Skip to main content

Gal Oya Valley

Sri Lanka

Gal Oya Valley 01 1246688470

Smuk natur i dal med elefanter, krokodiller og flotte fugle

Gal Oya Valley ligger på kanten af Gal Oya National Park, der blev oprettet så langt tilbage som 1954 for at beskytte dette naturskønne landskab imod mennesker.

I dag er beskyttelsen sat i system af en officiel administration, der har fokus på at reducere uheldig påvirkning af miljøet, at forhindre sammenstød imellem landsbyboere og de vilde elefanter i området og sørge for at loven omkring floraen og faunaen bliver overholdt.

Gal Oya Valley er relativt uberørt og nationalparken, som ligger lige i nærheden, er den mindst udforskede af Sri Lankas vilde parker. Som besøgende i Gal Oya Valley er der rigtigt mange ting at tage sig til, hvis du er eventyrlysten og har lyst til at udforske naturen og lade junglen opsluge dig.

Du kan blandt andet tage på jeepsafarier, cykel- og vandreture eller besøge den fascinerende indfødte Vedda-stamme, en af de sidste tilbageværende samfund af skovboende indfødte folk i Sri Lanka. Mange af dem er flyttet væk og ind til byerne, men her er stadigvæk nogle få landsbyer tilbage, hvor Vedda-stammen holder fast i sine flere hundrede år gamle traditioner. De bor som oftest midt i junglen, men de lever som nomader og følger dyrene rundt.

I dalen er der også et rigt dyreliv, hvor du tage på vandringer i junglen for at kigge efter farvestrålende fugle og andre vilde dyr sammen med en naturguide. Nyd det åbne og frodige landskab med både steppe og jungle, som ligger smukt omkranset af bjerge med smukke udsigtspunkter

Hold godt udkig efter elefanter og krokodiller, når du vandrer eller cykler rundt.

Du kan også tage turen i jeep, hvor det også er helt normalt at spotte elefanter. Indimellem i store flokke med unger.

Derfor skal I rejse til Gal Oya Valley

  • Nyd den smukke og uberørte natur med stepper og frodig jungle
  • Oplev et spændende dyreliv med elefanter, krokodiller og farvestrålende fugle
Gal Oya Valley 1246734001 Gal Oya Valley 03 1681239217

Rejser til Gal Oya Valley

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Gal Oya Landskab

Vores store indtryk fra rejsen var: Ella Rock, Befolkningens generelle imødekommenhed, At religioner var side om side og i harmoni, Dyrelivets mangfoldighed og Frodigheden på øen - fantastisk grønt alle vegne.

Pia & Ulla, København
4.4   (317 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Gal Oya Valley

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)