Skip to main content

Gal Oya Lodge

Sri Lanka • Gal Oya Valley

Pool Og Landskab

Gal Oya Lodge

Gal Oya Lodge er en fantastisk lodge, som ligger i et naturskønt landskab på kanten af den relativt uberørte og mindst udforskede nationalpark, Gal Oya Valley National Park, i hjertet af Sri Lanka.

Slap helt af i denne autentiske oase af ro her i dette gamle land, hvor du kan lade dig selv forsvinde ind i naturen både fysisk og mentalt.

Denne unikke safari-økolodge er eksperter i luksuriøs og miljøbevidst turisme. De ti rummelige bungalows med luksuriøse detaljer ligger spredt over 20 hektar privat jungle og græsmarker, buske og vild flora omkring en infinity swimmingpool, og hver eneste bungalow har en storslået udsigt.

Alle de ti rummelige bungalows er skabt i harmoni med landskabets naturlige træk, og man har brugt bæredygtige og lokale materialer, hvor det er muligt. Helt i Gal Oya Lodgens ånd er designet inspireret af srilankansk kultur og tradition, som man ser det i landlige srilankanske landsbyer. Borde og stole er håndlavede af lokale landsbyhåndværkere med brug af teaktræ og mara-træ og ved anvendelse af traditionelt håndværk, der er gået i arv fra generation til generation.

Højt placeret på mezzaninen af hovedbygningen ligger lodgens restaurant med et fremragende kig til omgivelserne. Her tilbereder kokken lækre menuer som blandt andet lokale karryretter, sambol, roti og vestlige retter.

Her er rigtigt mange ting at lave, hvis du vil lade junglen opsluge dig og udforske naturen. Her er blandt andet jeepsafarier, cykelture og et fascinerende møde som gæst hos den indfødte Vedda-stamme, en af de sidste tilbageværende samfund af skovboende indfødte folk i Sri Lanka. Eller udforsk det rige dyreliv i Gal Oya, et af Sri Lankas mest fjerntliggende og mindst besøgte vildmarksområder, med vandringer i junglen på kamerajagt efter farvestrålende fugle og andre vilde dyr sammen med en af lodgens vidende naturguider.

Den mest bemærkelsesværdige aktivitet er en bådsafari på Sri Lankas største sø, og nationalparken her er den eneste park i landet, som tilbyder denne mulighed. Her skal du have både kikkert og kamera klar, for her er et bredt udvalg af dyreliv.

Er du heldig kan du se elefanter svømme fra ø til ø i jagten på det mest friske græs. Det er ikke hver dag, man ser det!

Gal Oya Lodge er en øko-lodge, og som sådan følger den en miljømæssigt bæredygtig praksis i alt, herunder genbrug, energibesparelse, dyrkning af egne produkter og brug af bæredygtige materialer, når det er muligt. Glæd dig til et ophold her midt i den smukke jungle langt fra alting.

Hotelfacts

  • 10 Bungalows
  • Ikoner 2023 Sort Pool Pool
  • Ikoner 2023 Sort Bar Bar
  • Ikoner 2023 Rod Restaurant Restaurant
  • Ikoner 2023 Sort Balkon Terrasse Balkon / Terrasse
  • Ikoner 2023 Sort Loftvifte Loftsvifte
  • Ikoner 2023 Sort Myggenet Myggenet
  • Ikoner 2023 Sort Bad Og Toilet Eget bad og toilet

Så er vi hjemme efter en fantastisk rejse rundt i Sri Lanka under kyndig ledelse af Lea Landsted og en sympatisk lokalguide. Det var en stor fornøjelse, at Lea mødte holdet hver dag med sprudlende humør og stort overskud - tak for det.

Finn Rude Ørstrup, Albertslund
4.4   (317 anmeldelser)
Se hvad tidligere gæster siger

1 rejser til Gal Oya Lodge

NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)