Skip to main content

Mød rejselederen Niels Fessel

Niels er en meget alsidig rejseleder, der siden sine ungdomsår som 'backpacker' har været en passioneret rejsende.

Især det nordamerikanske kontinent og det nordatlantiske område har han besøgt hyppigt, men han har dog også haft utallige rejser i Asien såvel som Afrika.

Niels har en lang erhvervskarriere i finansverdenen på toplederniveau bag sig tillige med et mangeårigt og fortsat virke i Forsvaret som reserveofficer. Denne baggrund og et brændende ønske om at formidle og skabe uforglemmelige stunder for sine gæster anvender Niels nu som rejseleder i de dele af verden, der ligger hans hjerte allermest nær.

En passende variation af oplevelser på hans ‘kulturaktive’ ture kombineret med god humor og en ‘mandskabsbehandling’ med et glimt i øjet kendetegner Niels’ rejser. Målet er altid, at samværet i gruppen fungerer gnidningsfrit og godt.

Niels sætter en ære i at have et indgående kendskab til historien, naturen, kulturen og den nutidige levevis på de rundrejser, han leder. Han går gerne forrest, når natur og dyreliv skal udforskes, og vandrestøvlerne er altid parat, så han let kan lokkes ud på ‘ekstrature’ uden for programmet.

Niels er på hjemmebane, uanset om det gælder arktiske områder som Grønland og Island, bjerge i Nordamerika eller det skotske højland, vinområder i Portugal og Azorerne, savannen eller ørkenen i Sydafrika og Namibia, spillestederne og manggroveskovene i Sydstaterne eller fiskemarkederne i Sydøstasien.

Niels er musikuddannet og har en særlig forkærlighed for musikkens rødder og udvikling på det nordamerikanske kontinent - og mange af Niels’ rejser rummer derfor også lokale musikindslag.

Han har ved siden af sin erhvervskarriere gennem mange år arrangeret rejser og været leder af grupperejser og erhvervsdelegationer i såvel privat og professionelt regi og har således en solid erfaring og baggrund – både fagligt og menneskeligt.

Hold godt fast i Niels. Han ved meget om USA og om musik. Niels' musik og fortællen i bussen gjorde rejsetiden behagelig. Det var en stor oplevelse. Han fortjener 10 stjerner.

Annette, Slagelse

Niels Fessel er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Niels Fessel

Kompentent og energisk rejseleder

Rejselederen var fagligt kompetent og energisk og arrangerede ekstra vandreture.

Gæst:
Merete

En super tur

En fantastisk god rejseleder. Kæmpe ros til Niels. Specielt var jeg glad for, at han tog os med på ekstra vandreture. En super tur.

Gæst:
Keld

Alt gik som planlagt

Jeg har oplevet en fantastisk rejse, hvor alt gik som planlagt. Det er første gang, jeg rejser med Stjernegaard Rejser, men vil helbredet være til det, vil jeg gerne rejse med jer igen. Niels var en fantastisk rejseleder, der gjorde alt, hvad han kunne, for at tilfredsstille alle.

Turen over Indlandsisen, helikopterturen over indlandsfjorden, sejlturene med store oplevelser samt lokalbefolkningen kan kun opleves med stor glæde. Jeg har kun positivt at sige om rejsen, rejselederen, lokalguiderne og selskabet.

Gæst:
Birte

Den mest kompetente rejseleder

Vel nok den mest kompetente rejseleder vi nogensinde har haft. Venlig, hjælpsom og et dejligt menneske, som vi gerne rejser med en anden gang.

Gæst:
Kirsten Marianne Bertelsen

Den perfekte rejseleder

Helt enestående og fantastisk rejse. Rejselederen var helt igennem sympatisk, hjælpsom, struktureret, afslappet og opmærksom. Den perfekte rejseleder.

Gæst:
Linda

Fantastiske udflugter i naturen

Rejsen var meget velorganiseret. Vi så og oplevede alt det, vi havde forventet. De enkelte ændringer på grund af vejret var helt ok. Rejseleder Niels Fessel fandt straks på andre spændende oplevelser. Fantastiske udflugter i den grønlandske natur med en meget behagelig, venlig og vidende rejseleder. Han gjorde alt for, at alle følte sig godt tilpas. Meget hjælpsom, energisk, humoristisk og altid i godt humør. De største oplevelser var turen til indlandsisen, til en gammel bygd, sejltur til kælvende gletsjere og midnatssejlturen til isfjeldene.

