costa rica - Los quetzales national park_quetzalfuglen_01
Costa Rica - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i regnskoven

14 dage fra 30.990 kr.

På eventyr i regnskoven

Oplevelser for livet i Costa Ricas frodige natur

I Costa Rica dækker nationalparkerne mere end 30% af det samlede areal, og der er grønt over alt lige fra den caribiske kyst i øst til Stillehavskysten omkring 200 kilometer længere mod vest. Her er vidunderlige regnskove i lavlandet, fascinerende cloud forests (højlandsregnskove), knejsende vulkaner og eventyrlige strande.

Vi forlader San Jose efter den første nat og begynder i Tortuguero-nationalparken midt i junglen ved Det Caribiske Hav. Her finder vi uendelige vandveje og kanaler, som løber side om side med lange, øde strande med sort sand og masser af drivtømmer. Der er en snert af Jurassic Park over hele sceneriet.

Herefter skal vi op i højderne i de grønne regnskove omkring den smukke Arenalvulkan og senere til cloud forest-regnskovene i cirka 1600 meters højde ved den berømte Monteverde-nationalpark, hvor vi går vi tur på hængebroer i trætoppene.

Vi besøger den mindre kendte, men meget enestående Rincon de la Vieja-nationalpark, hvor vulkanerne ryger, og mudderhullerne bobler, og sidste stop er strandene ud til Stillehavet. Her skråner regnskoven direkte ned mod havet, og vi skal bo tæt på stranden, hvorfra vi kan bade i det lune vand, snorkle, tage på delfinsafari eller måske sejle i kajak - vi har god tid til det hele. Palo Verde-nationalparken, Costa Ricas største vådområde med et spændende fugle- og dyreliv, oplever vi på vej til lufthavnen på rejsens sidste dag.

Dette er en rejse til det voksne publikum, der vil opleve en rundrejse i Costa Rica under komfortable forhold. Ydermere er det en rejse i bevægelse, hvor vi rører os en del på skønne, men overkommelige vandreture. Hele vejen bor vi godt på udvalgte lodges, der ligger midt ude i naturen og fungerer som en god base for de mange oplevelser i naturen.

Har man brug for et par ekstra dage med sand mellem tæerne, er der mulighed for at forlænge opholdet ved stranden med 3 ekstra nætter.

Dette er en rejse for os, der elsker naturen - det gælder for alle vores rundrejser til Costa Rica!

Rute og højdepunkter

costa rica - costa_rica paa eventyr i regnskoven_ny Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i San José San José
1
Højdepunkter
Vi har en enkelt overnatning i San José, inden det går løs med eventyr i regnskoven.

2 nætter i Tortuguero Tortuguero
2
Højdepunkter
Sejlads og vandring i sumpregnskoven, der ligger langt inde i Tortuguero-nationalparken. Vi tager på udflugt for at spotte brøleaber, dovendyr om mange andre dyr.

2 nætter i Arenal Arenal
2
Højdepunkter
Vi indlogeres med udsigt til Arenalvulkanen og tager på vandretur i regnskoven. Også besøg på en kaffe- og kakaofarm for at høre om processen fra jord til bord.

2 nætter i Monteverde Monteverde
2
Højdepunkter
Mærk adrenalinen på en gåtur ad hængebroer i trætophøjde! Vandretur i regnskoven efter mørkets frembrud for at se de dyr, der er aktive om natten.

2 nætter i Rincon de la Vieja Rincon de la Vieja
2
Højdepunkter
Vi besøger pumaer i et dyreinternat på vej til Rincon de la Vieja. I denne nationalpark nyder vi en vandretur med udsigt til boblende mudder og spruttende vulkaner.

3 nætter i Tamarindo Beach / Carillo Beach Tamarindo Beach / Carillo Beach
3
Højdepunkter
Afslapning ved Stillehavet og mulighed for aktiviteter på vandet. Besøg i Palo Verde - et kæmpe vådområde med spændende flora og fauna og mulighed for at forlænge rejsen ved stranden.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

En drømmerejse med fantastiske oplevelser. Costa Rica er det land, som har været sværest for os at rejse fra igen.

Stjernegaard katalog 2023 forside

Bestil Costa Rica kataloger

Søger du inspiration til din Costa Rica rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Borneo

Ultimative naturoplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
New Zealand

På eventyr i New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)