peru - salkantay_lake_03

Rejser til Salkantay-ruten

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (279 Anmeldelser)

Salkantay-ruten

Salkantay-ruten - vejen til Machu Picchu

Salkantay-ruten er det foretrukne alternativ til Inkastien. En gudeskøn rute gennem bedårende bjerglandskaber, forbi spejlblanke bjergsøer og gennem grønne skove, der disker op med fugle og andre vilde dyr undervejs. En vandretur der bringer dig i nærkontakt med naturen i mere end en forstand. 

Vandreturen ad Salkantay-ruten tager 5-7 dage. Du vælger selv, om du vil opleve den naturskønne vandring med overnatning i teltcamps eller med indlogering på behagelige lodges. Uanset hvordan du vælger at overnatte, kan du glæde dig over, at du får hjælp af pakæsler og lokale guides, der sikrer at både mad, telte og andet udstyr fragtes fra camp til camp, ligesom du kan se frem til at alle måltider er inkluderet. 

Salkantay-trekket stiller visse krav til fysikken. Ikke nok med at du dagligt vandrer 10-20 kilometer gennem kuperet terræn, så befinder du dig også konstant i de højere luftlag - i en højde mellem 2000 og 4630 meter over havets overflade - og det kan tage pusten fra dig. 

Er du klar på en fysisk udfordrende tur, kan du se frem til at tage en uforglemmelig bid af verden, som er de færreste forundt. 

peru - Peru_land Salkantay-ruten
;

Hoteller i Salkantay-ruten


Teltlejr

Vælger du at overnatte i telt på din vandring ad Salkantay-ruten, kan du forvente en spartansk indlogering i tomandstelt. Du lever på vaskeægte campingmaner med sovepose og mad over ild og kommer helt tæt på naturen både dag og nat. 

Teltlejren etableres hver eftermiddag af bærere, som er gået i forvejen. I har jeres eget lille telt og deler primitive toiletter med de andre vandrere. Maden skal du ikke tænke på - den tilberedes af guiderne og serveres med panoramaudsigt til den skønne natur.

Dette er noget for dig, der er indstillet på at leve 3 nætter under primitive forhold. Nok er indkvarteringen simpel men du kan til gengæld se frem til en naturoplevelse, du aldrig glemmer.


Lodges ad Salkantay-ruten ★★★

Vælger du at opleve Salkantay-trekket med indlogering på lodges, kan du se frem til en langsommere og mere komfortabel tur, der strækker sig over i alt 7 dage, inklusive indlogering i Aguas Calientes og besøg ved Machu Picchu. 

På ruten bor du to nætter på Salkantay Lodge, en nat på Wayra Lodge, en nat på Colpa Lodge og en nat på Lucma Lodge. Hertil en nat på hotel i Aguas Calientes, inden turen på dag 7 går til Machu Picchu. Alle lodges er rustikke og charmerende bjerglodges, hvor du kan se frem til at få dit eget værelse med dertilhørende bad samt tre daglige måltider. 

Nogle lodges tilbyder udendørs jacuzzi, så du kan pleje de ømme ben og nyde den skønne udsigt på behageligste vis. 

Denne version af Salkantay-trekket er til dig, der gerne vil forene komfort og luksus med udfordrende vandring og store naturoplevelser. De daglige vandreture med indlogering på lodges er kortere end de vandreture, du kan forvente med indkvartering i telt. Alligevel bør du være i relativ god form for at klare stigningerne og den tynde bjergluft. 

Restaurant

Rejser til Salkantay-ruten

Billeder fra Salkantay-ruten

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)