Denne rejse har sammenlagt fået:
5   (6 anmeldelser)
Destination:
Grønland
Gæst:
Kaj

Togturen var helt fantastisk

Alle de flotte bjerge, søer og vandfald, som vi så på vores gåture med Niels, gjorde indtryk. Kan ikke rigtig fremhæve den ene sø, bjerg eller vandfald frem for et andet, for alle var rigtig flotte. At vandre i Sunshine Meadows var utroligt flot og spændende. Togturen med Rocky Mountaineer var helt fantastisk, og det var gondolturen i Whistler også. Niels er en dygtig og behagelig rejseleder, som kan omgå alle. Vi kan varmt anbefale ham som rejseleder.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (42 anmeldelser)
Destination:
Canada
Gæst:
Ove, Holstebro

Det hele var vildt godt

Efter vores opfattelse kunne vi ikke ønske os en bedre rejseleder end Niels. Positiv, vidende, professionel, og - ikke mindst - festlig, god humor og godt humør. Det var helt klart vores dyreste rejse - men absolut også den bedste. Vi synes, vi har fået “fuld valuta” for vores penge. Et rigtig godt sammensat program med rigt indhold til både psyke og fysik. Det er svært at trække nogle oplevelser frem for andre. Det hele var vildt godt.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (42 anmeldelser)
Destination:
Canada
Gæst:
Janni, Aars

Rejselederen havde sat sig godt ind i turen

Rejselederen havde sat sig godt ind i turen, og alt var godt forberedt også tidsmæssigt.
Vi fik hen ad vejen informationer om de næste begivenheder, vi skulle deltage i, og mange generelle og historiske informationer om USA i det hele taget. Vi var en lille gruppe, og blev næsten en familie.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (72 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Poul, Silkeborg

Niels Fessel er en fantastisk inspirerende person

Niels Fessel var MEGET velforberedt, imødekommende og en fantastisk inspirerende person.
Alle spørgsmål blev besvaret og hvis Niels ikke lige kendte svaret fandt han ud af det.
Vi fik et fantastik godt overblik over USAs historie og mange kulturelle oplevelser, takket være Niels.
Niels havde også et godt blik for spontane oplevelser, som gjorde rejsen unik.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (72 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Lisbeth, Hinnerup

Fuldt tilfredsstillende

Jeg giver næsten aldrig topkarakter, men vores rejse til det sydlige USA var - fra start til slut - som lovet, købt, forventet og derfor fuldt tilfredsstillende.

Niels er godt selskab og en fremragende rejseleder: tilstedeværende, opmærksom, lyttende, vidende, fleksibel og beslutningsdygtig. Ham rejser vi gerne med en anden gang.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Jørgen, Holbæk

Kompetent rejseleder

Vores største oplevelser på turen gennem det sydlige USA var:

Naturen i Smoky Mountains med en entusiastisk ranger.
Besøget i Louisianas statsfængsel.
Gode, autentiske restauranter.
Musikbyerne. Ville dog gerne have haft lidt længere tid i Nashville.
Niels, der var en kompetent rejseleder med en naturlig, utvungen myndighed.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Karen, Holbæk

Det historiske vingesus kom utrolig nær

Sun Studio efter Graceland-besøget var fantastisk. Det skal besøges i den rækkefølge, synes jeg. Det historiske vingesus kom utrolig nær i Sun Studio. Også Memphis med Martin Luther King- og Civil Rights Museum, og Mississippi River var stort. Musikken fyldte heldigvis meget og kan endda godt fylde mere. Maden var spændende og en stor oplevelse. Men også turene i naturen var dejlige, og de mange gamle ege blev der skudt mange billeder af.

