Livet på Langkawi
Download katalog over rejsen

13 dage fra 18.865 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Malaysia Livet på Langkawi

Individuel rejse 13 dage fra 18.865 kr.

4.5   (55 anmeldelser)

Daseliv og naturens hemmeligheder

Junglen klæber sig til bjergskråningen, der har mere end 500 millioner år på bagen. Tæerne kalder på at blive begravet i de fine sandkorn, og de autentiske landsbyer er fyldt mere store smil. Her er rejsen til Langkawi, der indkapsler det gode ferieliv med malaysisk charme og storslået natur – og evigt følgeskab af de turkisblå bølgeskvulp.

malaysia - langkawi_rismark_01
malaysia - langkawi_mangrove_02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • 10 nætter i strandparadiset
  • Værelser med balkon/terrasse
  • Skræddersy rejsen med udflugter
  • Som at træde ind i et postkort
  • Følg vandrestierne i den frodige jungle
  • Inkl. alle transporter
malaysia - langkawi_landskab_udsigt_01

Kom ned i tempo i det Malaysiske paradis

I bor ved Cenang-stranden på det 3-stjernede resort Holiday Villa Beach Resort & Spa i dejlige værelser med privat terrasse eller balkon.

I er omgivet af grønt i hotellets harmoniske omgivelser og har kun få skridt til sandstranden og det krystalklare vand. Går I langs stranden finder I autentiske restauranter og glad feriestemning mellem de slanke tropepalmer.

Gå i dvale i strandkanten med en bog i hånden eller tag på spændende oplevelser i Langkawis natur. Mystikken flyder over i den UNESCO-beskyttede Kilim Geopark, hvor I kan tage på opdagelse i grotter og mangroveskov og få et kig til det unikke dyreliv på øen.

Glæd jer til en rejse, hvor alle sanser kommer i brug, når daseferie forenes med naturens smukkeste nuancer på Langkawi.

Ved Mount Mat Cincang kan I tage en af verdens stejleste kabelbaner til den berømte Sky Bridge, og I må endelige ikke glemme at udforske Malaccastrædet på bådtur til nogle af de 99 øer, der udgør Langkawi.

malaysia - Malaysia_livet paa langkawi

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Langkawi 10 nætter: Langkawi 10 Holiday Villa Beach Resort & Spa Pelangi Beach Resort & Spa Casa del Mar The Datai Langkawi

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

Hotellet er tegnet som en traditionel malaysisk landsby og ligger i tropiske omgivelser langs den dejlige Cenang-strand.

Se hotel
malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

Se hotel
malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

Se hotel
The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

Se hotel

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
malaysia - langkawi_beach_gondol_01
malaysia - Langkawi_mangrove_trae_01
malaysia - langkawi_cenang strand_07

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark i løbet af dagen med kurs mod Malaysia. I har et stop undervejs, inden I er fremme i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad, hvorfra I rejser mod paradisøen Langkawi med ankomst i morgen. 

malaysia - Malaysia_livet paa langkawi
malaysia - langkawi_rismark_03 malaysia - langkawi_seven wells_vandfald_01

Dag 2

Velkommen til Langkawi!

Ved ankomsten til Langkawi bliver I mødt af en repræsentant fra Stjernegaard, som kører jer til hotellet ved Cenang-stranden på sydkysten, øens mest populære og måske smukkeste strand.

Langkawi er en perle i Malaccastrædet vest for det malaysiske fastland og er reelt en øgruppe á 99 øer. I bor på hovedøen, der er bjergrig og nyder godt af hele farvepaletten fra det azurblå hav til den grønne jungle, mørke klippesten og farverige landsbyhuse. De 99 øer dækker et areal, der svarer til 4/5 af Bornholm og er omkranset af sandstrand.

I tjekker ind på det dejlige Holiday Villa Beach Resort & Spa, der skal være jeres hjem de næste 10 nætter. Det charmerende hotel har de helt rigtige rammer om en skøn badeferie på Langkawi. De hyggelige værelser ligge mellem de tropiske træer og planter, og sandstranden på Cenang Beach ligger for jeres fødder og indbyder til rolige stunder og perfekte ferieminder for både store og små.

På hotellet finder I flere forskellige restauranter, og der er fitnesscenter og spaområde, hvis I skal have en pause fra strandidyllen.

Når I vil prøve kræfter med det lokale køkken på Langkawi, kan I bevæge jer ned ad den 2 kilometerlange sandstrand, hvor restauranter og forretninger byder sig til, inden I nyder de stille aftener hjemme på terrassen eller balkonen under den mørke himmel.

Her skal i bo

malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

malaysia - holiday villa beach resort and spa_01
malaysia - holiday villa beach resort and spa_16 malaysia - holiday villa beach resort and spa_12

Træd ind i drømmen om strandparadis på Cenang-stranden ved Holiday Villa Beach Resort & Spa mellem slanke palmer, knitrende sandkorn og gyldne solnedgange.

Dag 3-11

Egne oplevelser i strandparadiset

I slår øjnene op og hælder benzin på hele sanseapparatet hver eneste dag på Langkawi.

Duften af troperne hænger i luften, og palmekronerne svajer og kæmper om jeres opmærksomhed med de kridhvide sandkorn. I vækker smagsløgene i hotellets restaurant til morgenmaden og bestemmer selv, hvor og hvad dagens øvrige måltider byder på. I mærker solen på kroppen og fordeler jeres tid mellem poolkanten og sandstranden, præcis som I ønsker det.

