stedet for Billund/København.

Gæst:
Jørgen, Aalborg

Velgennemført rejse

Vel gennemført rejse med et godt skib og gode hoteller, samt en dygtig rejseleder, der havde en stor viden om de lande vi besøgte. Rejselederen havde en stor viden om de steder og lande vi besøgte samt en god måde at fortælle om det på.

Gæst:
Anton og Annalise, København S

Fantastisk dejlig og kompetent rejseleder

Mogens er en fantastisk dejlig og kompetent rejseleder og et meget behageligt menneske at være sammen med. God ambassadør for Stjernegaard rejser.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Christian, Holte

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse på skibet Jewel of the SEAS med et utrolig flinkt personale og vi følte hele tiden, at der var styr på tingene.

Gæst:
John Jensen, Skjern

Alt klappede bare til fulde

Det fungerede bare godt det hele. Vi var utrolig glade for Peter - det var en helt unik viden, som han delte med os.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (23 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Knud Busk, Silkeborg

Bestemt ikke sidste gang vi rejser med Stjernegaard

Godt tilrettelagt. Vi har intet at sætte en finger på og det er bestemt ikke sidste gang vi har rejst med Stjernegaard. De bedste anbefalinger herfra.

Peter er en fantastisk rejseleder.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (23 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Christina, Odense SØ

Altid smilende

Japanernes væremåde gjorde indtryk. Altid smilende. Alt er holdt og rengjort, intet skidt der flyder, ingen beskidte toiletter. Det er imponerende, når man i Danmark er vant til beskidte og ofte uhumske toiletter og skidt, der flyder i byer og grøfter. Dér har vi meget at lære.

Det bliver et savn, når Peter holder engang. Han holder øje med alt og er meget vidende om alt. Hvis vi en anden gang skal på krydstogt, vil vi ønske, at rejselederen hedder Peter Porskjær.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (23 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jan Vandal Laursen, Vejle

Et indtryk af Japan

Man får et generelt indtryk af Japan og den japanske kultur, og det var en stor oplevelse.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (23 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Erik Skifter Andersen, Aabenraa

Hiroshima var meget tankevækkende

Samtlige stop i byerne var en oplevelse. Hiroshima var meget tankevækkende, da man her står på stedet, hvor den modbydelige bombe blev udløst.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (23 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
John & Jenny Andersen, Mårslet

Utroligt flotte naturoplevelser

Vores rejseleder fuld kompetent. Finn var altid hjælpsom og opmærksom på de gæster, der havde brug for det. Altid venlig hvis vi mødte ham på dækket og klar på en behagelig snak. Vi vidste, at vi altid kunne henvende os. En god oplevelse med Stjernegaard.

Generelt en god rejse, men 4 dage på havet med lidt koldt vejr er for mange. Indsejling i fjordene var flotte. Utroligt flotte naturoplevelser.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.4   (31 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jette, Ringsted

Finn sørgede for at turene gik rigtig godt

Finn var rigtig godt forberedt og sørgede for, at turene gik rigtig godt. Han var også meget vidende og informativ. Indsejlingen til Geiranger, Flåmbanen, Nordkam og Tromsø står ud som de største oplevelser.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.4   (31 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Bo Andersen, Ringe

Stor oplevelse

Hele turen i øvrigt inkl. krydstogtet i Alaska var en stor oplevelse med:

- Bjørne og rensdyr ved Denali bjerget.
- Hubbard gletscheren der kælvede store isblokke.
- Togturen fra Skagway til White Pass.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Marianne, Helsinge

Altid en dejlig oplevelse med Stjernegaard

Fint sammensat tur med et flot turprogram i anløbshavnene. Fint med dage før og efter selve cruiset og flere store oplevelser på rejsen:

1. At runde selve Kap Horn.
2. Besøg og spisning på et vingods.
3. Pingvinkolonien ved Madryn.
4. Lokalspisning på El Pedral ved pingvinerne.
5. Besøg på Estanciaen ved Buenos Aires med argentinske gauchoer.
6. Byerne Santiago, Valparaiso, Punta Arenas, Ushuaia, Montevideo og Buenos Aires.

En vidende og flink rejseleder i Henrik Bilidt. Vi var fint tilfredse med Henriks venlige og stille guidning af turen. Henrik fandt undervejs nogle ekstra oplevelsesmuligheder, som var med til at gøre turen ekstra god. Hans foredrag bar også præg af stor viden og stor interesse for stederne.