Niels var vidende og undersøgende. Han gav os sjove quizzer løbende, der gjorde, at jeg husker flere ting her efter rejsen. Niels var meget fleksibel på turene og brugte viden og ønsker fra deltagerne undervejs. Niels sørgede for, at alle fik en god oplevelse.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Jørgen, Holbæk

Jeg er parat til at tage af sted igen i morgen

Alle tiders tur med en masse sjove indslag som de forskellige spisesteder - der var SÅ mange. Jeg er parat til at tage af sted igen i morgen.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Henny, Rødovre

Vi grinede meget

Det var et godt hold, og vi grinede meget. Takket være Niels var de, der ville, ude at spise sammen hver aften. Niels har god humor og er meget social - en af jeres bedste rejseledere. Han spillede meget musik for os i bussen og var lydhør over for ønsker (Niels´ egen Giro 413 i bussen). Vi husker Graceland, plantager, frilandsmuseet Vermilionville og fængslet i Louisiana.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Birthe, Virum

Mange relevante besøg

Velorganiseret tur med mange relevante besøg såsom Sun Studio i Memphis, Louisiana-statsfængsel og New Orleans. Niels er fleksibel og empatisk og hjalp mig at besøge kirkegården med Robert Johnsons gravsted.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Søren Asbøg-Nielsen, Højbjerg

Han fortjener 10 stjerner

Hold godt fast i Niels. Han ved meget om USA og om musik. Han er utroligt opmærksom og hjælpsom overfor alle i gruppen og nød at spise sammen med os om aftenen. Derudover er hans lune og humor et dejligt aktiv, som gjorde turen ekstra god. Niels' musik og fortællen i bussen gjorde rejsetiden behagelig. Det var en stor oplevelse. Han fortjener 10 stjerner.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Annette, Slagelse

Kørslen føltes slet ikke lang

Vi havde en meget engageret rejseleder. Han gjorde alt for, at vi skulle have det hyggeligt. Han sørgede blandt andet for musik i bussen, så kørslen slet ikke føltes lang. Bestilte også bord, så de, der havde lyst, kunne følges ad ud at spise. Sejlturen i mangroverne og naturen i det hele taget var en stor oplevelse.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Else, Højbjerg

Topklasse

Rejsen var godt planlagt og afvekslende mellem natur og storby. Vi besøgte Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Death Valley, San Francisco, Los Angeles, vi kørte ned af Highway 1 og så Redwoodtræer. Det er svært at vælge de bedste oplevelser, da vi synes, at hele turen har været i topklasse.

Niels er en meget kompetent rejseleder. Han har stor indsigt/viden i USA's historie og omkring rejsen. Niels kommer meget fint rundt om alle rejsende og står til rådighed i alle døgnets 24 timer. Vi giver Niels vores bedste anbefalinger.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.8   (158 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Benno Bertelsen, Skanderborg

Alt var en stor oplevelse

Nils var en kompetent og meget engageret rejseleder. Han tog hensyn til, at alle havde det godt, havde en god humor og skabte en god stemning blandt alle. Alt var en stor oplevelse.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.8   (158 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Kurt, Herfølge

Køreturene virkede som udflugter

Fantastisk oplevelse - imponerende opfyldelse af alle rejsemålene. Holdets størrelse (14) var helt ideelt. Der har været mange store oplevelser med de mangfoldige landskaber, de meget forskellige byer - såvel de små som de store - at køreturene mere virkede som udflugter end transportstrækninger, og at vores gruppe fungerede så godt, som den gjorde. Det har været en af de mest fantastiske rejser, vi har været på.

Niels Fessel har været en særdeles kompetent, vidende, humoristisk og energisk rejseleder. Han forstod at samle flokken, og han udviste en fin empati, hvor det var nødvendigt. Han diskede indimellem op med sjove tiltag i form af relevant musik, quizzer og ture uden for programmet. Samtidig formåede han at være en diskret men integreret del af holdet uden på noget tidspunkt af miste sin rolle som styrmand.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.8   (158 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Allan & Anette Lund, Karlslunde

Meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med vores tur og vil gerne anbefale den til andre.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.8   (158 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Torben, Sæby

Det var en meget positiv oplevelse at rejse med Stjernegaard igen

Det var en meget positiv oplevelse at rejse med Stjernegaard igen. Meget spændende og sammensat rejseprogram. Rejseleder Niels var engageret, vidende og humoristisk.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Hans Dal, Fredericia

Hele turen har været en fantastisk oplevelse

Hele turen har været en fantastisk oplevelse, rejseleder, stemning i gruppen, seværdigheder, byer store som små, sejlture og super bus samt chauffør. Rejseleder Niels Fessel får topkarakter for sin store viden om borgerkrig og især musik, og ikke mindst for sin behagelige og omsorgsfulde måde at være på.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (46 anmeldelser)
Destination:
USA
Gæst:
Steen Hansen

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)