seychellerne - mahe_anse soleil_01

Rejser til Mahé

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (28 Anmeldelser)

Mahé

Mahé - vælg mellem 75 strande

Mahé er Seychellernes største ø, og det er her alle internationale fly lander. Lufthavnen ligger ved hovedstaden Victoria, en lille døsig by fra kolonitiden, der må betegnes som verdens mindste hovedstad. I byens centrum ligger bl.a. parlamentet, nationalbanken, museer, skoler og øens vigtigste forretninger, som primært handler med daglige fornødenheder. 

Af landets samlede befolkning på 95.000 indbyggere bor de ca. 70.000 på Mahé. Selvom Mahé er landets største ø, er den blot 25 km lang og mellem 3-8 km bred. Øens areal er under 200 km².

Hovedparten af alle besøgende på øen vælger at bo ved den smukke Beau Vallon-strand på Mahés nordvestlige side. Vejnettet er begrænset på dele af øen, hvorfor man ofte må køre en omvej for at komme fra den ene side af øen til den anden. Mahé har mange skønne og uforstyrrede strande, hvor man i fred og ro kan nyde livet under palmernes skygge, akkompagneret af havets brusen.

Den uberørte natur veksler mellem tropiske regnskove, varieret bjerglandskab og tæt vegetation. På turen over bjergkæden, der strækker sig i hele øens længde fra nord til syd, er der en fantastisk udsigt over lagunerne, det azurblå hav og de nærliggende øer.

Med lejet bil kan man udforske øen på en dag. Søndag er helligdag, samtlige kirker i Victoria melder fulde huse, og byen ligger øde hen. Men på hverdage vender livet tilbage omkring byens stolthed "Big Ben", midtpunkt og centrum for markedspladsen og forretningslivet i Victoria. 

seychellerne - Seychellerne_land Mahé
;

Hoteller i Mahé


Carana Beach Hotel ★★★★

Et virkelig skønt hotel beliggende på nordspidsen af Mahe ud til en fantastisk strand. Hotellet er smukt indrettet i rustik stil holdt i hvidt, træfarver og turkise vandfarver. Indret jer i de skønne værelser med egen kæmpe balkon eller terrasse, som alle vender mod havet og er møbleret med en stor dobbelt daybed og bord og stole. Værelserne har en stor dobbeltseng og en daybed med plads til et større barn.

Hotellet har en vidunderlig lille spa, en skøn restaurant og et virkeligt dejligt poolområde med bar og restaurant, som naturligvis også er smagfuldt indrettet i nordisk stil. På Carana Beach Hotel finder I en afslappet og god atmosfære.

Vælg mellem Ocean View Chalet og Ocean View Pool Chalet  - eneste forskel er poolen på terrassen. Pool Chalet-værelserne har plads til to voksne og to børn under 12 år, som bor gratis med to voksne.

40 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Allamanda DoubleTree by Hilton ★★★★

Med en placering på en smuk, privat strand i Anse Forbans på Mahés østkyst kan I se frem til et idyllisk og romantisk ophold på DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa. Hotellet ligger i en oase omringet af tropisk skov med en sandstrand, der løber ud i det klareste hav. 

Fra hotellets infinity pool kan I nyde udsigten over havet, mens den blide brise får palmekronerne til at danse foroven. Melder sulten sig, er der fisk, seafood og kreolske retter i Les Palms Restaurant, mens Oceanview Bar disker op med farverige cocktails og en formidabel udsigt. 

Hotellet råder over et godt fitnesslokale samt en spa, ligesom det også er muligt at fiske og snorkle mod betaling. Værelserne er rummelige og moderne indrettet med alle moderne bekvemmeligheder, herunder balkon, aircondition og tv - og så er der ikke mindst havudsigt fra alle værelser. 

30 værelser
0 m Strand
Ingen By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Hotel Augerine ★★

Et rigtig hyggeligt lille hotel direkte ud til den skønne Beau Vallon-strand. De 15 værelser er fordelt på tre etager, og alle værelser har balkon med udsigt over havet.

Hotellet har en mindre restaurant og ligger i gåafstand til flere gode restauranter, barer og små butikker. Der er gode muligheder for vandsportsfaciliteter på den skønne strand. Dette hotel er et godt valg til jer, som vil bo med optimal beliggenhed til en rimelig pris.

15 værelser
0 m Strand
0 m By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

The Hilton Northolme ★★★★★

Hilton er et af vores favorithoteller - et helt fantastisk sted med en storslået udsigt over Beau Vallon. Hotellet er bygget på et klippefremspring og tillader derfor ikke børn under 13 år. De kun 40 værelser er fordelt på 26 oceanview hillside villaer, 13 deluxe oceanfront villaer samt to suiter.

Et ophold på The Hilton Northolme er en unikt oplevelse. Det personlig touch bemærkes allerede ved check-in, overalt er serviceniveauet skyhøjt men på en afslappet og behagelig måde. 

Her er to fantastiske restauranter, en bar, billardsalon, bordtennis, kort, skak og andre brætspil, tv-lounge og et lille bibliotek, swimmingpool, spa-afdeling, yogapavillon og en smuk lagune med egen strand og rigtige gode snorkelmuligheder.

40 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Coral Strand ★★★

Coral Strand er et hotel med en fantastisk god beliggenhed. 

Dette turistklassehotel ligger meget idyllisk på den brede Beau Vallon-strand på Mahés nordkyst. Værelserne ligger i en hestesko rundt omkring den store pool, som ligger ganske få meter fra stranden. Vi benytter standard ocean view-værelser, hvilket betyder, at I kan nyde en fabelagtig udsigt over havet og stranden fra jeres værelse.

Værelserne er enkelt indrettet med mørke træmøbler og balkon med to stole og bord. Der er mulighed for at forbinde to værelser, så familier kan bo tæt på hinanden.

Når sulten melder sig, kan I vælge den velassorterede buffetrestaurant, som skifter tema hver aften. Det kan være kreolsk buffet den ene aften, asiatisk den anden og BBQ-buffet den tredje. Herudover er her en indisk og en sushi-restaurant samt en fiskerestaurant. På Ocean Deck og Gecko Bar kan I få lækre drinks i solnedgangen.

Vores vurdering er, at hotellet er utroligt godt til prisen, særligt grundet beliggenheden, men lidt træt i kanten.

 

165 værelser
0 m Strand
6 km By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Rejser til Mahé

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Billeder fra Mahé

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)