Tak til Stjernegaard for fin boggave på min fødselsdag som blev fejret undervejs. En sød tanke fra jer - tak skal I ha'. Altid en dejlig oplevelse at rejse med Stjernegaard. Trygt, sikkert og godt.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.5   (54 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Erik, København

Super lækker ferie

Store oplevelser med pingvinturen, gaucho-turen og vandfald samt vulkaner. Generelt en super lækker ferie, som vi gerne gentager.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.5   (54 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Vivi, København

Kæmpe oplevelse

Generelt en fremragende oplevelse. Henrik var godt forberedt og meget vidende - også om detaljer man ikke umiddelbart kunne forvente eller læse sig til. Det er svært at vælge vores største oplevelse, da vi aldrig havde besøgt Sydamerika før, så hele arrangementet har været en kæmpe oplevelse.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.5   (54 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Axel Frederik Sporon-Fiedler, Ringsted

Kæmpe oplevelse

Generelt en fremragende oplevelse. Henrik var godt forberedt og meget vidende - også om detaljer man ikke umiddelbart kunne forvente eller læse sig til. Det er svært at vælge vores største oplevelse, da vi aldrig havde besøgt Sydamerika før, så hele arrangementet har været en kæmpe oplevelse.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.5   (54 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Axel Frederik Sporon-Fiedler, Ringsted

Flot og dejlig tur

Det har været en fantastisk god rejse. Vi var ikke heldige med vejret, men det er jo hvad, der kan ske.
Men alt i alt var det en flot og dejlig tur. Vores rejseleder Henrik var venlig og behagelig, og de foredrag, han holdt for os, var meget flotte og oplysende.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.5   (54 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Vibeke, Kastrup

Mange seværdigheder

Godt rejseprogram med flere store oplevelser som:

- Vores stopover i Singapore med virkelig mange seværdigheder indenfor korte afstande. Bl.a. Orkidé-haven, de 2 kupler med blomster og regnskov.
- Gåtur og svævebane i regnskoven ved Cairns
- Operahuset i Sydney, der er imponerende og storslået.
- Aftenmiddag ved Ayers Rock med "Startalker" som havde kikkertudstyr med.
- Fiordland på New Zealand med de mange flotte vandfald.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.6   (33 anmeldelser)
Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jørn, Solrød Strand

Vi er stadig helt euforiske

Takket være Stjernegaards perfekte arrangement har vi oplevet en på alle måder helt perfekt rejseoplevelse. Ja, vi er stadig helt euforiske over den totale oplevelse med både Stjernegaards service og rejsen som sådan.

Henrik er et utroligt dejligt menneske og er fantastisk vidende. Det var en oplevelse i sig selv at lytte til Henriks foredrag om de forskellige punkter og oplevelser på turen. Tak til Stjernegaard og Henrik for fødselsdagsgaven - en dejlig bog, som jeg er i gang med at læse.

Alt i alt kan vi kun sige, at rejsen som helhed har været fantastisk. Hvert havneanløb har været en stor oplevelse med nye eventyr af fantastisk natur og dyreliv. Jeg selv var på Antarktis som ung styrmand på et ekspeditionsskib fra J. Lauritsen i 1968, så det var skønt for mig at gense Paradise Bay og Falklandsøerne. Nu skulle min hustru også opleve noget af alt det, jeg har berettet om, og det blev en unik oplevelse for os begge. Og når så Stjernegaards arrangement af rejsen er perfekt, bliver det ikke større.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Karl Georg Hansen, Slagelse

Helt enestående

En fantastisk god rejse, selvom dagene til søs var lidt lange, men det var måden at nå målet på. Skibet og personalet gjorde, hvad de kunne, for at gøre det så behageligt som muligt. Det var helt enestående.

Henrik var hjælpsomheden selv og gjorde alt for, at vi fik set det, vi skulle, og hørt de foredrag, som var relevante. Han var en samlende figur for måltider og rundvisning på skibet. En dejlig og behagelig rejseleder.

1. Stederne vi besøgte var en kæmpe oplevelse, der var tid og ro til at få det hele ind.
2. Dyrene som vi så og kom tæt på og havde tid til at se på.
3. Skibet var en oplevelse, der var underholdning, foredrag, fred og ro, selv om der var mange mennesker om bord.
4. Hele måden rejsen var sammensat på var fantastisk og afslappende, samtidig med at jeg lærte en masse, som jeg ikke vidste. Jeg fik mange ting sat på plads omkring lande og øer samt styreformer og politik.

Jeg rejser gerne med Stjernegaard igen.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Anne, Odense

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)