seychellerne - seychellerne_la digue_strand_vand_01

Rejser til La Digue

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (28 Anmeldelser)

La Digue

La digue - du kender øen fra postkort...

La Digue er en lille perle, som nås med færge fra Praslin på under 45 minutter. På La Digue er de foretrukne transportmidler heste, cykler og oksekærrer. Der findes nogle få varebiler, men vejenes beskaffenhed og øens størrelse (ca. 15 km2) indbyder ikke til bilisme. Øens befolkning tæller et par tusinde, og der er meget få hoteller og indkvarteringssteder. 

La Digue er en drømmeø, og de særdeles smukke granitformationer ved palmestrandene benyttes i stor stil til reklamefilm og fotos. Landskabet skifter fra spændende granitformationer i et eventyrland med små søer og bække, til hvide sandstrande og laguner med frodige kokospalmer, der taber de store frugter i det klare vand. Små stier fører til øens indre, hvor der er bjerge af granit og lidt køligere temperaturer. Små bække løber under træerne, der er prydet med vilde orkideer og hvor den eneste støj er de sjældne fugles sang.

Man har på øen oprettet en naturpark til beskyttelse af paradisfluesnapperen, som kun lever på La Digue. I den store kokosplantage, der nærmest må betegnes som et arbejdende frilandsmuseum, kan man se kæmpeskildpadder, heste og okser. Ikke langt fra parken ligger de billedskønne strande Anse Source D´Argent, Anse Union og Anse Pierrot. Bortset fra banken, nogle få butikker, boder og fiskemarkedet, synes civilisationen ikke at have sat synderlige spor på La Digue. 

seychellerne - Seychellerne_land La Digue
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i La Digue


Fleur de Lys ★★+

Dette hotel er en rigtig lille oase. Hotellets otte små individuelle huse ligger spredt rundt om i haven, og alle har veranda, hvorfra man kan sidde og nyde den dejlige have. Det er også her, morgenmaden bliver serveret.

Fleur de Lys ligger bare ca. 150 m fra nærmeste strand og tæt på små butikker, restauranter og havnen. Ingen tvivl om, at her er tale om en rigtig lille perle!

8 værelser
150 m Strand
500 m By
Sikkerhedsboks
Eget køkken

Le Domaine de L'Orangeraie Resort & Spa ★★★★★

63 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Pension Michel ★★

Mindre guesthouse med kun 8 værelser, beliggende i en palmelund nær La Digues lille havn. Værelserne, som er fordelt i fire små huse, har alle terrasse mod den eksotiske have, hvor også restauranten og baren er at finde. Der er mulighed for at leje cykler og udforske alle La Digues små og uberørte strande.

Det tager f.eks. kun 10 minutter at cykle til Anse Source D´Argent stranden, der flere gange er kåret som en af verdens smukkeste strande og kendt verden over for sine karakteristiske stenformationer.

8 værelser
800 m Strand
0 m By
Bar
Sikkerhedsboks
Wifi

Patatran Village ★★★

26 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Le Repaire Boutique Hotel ★★★

Dette lille guesthouse er et fund på La Digue. Det hyggelige Le Repaire ligger kun 10 minutters gang fra hovedbyen, hvor færgen lægger til, og er dermed tæt på det lokale liv og restauranter. Hotellet ligger ud til en vidunderlig strand, og der er tilmed en lille pool i haven, hvis man ikke ønsker at bade i havet. 

Her er kun 18 værelser, og der er rift om dem, så man skal være hurtigt ude. Værelserne er dejligt indrettet, og i haven ligger en hyggelig restaurant. Dette er er virkeligt godt alternativ til La Digues dyre resorts.

18 værelser
1 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi

Rejser til La Digue

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Billeder fra La Digue

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)