seychellerne - praslin_anse lazio_01

Rejser til Praslin

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (28 Anmeldelser)

Praslin

Praslin - regnskov og strande i verdensklasse

Praslin er Seychellernes næststørste ø. Øen er 11 km lang og 8 km bred, har ca. 7.500 indbyggere og ligger blot 15 minutters flyvning fra Mahé. Praslin er mindre bjergrig end Mahé. Det højeste punkt hæver sig 340 meter over havet, men da Praslin er en forholdsvis lille ø, virker bjerget stadig imponerende. 

Rundt om hele øen, ca. 200 meter ude i havet, ligger et enormt koralrev, der bryder de store bølger, så vandet omkring Praslin er roligt og har en vidunderlig turkisblå farve. Med snorkel er der mulighed for at opleve et væld af farverige fisk og koraller selv på lavt vand. Kysten omkring Praslin består af brede, hvide sandstrande, der snor sig i bugter og laguner mellem de maleriske granitformationer. Specielt strandene Anse Lazio og Cote d´Or er meget attraktive. 

Praslin byder ikke blot på afslapning på strandene. Øens tre små veje fører rundt til mange smukke naturoplevelser, og størst af alle er verdens ældste regnskov - reservatet Vallée de Mai, hvor man som det eneste sted i verden finder den kæmpestore, dobbelte kokosnød, Coco de Mer. Vallée de Mai skønnes at være 240 millioner år gammel - dvs. fra juratiden - hvor Gondwanaland, som Seychellerne er en rest af, blev behersket af kæmpeøgler og dinosaurer.

Alt tyder således på, at Praslin og Vallée de Mai er en rest af Paradisets Have. Ikke kun øernes skønhed synes at være bevis herfor, men også det faktum at denne lille oase er den eneste eksisterende kendte og ægte "Jurassic Park" på jorden.

Dyrelivet og faunaen i Vallée de Mai er enestående - mange af arterne findes kun på dette lille isolerede sted. Det er betagende at spadsere gennem parken og føle sig som Alice i Eventyrland - omgivet af en fauna som den, der engang dækkede det meste af verden. Man føler sig ganske lille mellem de enorme planter og træer. 

seychellerne - Seychellerne_land Praslin
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Praslin


Le Duc de Praslin ★★★

Le Duc de Praslin er et fint lille hotel med 51 værelser beliggende et par minutters gang fra Côte d'Or stranden. En skøn lille oase omgivet af grønt. 

På Le Duc de Praslin leves det gode liv med udsigt til stranden og havet fra hotellets infinity pool eller med afslapning og wellness i hotellets spa eller i Magna Pool - en terapeutisk pool med beroligende mineraler fra havet. Skal pulsen op, er der mulighed for en workout med udsigt til det smukke, blå hav.

Melder sulten sig i løbet af dagen, er der seafood og lette retter i Café des Arts, der ligger ved stranden. Er I til kreolske retter og international cuisine er det i Le Dauphine, det sker, mens fortrinlige coctails og andre drikke er at finde i hotellets 'Chill Out' bar. 

Værelserne er moderne og individuelt indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder. Alle værelser har terrasse eller balkon og naturligvis aircondition. 

51 værelser
200 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar
Spa

L´Archipel ★★★★+

L'Archipel er et rigtigt luksuseksil ved den smukke sandstrand, Anse Gouvernement Beach, et kort stykke fra den mere travle Côte d'Or Beach, hvor I finder en række butikker, restauranter og fornøjelser. Her lever I livet i ro og mag i den stille bugt med mulighed for at tilvælge leben og natteliv et kort stykke fra hotellet.

Nyd dagen ved hotellets pool eller på den smukke strand og tag for jer af retterne i hotellets to restauranter, La Gigolette og La Feuille d'Or. Skal I helt ned i gear, kan hotellet arrangere massage på værelset.

Værelserne er rummelige og smukt indrettet. Alle har terrasse eller balkon med udsigt til bugtens små øer. Hertil aircondition, TV og en række andre bekvemmeligheder, fx aldeles gode senge. 

32 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar

Le Domaine de La Réserve ★★★★

Bemærk: Hotellet er midlertidigt lukket grundet renovering.

Dette skønne hotel ligger på sin egen private strand, Anse Petit Cour, området er marinenationalpark, og frodige bjergskråninger grænser op til hotellet på begge sider. Der er kun få minutters kørsel til Cote d´Or. Le Domaine de La Réserve har 40 værelser fordelt i villaer med 4 værelser i hver, der er luft mellem husene, som alle er vendt mod havet. Værelserne er store og lækkert indrettet.

