Skip to main content

Rejser til Carrillo og Samara Beach

Costa Rica

costa rica - samara_havskildpadde_01

Pura vida i slowmotion

Samara og Carrillo-strandene ligger i to rolige bugter i forlængelse af hinanden på Nicoyahalvøen.

Begge strande er aldeles skønne med stille vand, men mens Samara-stranden er lettere livlig og har flere restauranter, er Carrillo, der ligger lige om pynten fra Samara, stranden for dig, der virkelig vil have ro.

De to strande ligger i forlængelse af hinanden, og således kan du sagtens nyde godt af Samaras mange spisesteder, selv om du er indlogeret på Carrillo – ligesom en rolig dag på Carrillo-stranden også er ganske oplagt, hvis du bor ved Samara.

Vil du udforske strandene i nærområdet, ligger de skønne strande, Buenavista og Barrigona, lige i nærheden. Har du brug for en pause fra daselivet, så tag fx en dukkert ved Belen-vandfaldene i nærheden, gå på opdagelse i den grønne skov eller dyk efter skibsvrag ved de omkringliggende strande.

Alternativt kan du sejle til Isla Chora, men husk snorkelmasken – det er nemlig under overfladen, Isla Chora virkelig sparker benene væk under dig.

Nyd livet ved de skønne strande, der har formået at holde fast i den lokale charme og mærk essensen af ’pura vida’ i komplet slowmotion.

Som en af de få strande langs stillehavskysten er det muligt at snorkle ved Carrillo Beach. Alternativt kan du ved Samara-stranden prøve kræfter med jetski, vandski, kajaksejlads eller sportsfiskeri – og vil du surfe, skal du bare ud til nogle af de omkringliggende strande, hvor bølgerne er lidt højere.

Derfor skal I rejse til Carrillo/Samara

  • Strandliv med lokal atmosfære
  • Bad i vandfald, dyk efter vrag eller nyd synet af farverige fisk
  • Pura vida i slowmotion
costa rica - costa rica_carrillo beach_01 costa rica - samara beach_kajak_01

Rejser til Carrillo/Samara

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

costa rica - samara beach_01

Rejseleder Lene var megahyggelig og skabte god stemning. Hun sørgede godt for os. Den lokale guide Fabian var den bedste, altid hjælpsom og i godt humør. Han havde enorm viden om Costa Rica som han delte ud af. Lene og Fabian er et rigtigt godt match.

Vores chauffør Roberto var altid hjælpsom på dyr og fauna, og benyttede enhver lejlighed til at vise os det på turene mens vi var undervejs. Det var virkelig godt.

Tak for en eventyrlig spændende rejse.

Sussi
4.5   (221 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Carrillo/Samara

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)