I har heldigvis god tid til at opleve mere end strandlivets fortræffeligheder og kan med fordel krydre rejsen med spændende oplevelser i Langkawis unikke natur – både til lands og til vands. Øen er dækket af saftiggrøn jungle, der er spækket med gode vandrestier, og dramatiske klippefremspring. De små landsbyer er kastet ind i landskabet og har hver deres charme og personlige præg, ligesom nogle af de øvrige 98 øer, der udgør Langkawi, bør udforskes på bådtur.

Langkawis nordøstlige hjørne gemmer på nogle af de største oplevelser i den UNESCO-beskyttede Geopark Kilim. Naturreservatet skal opleves med lokalguide, hvor I sejler gennem de 500 millioner år gamle klippelandskaber og udforsker mangroveskovens hemmeligheder. I ser de livsnødvendige tsunamiværn og rensningsanlæg og måske – hvis I kigger op – ørnene, der svæver over sumpområdet. I lærer om det særegne marineliv og besøger blandt andet den imponerende ’Bat Cave’, hvor stalagmitter og stalaktitter i samspil har skabt et spændende hjem til store flokke af flagermus.

Et andet af øens højdepunkter ligger på Langkawis nordvestlige spids: Mount Mat Cincang. Fra attraktionen Oriental Village, en slags markedsplads og temapark, går en af verdens stejleste kabelbaner til toppen af bjerget. Glæd jer til de 920 meter i luften med betagende vue over jungleskoven, brusende vandfald og kyststrækningen, inden I sætter fødderne på toppen på den berømte Sky Bridge, der slanger sig over regnskovens trætoppe. På klare dage kan I sågar se helt til Thailand mod nord og Indonesien mod sydvest.

Stjernegaard tilbyder også udflugter med indblik i den landlige idyl på Langkawi, hvis kulturelle rødder trækker tråde til både Kina, Holland og England.

Hvis I ønsker aktive oplevelser, kan I hoppe på cyklen og besøge de små landsbyer på øen og krydse gummiplantager og rismarker med fuglefløjt som evig lydkulisse. I kan også komme på sejltur i Malaccastrædet og opleve nogle af Langkawis 99 øer og smukkeste bugter. Her er utallige smukke rev med farverige fisk og koraller, og snorkelmasken er selvfølgelig med på tur.

En ting er sikker: Om I foretrækker strandliv eller store oplevelser i naturen, så kommer I ikke til at kede jer på Langkawi.

  • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

malaysia - langkawi_beach_gondol_udsigt_01
malaysia - langkawi_kilim_06 malaysia - langkawi_rismark_01

Tag på spændende udflugter i Langkawis ekstraordinære natur i mangroveskoven i Kilim Geopark eller på 'toppen af verden' ved den fascinerende Sky Bridge.

Dag 12

Langkawi – Danmark

Efter en skøn ferie på de malaysiske sandstrande er det blevet tid til at pakke kufferten og rejse tilbage til Danmark. I flyver fra Langkawi til Kuala Lumpur og har en mellemlanding undervejs, inden I er hjemme dagen efter om morgenen. 

  • Morgenmad

Dag 13

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02

Det klassiske Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Oplev Sri Lanka med privat bil og chauffør. Masser af UNESCO-verdensarv, kør i tog gennem temarkerne i det smukke højland, tag på safari og slut af med badeferie.

Sigiriya (2 nætter) Kandy (2) Ella (2) Yala (2) Mirissa (5)
Langkawi Overview

Livet på Langkawi Malaysia Individuel rejse

Fordyb jer i Langkawis saftiggrønne jungle og fascinerende kontraster fra de lyse sandstrande til de mørke grotter og nyd livet til fulde på øens bedste strande.

Langkawi (10 nætter)
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
19. apr. 2024 kr. 11.955 Udsolgt
03. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
17. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
25. jun. 2024 kr. 13.990 2 pladser tilbage
28. jun. 2024 kr. 14.595 2 pladser tilbage
02. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 1 plads tilbage
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 4 pladser tilbage
23. jul. 2024 kr. 14.950 2 pladser tilbage
26. jul. 2024 kr. 14.875 8 pladser tilbage
30. jul. 2024 kr. 14.950
06. sep. 2024 kr. 13.750 1 plads tilbage
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
24. jan. 2025 kr. 11.945
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse
Bali Nusa Lembongan Strand Cc

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk det uspolerede vestlige Bali og besøg skildpaddecenteret. Snorkel på Lembongan øens korelrav. Øens flotteste risterrasser.  

Pekutatan, vestlige Bali (3 nætter) Ubud (4) Lembongan Island (3) Sanur (4)
Afrejsedato
04. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
11. jul. 2024 kr. 18.775 1 plads
18. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
25. jul. 2024 kr. 18.775 5 pladser tilbage
12. sep. 2024 kr. 16.475
26. sep. 2024 kr. 16.475
10. okt. 2024 kr. 16.475
24. okt. 2024 kr. 17.160
05. apr. 2025 kr. 16.750
26. jun. 2025 kr. 18.375
03. jul. 2025 kr. 18.375
10. jul. 2025 kr. 18.375
17. jul. 2025 kr. 18.375
24. jul. 2025 kr. 18.375
11. sep. 2025 kr. 18.375
25. sep. 2025 kr. 16.750
09. okt. 2025 kr. 16.750
23. okt. 2025 kr. 17.790
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)