malaysia - Belum national park_01

Rejser til
Belum Rainforest

Rejser • vejret • hoteller

Belum Rainforrest

Jungle med store armbevægelser

Belum Rainforest ligger inde midt på den malaysiske halvø i forlængelse af et større regnskovsområde, der bl.a. omfatter den sydligere Taman Negara National Park. Det skønnes at disse skove så dagens lys for 130 millioner år siden, og de er dermed blandt verdens ældste. Junglen er centreret om en menneskeskabt sø, der fungerer som indgangen til de mange oplevelser, der gemmer sig i det grønne - lige fra smukke vandfald til mødet med Orang Asli, Malaysias oprindelige folk. 

Belum er hjem for en række interessante dyr, bl.a. malaysiske tigre, solbjørne, tapirer, gibboner, elefanter og det næsten uddøde sumatranæsehorn. Da langt størstedelen af regnskoven er vild og uspoleret jungle, skal man dog være særdeles heldig for at opleve de sjældne arter, som oftest viser sig på lidt skæve tidspunkter af døgnet, når de kommer ned til søen for at drikke.

Skoven danner desuden grobund for den sjældne og meget særlige rafflesiablomst, som i virkeligheden er en parasit, der bestøves af fluer og gror på trærødderne. Blomsten kan nå en pæn størrelse med en diameter på op til 1 meter og en flot kampvægt på op til 7 kilo. Man skal dog være ret heldig for at spotte den, da den sjældent blomstrer og kun har en blomstringstid på op til en uge. Belum Rainforest er et af de steder i verden, hvor chancerne for at se blomsten er størst, da den her blomstrer på forskellige tider året - og er den til at finde, har jeres guide styr på, hvor den er.

Foruden den pæne bestand af vilde dyr og interessante planter er Belum Rainforest hjem for ’Orang Asli’, der lever som nomader og følger gamle skikke og en simpel livsstil.

Da der kun findes et enkelt resort i Belum samt en håndfuld mindre husbåde, er her ganske småt med turister, så I kan godt glæde jer til en autentisk oplevelse af Malaysias jungle. 

malaysia - Malaysia_land Belum Rainforrest

Hoteller i Belum Rainforrest


Belum Rainforest Resort ★★★+

Belum Rainforest Resort ligger midt i regnskoven med en fantastisk udsigt over søen. I vågner op til fuglenes kvidren og falder i søvn til lyden af aber, der pusler i buskadset. En nærværende naturoplevelse i dejlige omgivelser.

Regnskoven ligger lige for jeres fødder, og hotellet er jeres naturlige udgangspunkt for store oplevelser i naturen, som I bl.a. får på en sejltur med resortets egne guider. Når I ikke er på en af de arrangerede udflugter, kan I følge hotellets 'nature walk' på egen hånd, hvis ikke I foretrækker at slappe af ved poolen eller i hotellets spa.

Da I bor midt i regnskoven, er de kulinariske muligheder få, men hotellets restaurant, Hornbill, har sikret et menukort af både vestlige og lokale retter, så der skulle være lidt for enhver smag. I hotellets bar er det muligt at nyde en øl, men forvent ikke vin eller anden spiritus. 

 

Standardværelserne er rummelige og pænt indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder. Vælger I indkvartering i bungalow får I fornøjelsen af at bo lige ved søen med egen terrasse. 

106 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar
Spa

Rejser til Belum Rainforrest

Billeder fra Belum Rainforrest

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)