seychellerne - seychellerne_la digue_strand_vand_01

Rejser til La Digue

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (28 Anmeldelser)

La Digue

La Digue - du kender øen fra postkort...

La Digue er en lille perle, som nås med færge fra Praslin på under 45 minutter. På La Digue er de foretrukne transportmidler heste og cykler. Der findes nogle få biler, men vejenes beskaffenhed og øens størrelse (ca. 15 km2) indbyder ikke til bilkørsel. Øens befolkning tæller et par tusinde, og der er meget få hoteller og indkvarteringssteder.

La Digue er en drømmeø, og de særdeles smukke granitformationer ved palmestrandene benyttes i stor stil til reklamefilm og fotos. Landskabet skifter fra spændende granitformationer i et eventyrland med små søer og bække til hvide sandstrande og laguner med frodige kokospalmer, der taber de store frugter i det klare vand. Små stier fører til øens indre, hvor der er bjerge af granit og lidt køligere temperaturer. Små bække løber under træerne, der er prydet med vilde orkideer, og hvor den eneste støj er de sjældne fugles sang.

Man har på øen oprettet en naturpark til beskyttelse af paradisfluesnapperen, som kun lever på La Digue. I den store kokosplantage, der nærmest må betegnes som et arbejdende frilandsmuseum, kan man se kæmpeskildpadder, heste og okser. Ikke langt fra parken ligger de billedskønne strande Anse Source D´Argent, Anse Union og Anse Pierrot. Bortset fra banken, nogle få butikker, boder og fiskemarkedet synes civilisationen ikke at have sat synderlige spor på La Digue. 

seychellerne - Seychellerne_land La Digue
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i La Digue


Pension Michel ★★

Mindre guesthouse med kun 8 værelser, beliggende i en palmelund nær La Digues lille havn. Værelserne, som er fordelt i fire små huse, har alle terrasse mod den eksotiske have, hvor også restauranten og baren er at finde. Der er mulighed for at leje cykler og udforske alle La Digues små og uberørte strande.

Det tager f.eks. kun 10 minutter at cykle til Anse Source D´Argent stranden, der flere gange er kåret som en af verdens smukkeste strande og kendt verden over for sine karakteristiske stenformationer.

8 værelser
800 m Strand
0 m By
Bar
Sikkerhedsboks
Wifi

Patatran Village ★★★

På Pataran Village Hotel bor I ud til La Digues smukke strande med kæmpegranit og svajende palmer. Her hersker en helt særlig atmosfære, hvor du kommer helt ned i gear i hyggelige omgivelser til synet af det turkisblå hav. Den nærmeste landsby ligger et kvarters gang fra hotellet, men det er også muligt at låne cykler og udforske øen i et roligt tempo.

Restauranten disker op med morgenmad, frokost og kreolske aftenretter, og når tørsten melder sig er der naturligvis kolde drinks at hente i baren. Fra poolen kan I nyde udsigten over havet i en hyggelig, maritim atmosfære, der går igen på værelserne.

26 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Le Domaine de L'Orangeraie Resort & Spa ★★★★★

Det skønne L´Orangerie er bygget i naturlige elementer taget fra den smukke, vilde natur, der omgiver hele området, og det ligger med direkte adgang til den dejlige Anse Severe-strand.

Værelserne ligger spredt op ad bjergsiden med udsigt over trækronerne. Naturlige materialer som træ og granit gør, at villaerne udstråler eksotisk elegance, fred og ro. Villaerne har alle faciliteter og naturligvis privat terrasse. Hotellets fællesområder byder på restaurant, coffeeshop, strandservice, businesscenter og et fantastisk poolområde.

På toppen af bjerget, bygget ind i den massive granit og med en fremragende udsigt ligger hotellets spa.

63 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Fleur de Lys ★★+

Dette hotel er en rigtig lille oase. Hotellets otte små individuelle huse ligger spredt rundt om i haven, og alle har veranda, hvorfra man kan sidde og nyde den dejlige have. Det er også her, morgenmaden bliver serveret.

Fleur de Lys ligger bare ca. 150 m fra nærmeste strand og tæt på små butikker, restauranter og havnen. Ingen tvivl om, at her er tale om en rigtig lille perle!

8 værelser
150 m Strand
Sikkerhedsboks
Eget køkken
Eget bad og toilet
Morgenmad

Le Repaire Boutique Hotel ★★★

Dette lille guesthouse er et fund på La Digue. Det hyggelige Le Repaire ligger kun 10 minutters gang fra hovedbyen, hvor færgen lægger til, og er dermed tæt på det lokale liv og restauranter. Hotellet ligger ud til en vidunderlig strand, og der er tilmed en lille pool i haven, hvis man ikke ønsker at bade i havet. 

Her er kun 18 værelser, og der er rift om dem, så man skal være hurtigt ude. Værelserne er dejligt indrettet, og i haven ligger en hyggelig restaurant. Dette er er virkeligt godt alternativ til La Digues dyre resorts.

18 værelser
1 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi

Cabanes des Anges ★★★+

På La Digues postkortpæne vestkyst finder vi et hjertevarmt guesthouse, som passer til enhver drøm om Det Indiske Ocean. Det lille hotel med bare 8 værelser ligger i udkanten af hovedbyen La Passe, og der er flere gode restauranter i nærheden. Den fortryllende Anse Reunion-strand ligger bare få minutters gang fra hotellet, og her kan man uden kvaler spendere hele dagen i liggestolen og endelig få læst den roman, man mangler.  

Hotellet har en skøn have, hvor man kan nærstudere tropernes spændende kreationer som palmer, blomster og buske, inden man hopper i den hyggelige pool. Værelserne på Cabanes des Anges er indrettet med et kreolsk touch med mørkt træ og et lille køkken til morgenkaffen og den lette snack. Der hører en privat veranda til hvert værelse samt eget bad og toilet. Hotellet driver også en mindre restaurant, hvor den inkluderede morgenmad serveres, og hvor man kan købe både frokost og middag. 

8 værelser
300 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Balkon / Terrasse
Wifi
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer

Le Nautique Luxury Waterfront Hotel ★★★+

Flyt direkte ind i fantasien om autentisk solferie uden kompromiser på La Nautique Luxury Waterfront Hotel, der til fulde er lykkedes med at forene luksus med den hyggelige charme fra et mindre bed & breakfast. I får både intim atmosfære og særpræget luksus, når I bor ved strandkanten på La Nautique. Dét er drømmeferien fra Seychellerne!

Hotellet ligger ved den skønne Anse Reunion-strand på La Digues vestkyst. I kan med fordel udforske området og hovedbyen La Passe til fods eller bede hotellet om hjælp til at leje cykler. I kan også booke dykker-, sejl- og fisketure gennem hotellet.

Restauranten på Le Nautique byder på fantastisk kreolsk mad – og har naturligvis også internationale klassikere på menuen. Maden serveres på en dejlig terrasse med udsigt over Det Indiske Ocean, og morgenmad er inkluderet i opholdet. Værelserne er indrettet efter en feriedrøm i troperne og har enten kig til den grønne have eller det krystalblå hav. I har eget bad og toilet og alle fornødenhederne til opholdet i paradis.

Livet på Le Nautique Luxury Waterfront Hotel kredser om den fristende pool og den dejlige sandstrand, og friheden indfinder sig helt af sig selv, når du ligger i solsengen og forsvinder i den maleriske udsigt.

9 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad

Rejser til La Digue

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Billeder fra La Digue

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)