Skip to main content

Eolo

Argentina • El Calafate

Solnedgang Eolo

Eolo

Langt ude i den patagoniske vildmark finder du EOLO, hvor luksus og traditioner forenes på fineste vis på en idyllisk lodge.

Her kan man hurtigt føle sig hensat til en anden tid og resten af verden synes uendeligt langt væk, når man indlogerer sig her - i midten af ingenting og så alligevel omringet af noget af verdens smukkeste natur. 

På EOLO er du 23 kilometer fra El Calafate og skal du besøge Perito Moreno-gletsjeren, skal du ud på en times køretur. Alligevel er her nok at give sig til. Oplev området på vandreture, cykel eller hesteryg, og nyd et par timer i hotellets opvarmede pool eller spa, hvor der tilbydes en række forskellige behandlinger. 

A la carte-restauranten, der byder på en spektakulær udsigt over sletten, tilbyder en række spændende, regionale retter skabt af en af Argentinas stjernekokke. Fra morgenmad til eftermiddagsteen til aftenens sidste cocktail er der kræset om de gastronomiske detaljer, for tanken er at hver en oplevelse skal være uforglemmelig.

Alle værelser er luksuriøst og elegant indrettet med panoramavinduer og badekar foruden de mest almindelige bekvemmeligheder. Her er du ikke i tvivl om, hvor i verden du befinder dig, for naturen har på elegant vis fundet vej ind i hver afkrog af værelserne.

Patagoniens måske bedste bud på landlig luksus for livsnyderen.

Hotelfacts

  • 17 værelser
  • Ikoner 2023 Sort Pool Pool
  • Ikoner 2023 Sort Bar Bar
  • Ikoner 2023 Rod Restaurant Restaurant
  • Ikoner 2023 Sort Saftybox Sikkerhedsboks i reception
  • Ikoner 2023 Sort Tv TV
  • Ikoner 2023 Sort Wifi Wifi

Det var en oplevelsesrig tur og vores guide var meget vidende om forholdene i Sydamerika jo ikke mindst i Argentina og Chile. Gruppen fungerede fint sammen, så alt i alt har jeg kun godt at sige om turen.

Gunvor Thulin, Højbjerg
4.5   (156 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger

1 rejser til Eolo

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)