Skip to main content

Lise Graversen

Lise Graversen lissabon_sporvogn_01

Mød rejselederen Lise Graversen

Lise kombinerer sit job som selvstændig revisor med jobbet som rejseleder i Portugal og Spanien for Stjernegaard Rejser.

Lise elsker at rejse og er drevet af en stor nysgerrighed til de lande, hun rejser til, og så har hun et svagt punkt for den sydeuropæiske livsstil og kulturhistorie.

- Jeg elsker at møde mennesker, fremmede kulturer, få nye kulinariske oplevelser, opleve naturen – og alt, hvad vores fantastiske og smukke klode har at byde på, siger Lise.

Og der er ingen tvivl om, at Lises store erfaring fra hendes mange rejser, kommer hendes gæster til gode. Der er ikke det, som Lise ikke allerede har oplevet eller prøvet, og derfor er hendes gæster altid i gode hænder. Lise nyder at være sammen med sine gæster og sørge for, at alle har det godt og føler sig tryg på rejsemålet, og så er hun altid klar til en hyggelig sludder over et glas portvin, sherry eller kaffe.

- Alle mennesker har en historie, og jeg elsker at lære nye mennesker at kende, siger hun.

Derudover har hun en stor historisk viden og er en dygtig formidler. Hun forstår at sætte landenes kulturhistorie ind i et moderne perspektiv, så som gæst på en rejse med Lise, kan man altid kan være sikker på at få en grundig og spændende gennemgang af både historien, den nutidige levevis og aktuelle forhold i landet.

Lise Graversen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)