Skip to main content

Dag 12: Heldagsudflugt i Miami med engelsktalende guide til Everglades og Miami, inkl. transport til lufthavnen for hjemrejse

usa - florida_miami south beach aerial usa - Miami_gator park_alligator_01

Dag 12: Heldagsudflugt i Miami med engelsktalende guide til Everglades og Miami, inkl. transport til lufthavnen for hjemrejse

Kom med på en heldagsudflugt i Miami og omegn i selskab med en engelsktalende guide.

I mødes fra morgenstunden og gør klar til dagens første oplevelse i et vådområde uden for Miami, hvor I besøger en alligatorpark. Parken er hjem for mere end 200.000 alligatorer, og I kommer også til at se slanger, skildpadder og massevis af eksotiske fisk og fugle.

I skifter kulisse fra natur til by, når turen fortsætter ind mod Miami og nogle af de mest charmerende kvarterer. Her oplever I det sprudlende, cubanske kvarter Little Havana, hvor restauranter, konditorier, frugtboder, cigarbutikker, grønne parker og kunstgallerier ligger side om side i det farverige gadebillede. I runder også bydelen Coconut Grove, som er Miamis ældste med en skøn kystlinje og masser af gamle bygninger og charmerende torvecaféer.

Undervejs på udflugten er der sat en time af til at finde en god frokost på egen hånd på et af de mange gode spisesteder, og bagefter samles I til fælles afgang mod byen Miami Beach. Her ved østkysten runder I både South Beach og Ocean Drive, der emmer af alt det, som mange forbinder med Miami; hvide sandstrande, klart badevand og en skøn feriestemning.

Afhængig af om I har forlænget rejsen med flere nætter i Miami eller skal rejse hjem om aftenen, bliver I kørt til jeres hotel eller til lufthavnen hen ad aftenen.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1.695

Fakta om udflugten

  • Heldagsudflugt
  • Engelsktalende guide
  • Inkl. entréer
  • Varighed ca. 7 timer
  • Start kl. 09:30
  • Mødested ved kajen i Miami
  • Kræver min. 10 deltagere

Rejser, hvor udflugten er mulig

barbados_03

Krydstogt i Caribien Caribien Individuelt krydstogt

Tag på individuelt krydstogt i Caribien på luksuriøst krydstogtsskib. Rejs 11 dage til vands med mulighed for tilkøb af udflugt i Miami.

5   (2 anmeldelser)
10-25 deltagere

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)