Restauranten ligger helt ud til vandet hvor de skønne aftener tilbringes hvis ikke det er i den nærliggende coctailbar.

Desuden findes her internet rum, fitness, kanoer og snorkeludstyr samt afternoon the med tilhørende sandwichers eller kage. Levende musik fem gange om ugen.

Som noget helt specielt tilbyder Le Domaine de La Réserve en gang om ugen et gratis sunsetcruise og en gang ugentlig en udflugt til øerne Curieuse og St. Pierre inkl. frokost - dog med forbehold for ændringer. Et ideelt hotel med mange aktiviteter og muligheder til både familier og par.

40 værelser
0 m Strand
3 km By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar

Paradise Sun ★★★★

Dette attraktive og stilfulde hotel får vores varme anbefalinger. Her mødes I af en afslappet atmosfære, og ikke mindst ligger hotellet direkte på den helt fantastiske Cote d'Or strand. Hotellet har en stor åben og virkelig god restaurant på stranden, en bar i haven og en hyggelig snackbar ved stranden, der om aftenen omdannes til en anbefalelsesværdig buffet-restaurant.

De 80 værelser er fordelt i toetages bungalows, der er spredt ud i den store have, der ligger direkte ned til stranden. Vælg mellem Superior med plads til to personer eller Deluxe, der har plads til to voksne og to børn. Alle værelser har balkon eller terrasse. 

Hotellet er meget velegnet til familier og tilbyder også en del aktiviteter så som volleyball, bordtennis, kajak, windsurfing, snorkling, aftenunderholdning, afternoon tea og en lille butik. Mod betaling kan I leje cykler og eller dykke med hotels eget dykkercenter.

80 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Eget bad og toilet
Halvpension

Les Lauriers Eco Hotel ★★★★

På Praslins nordkyst ligger det lille og charmerende Les Lauriers Eco Hotel. Hotellet har gennem mere end to årtier været ejet af en familie, der har ambitioner om at bevare Seychellernes og særligt Praslins unikke natur. Familien driver også en dejlig restaurant, der ligger lige ved poolen, hvor man kan få friskfanget fisk og skaldyr, kreolsk mad og internationale klassikere til både frokost og aften. Halvpension kan tilkøbes, når du bor på Les Lauriers Eco Hotel.

Husene og værelserne er designet ud fra den oprindelige, seychelliske byggestil. Brede træbjælker møder stenkonstruktioner med stråtækte tage. Hotellet er blevet gennemrenoveret og tilbyder nu ophold i forskellige værelsestyper. Superior-værelserne ligger i stueetagen eller på førstesalen i de smukke bygningerne og har enten privat balkon eller terrasse. Villaerne er et større hus og har en privat veranda. Begge værelsestyper ligger midt i den grønne have.

Det lille hotel ligger på en lille stikvej fra selve strandvejen ved den fortryllende sandstrand Cote d’Or. Det betyder, at man tager håndklædet over skulderen og bevæger sig de få meter til vandet, når en dukkert i Det Indiske Ocean frister. At hotellet ligger lidt tilbage fra stranden betyder også, at der er en roligere atmosfære – og man har heldigvis altid poolen i baghaven.

14 værelser
50 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad

Coco de Mer Hotel ★★★★

Et privat stykke strand ligger for foden af hotellet i den billedskønne Anse Bois de Rose-bugt. Her er vandet roligt og krystalklart – selvom der kan forekomme tang mellem maj og oktober. Der går også shuttlebusser fra hotellet til den populære Anse Lazio-strand, ligesom man kan låne cykler på hotellet, hvis man vil udforske de øvrige strande i nærheden.

På Coco de Mer Hotel finder du hurtigt din foretrukne hængekøje mellem kokospalmerne, hvor du kan læse eller lytte til en god bog i brisen fra Det Indiske Ocean. Ved hotellets pool er der afveksling at finde i de gode liggestole, hvor udsigten til havet naturligvis følger med.

Alle værelserne er moderne indrettet og udstyret med alle fornødenheder. Morgenmad er inkluderet i opholdet, og det er muligt at tilkøbe halvpension, når du bor her. Aftenerne nyder du på den private terrasse eller balkon, hvor der indfinder sig en følelse af total frihed og ro.

52 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad

Rejser til Praslin

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Billeder fra Praslin

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)