Skip to main content

Michael Boilesen Guldbæk

Verdensmand På De Syv Have1 Verdensmand På De Syv Have3

Mød rejselederen Michael Boilesen Guldbæk

Michael har været vidt omkring i verden. Han er hoteluddannet i udlandet, har haft bopæl i blandt andet Paris, Strasbourg, London og New York, men hans rejseerfaring strækker sig til stort set alle afkroge af verden.

Efter at have boet i udlandet, vendte han hjem til Danmark og begyndte at arbejde med krydstogtskibenes anløb i København, og i 2007 tilføjede han Turistføreruddannelsen fra RUC til sit CV.

Michael har altid beskæftiget sig med turisme, og selv siger han om sit hjertehverv: ”Jeg har kombineret det bedste af to verdener. En god lang sommer i Danmark med internationale turister og et vinterhalvår med danske grupper i sydens sol og varme. Så findes det ikke meget bedre."

Når sommeren kaster sig over Danmark, står Michael for at guide krydstogtgæster i København og Nordsjælland, og i vinterhalvåret er han rejseleder for grupper af danske rejsende på krydstogter rundt omkring i verden. Det inkluderer også flodkrydstogter og rundrejser, og da Michael er autoriseret på 4 sprog, er der garanti for kyndig vejledning i hans selskab.

Michael er en rejseleder med stor alsidighed og erfaring med rejser i det meste af EuropaMellemøstenUSACaribienAsien og Australien. Især hans erfaring med krydstogter er uforlignelig. Om du skal rejse i Det Caribiske Hav, Middelhavet, det nordlige Norge eller tropiske øhav i Asien, så vejleder Michael dig sikkert på rejsen. Hos Stjernegaard har du Michael med på krydstogterne i det storslåede Alaska og i Seychellernes tropeparadis.

Michael Boilesen Guldbæk er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)