Mae Hong Son - Besøg de etniske minoriteter i bjergene
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (899 anmeldelser)

Mae Hong Son

Tempeltoppe, traditioner og trekking

Mae Hong Song ligger i bjergene i det nordlige Thailand tæt på grænsen til Burma, og det kan mærkes, at I er kommet på afstand af de andre turister, for det er en meget provinsiel stemning, der hersker her.

En rejse til Mae Hong Song er ideel for jer, der gerne vil opleve og besøge nogle af Thailands mange etniske folkeslag, for det er lidt mere autentisk på disse kanter. Stjernegaards lokalguide, Khun Niti, har gennem mange år plejet sit venskab med de forskellige folk, og I får derfor rig mulighed for at komme tæt på den etniske mangfoldighed samt Nordthailands smukke natur.

Selve byen er prydet med guldbelagte templer, der ligger som små toppe, omfavnet af grøn natur, som er værd at udforske på en trekkingtur. Byen er forholdsvis rolig, men her er dog både markeder og lokalliv, som er værd at gå i ét med for en stund.

Vejret i Mae Hong Son er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til april. Regntiden løber fra juli til oktober, men særligt august og september er så regnfulde, at det anbefales ikke at begive sig ud på trekkingture i den periode.

Billeder fra Mae Hong Son

Hoteller i Mae Hong Son

Mae Hong Son

Fern Resort ★★★

Fern Resort er et lille stemningsfuldt turistklassehotel beliggende i en frodig dal uden for byen Mae Hong Son.

Det smukke område er ideelt for naturelskere, der sætter pris på de uspolerede omgivelser og vidder med rismarker, bjerge og tropisk jungle. En afmærket trekkingrute med start fra Fern Resort tager gæsterne på et par timers gåtur gennem den smukke natur i området.

Fern Resort har 30 bungalows, som er komfortable og enkelt indrettede, alle udstyret med aircondition og sikkerhedsboks. En god og afslappet atmosfære præger stedet og får jer til at føle jer godt tilpas. Der er swimmingpool og en hyggelig restaurant på resortet.

thailand - fern resort_hotel front_01
  • 30 værelser
  • Strand: Ingen
  • By: Ingen
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • Aircondition
  • Sikkerhedsboks

Rejser til Mae Hong Son

Thailand
Thailands hemmeligheder
17 dage fra kr. 14.355
2 Chiang Mai 1 Mae Hong Son 3 Soppong 2 Pai 1 Chiang Mai 5 Krabi
Thailand
Det bedste af Thailand
17 dage fra kr. 13.090
3 Chiang Mai 2 Pai 2 Mae Hong Son 7 Koh Samet ELLER Hua Hin