Skip to main content

Victor Rolighed

Victor Rolighed_2 bhutan_tigers nest_06

Mød rejselederen Victor Rolighed

Victors indre nysgerrighed har været en trofast følgesvend siden ungdommen. 

Det var dog først, da han blev introduceret til meditation, yoga og østlig filosofi, for nu over 10 år siden, at han fandt værktøjerne og et sprog, der langsomt åbnede nye døre ind til ham selv og ud i verden – en erfaring som han nu ønsker at dele med Stjernegaards gæster.

I 2015 begav Victor sig første gang til Nepal som en del af den ”klassiske Asien-dannelsestur”, en rejse, som mange unge drager ud på. Dette markerede begyndelsen på et berigende kapitel fyldt med kulturforskelle, fantastisk natur, kærestesorger, jordskælv og meget mere.

Siden 2018 har Victor kaldt Kathmandu i Nepal for sit hjem, mens den danske sommer nydes sammen med familie og venner. Hverdagen er præget af rollen som rejseleder for danske eventyrlystne, arbejde med traditionelt nepalesisk kunsthåndværk og udforskning af bjerge, jungler samt buddhistiske- og hinduistiske templer. Victor er særligt fascineret af gamle myter, filosofi, kunsthåndværk og selvfølgelig den rige historie, kultur og natur, der findes i Nepal, Indien, Sri Lanka, Tibet & Bhutan. Han brænder naturligvis for at formidle sine erfaringer og dele uforglemmelige oplevelser med gæster og lokalbefolkningen rundt om i denne smukke verden. Så tag på en eventyrlig rejse til Sri Lanka eller Nepal i selskab med Victor og oplev fascinerende kultur og natur.

Victor Rolighed er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)