Skip to main content

Flyvetur over isfjorden og gletsjersystemer

Ilulissat_flyvetur_02 Ilulissat_03

Flyvetur over isfjorden og gletsjersystemer

Hvis I drømmer om oplevelser fra absolut øverste hylde, er denne magiske flyvetur over den UNESCO-beskyttede isfjord og de mælkehvide gletsjersystemer lige jer!

Fra Ilulissat sætter I jer til rette i det mindre men sikre fly, der viser jer isfjorden og gletsjere fra en helt ny vinkel. Ruten kan variere alt efter vind og vejr, men I runder den nordligste gletsjer i egnen, Sermeq Avangnardleq, hvor isfjelde kan brække af hvert øjeblik. I følger flodsystemet hele vejen til gletsjerkanten, inden I flyver over det endeløse, hvide landskab i retning mod den UNESCO-beskyttede Isua-gletjser. Isua ’føder’ flere isbjerge end nogen anden gletsjer på den nordlige halvkugle, og I har god tid til at se isblokkene forsvinde i det klare vand, mens I svæver over et af de smukkeste landskaber i verden. Jeres dygtige og erfarne pilot sænker flyet, så langt ned det kan lade sig gøre, så I både får det fulde overblik og samtidig nærstuderet det fantastiske fænomen.

I sætter kursen tilbage mod Ilulissat og flyver over isfjorden hele vejen til den lille bygd Ilimanaq, der fra oven kun udgør en lillebitte prik på oplevelsen. Herefter nyder I indflyvningen over idylliske Ilulissat, inden I igen har fødderne på jorden.

Bemærk: Der tages forbehold for, at vejrforhold kan forhindre flyvningen. Du bedes oplyse vægt ved bestilling.  

Alle har vinduesplads ombord og headset på, så I kan høre pilotens fortællinger om området og instruktioner. Piloten kender vind- og vejrforholdene over den arktiske natur som ingen andre, og I kan trygt nyde oplevelsen.

Fakta om udflugten

  • Minimum 4 deltagere
  • Udflugter skal bestilles hjemmefra
  • Sikkerhedsudstyr og headset
  • Sæson: Hele året
  • Varighed ca. 1 timer
Groenland

REJSER, HVOR UDFLUGTEN ER MULIG

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)