peru - cuzco_befokning_boern_lama_01

Rejser til Cusco

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (279 Anmeldelser)

Cusco

Cusco - ingen rejse til Peru er komplet uden et besøg i inkaernes gamle hovedstad

Byens centrum er på listen over UNESCO-verdensarv, og man ser straks hvorfor, når man ankommer. Store smukke pladser og spanske kolonistilsbygninger ligger med smuk baggrund af bjerge.

Byen vidner om en smuk blanding af to kulturer, nemlig inkaernes og de spanske koloniherrers. Spanierne brugte endda inkaernes bygningsværker som fundament til deres egne storslåede bygninger. De beholde de nederste meter af murerne fra inkaernes tid og lod bl.a. store katedraler opføre i deres egen koloniale stilart ovenpå. Denne fusion af to kulturer gør selv sagt byen helt unik.

Der er masser af muligheder for at købe gode minder med hjem i byens butikker. I kan bl.a. investere i noget af verdens fineste uldbeklædning lavet af alpacalamaens pels. Fine butikker sælger de bløde huer og trøjer for små formuer, men mere prisvenlige versioner findes også rundt omkring på byens markeder.

Cusco har en hel del kejserpaladser fra inkaernes tid, som vi som besøgende kan nyde godt af. Inkaerne troede på livet efter døden, hvilket betød, at når en kejser afgik ved døden, levede hans sjæl videre i paladset. Tjenestefolk blev fortsat ved med at servicere kejserens mumie. Derfor skulle den næste kejser naturligvis bygge et helt nyt palads, da det gamle var optaget af den afdøde kejser. Der er ingen tvivl om, at Cusco er Sydamerikas arkæologiske hovedstad, og selvfølgelig nøglen til det fantastiske Machu Picchu. Det er i øvrigt den ældste kontinuerligt beboede by på det sydamerikanske kontinent.

peru - Peru_land Cusco
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Cusco


Hotel Ruinas ★★★

Rigtigt charmerende hotel beliggende central i Cusco, kun 2 husblokke fra byens store plads. Her er I desuden tæt på byens smukke kirker, katedral og templer.

Hotellets værelser er hyggeligt indrettede med et strejf af "engelsk bondestil" og udstyret med tv, sikkerhedsboks og minibar. På hotellet findes restaurant samt en bar. 

34 værelser
Ingen Strand
0 m By
Sikkerhedsboks
TV

Siete Ventanas ★★★

Et hyggeligt hotel beliggende i en traditionel bygning tæt på Cuscos centrale plads, Plaza de Armas.

Indretningen er typisk for et sydamerikansk hotel: en central lukket gårdhave og svalegange, hvorfra der er indgang til værelserne. 

 

40 værelser
300 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Tupac Yupanqui ★★★

Rigtig hyggeligt turistklasse hotel med en virkelig hyggelig gårdhave i kolonistil. Hotellet har charme og er bygget på gamle inkaruiner.

Det ligger lige i hjertet af den gamle bydel af Cusco med kort gåafstand til katedralen, de hyggelige pladser og smalle handelsgader. Hotellets 22 værelser har bl.a. kabel-tv.

22 værelser
Ingen Strand
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Casa Esmeralda ★★★

Dette lille boutiquehotel med kun 18 værelser ligger en kort gåtur på ca. 1,5 km fra byens historiske centrum. Indretningen er rustik og hyggelig, og der findes en lille gårdhave med solterrasse.

Casa Esmeralda er et rigtigt godt valg til en god pris!

18 værelser
1,5 km By
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

El Mercado Tunqui ★★★★

Et dejligt hotel tæt på Plaza de Armas og byens historiske centrum med alle seværdighederne. Bygningen er en del af det tidligere fødevaremarked, og den rustikke stil med natursten og træ fra dengang er bibeholdt, dog med moderne og friske elementer.

I den hyggelige gårdhave kan man slå sig ned i bløde sofaer under parasollerne og nyde en kop kaffe. 

31 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Palacio del Inka ★★★★★

Det skønne hotel ligger midt i Cuscos historiske centrum - lige over for Coricancha-templet og omgivet af seværdigheder. Et traditionelt palæ med 500 år på bagen danner rammerne for den luksuriøse indretning, hvor der er brugt farver som blå, rød og lilla til at skabe en næsten eventyrlig stemning. 

Midt i hotellet ligger en hyggelig gårdhave, hvor man kan få en drink eller en kop kaffe, og måltiderne kan indtages i Inti Raymi, der serverer traditionelle retter med et moderne tvist.

203 værelser
0 km By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Hotel San Agustin El Dorado ★★★

Et dejligt hotel med virkelig god beliggenhed i Cusco, kun to blokke fra byens store, centrale plads og med en lang række seværdigheder inden for gåafstand. Bygningens koloniale facader med de typiske balkoner i cedertræ passer perfekt ind i byens arkitektur.

Gode værelser også i kolonistil og med alle nødvendige faciliteter. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant og et hyggeligt indendørs atrium.

72 værelser
0 km By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Rejser til Cusco

Cusco

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
20° C
21° C
21° C
22° C
21° C
21° C
21° C
21° C
22° C
22° C
23° C
22° C
Nedbør i mm.
163 mm
150 mm
109 mm
51 mm
15 mm
5 mm
5 mm
10 mm
25 mm
66 mm
76 mm
137 mm

Billeder fra Cusco

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)