seychellerne - praslin_anse lazio_01

Rejser til Praslin

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (28 Anmeldelser)

Praslin

Praslin - regnskov og strande i verdensklasse

Praslin er Seychellernes næststørste ø. Øen er 11 km lang og 8 km bred, har ca. 7.500 indbyggere og ligger blot 15 minutters flyvning fra Mahé. Praslin er mindre bjergrig end Mahé. Det højeste punkt hæver sig 340 meter over havet, men da Praslin er en forholdsvis lille ø, virker bjerget stadig imponerende. 

Rundt om hele øen, ca. 200 meter ude i havet, ligger et enormt koralrev, der bryder de store bølger, så vandet omkring Praslin er roligt og har en vidunderlig turkisblå farve. Med snorkel er der mulighed for at opleve et væld af farverige fisk og koraller selv på lavt vand. Kysten omkring Praslin består af brede hvide sandstrande, der snor sig i bugter og laguner mellem de maleriske granitformationer. Specielt strandene Anse Lazio og Cote d´Or er meget attraktive. 

Praslin byder ikke blot på afslapning på strandene, øens tre små veje fører rundt til mange smukke naturoplevelser og størst af alle er verdens ældste regnskov - reservatet Vallée de Mai, hvor man som det eneste sted i verden finder den kæmpestore dobbelte kokosnød, Coco de Mer. Vallée de Mai skønnes at være 240 millioner år gammel - dvs. fra juratiden - hvor Gondwanaland, som Seychellerne er en rest af, blev behersket af kæmpeøgler og dinosaurer.

Alt tyder således på, at Praslin og Vallée de Mai er en rest af Paradisets have. Ikke kun øernes skønhed synes at være bevis herfor, men også det faktum, at denne lille oase er den eneste eksisterende kendte og ægte "Jurassic Park" på jorden.

Dyrelivet og faunaen i Vallée de Mai er enestående - mange af arterne findes kun på dette lille isolerede sted. Det er betagende at spadsere gennem parken og føle sig som Alice i Eventyrland - omgivet af en fauna som den, der engang dækkede det meste af verden. Man føler sig ganske lille mellem de enorme planter og træer. 

seychellerne - Seychellerne_land Praslin
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Praslin


Berjaya Praslin Resort ★★+

Berjaya er et enkelt men godt hotel beliggende ved den smukke Côte d'Or strand, hvor palmerne vælter ind over puddersandet og kaster levende skygger i det funklende klare vand. Foruden stranden, der blot er 200 meter væk, har I masser af butikker og restauranter inden for ganske kort gåafstand. 

Hotellet råder over et dejligt poolområde samt to restauranter, hvoraf den ene ligger på stranden. Hertil er der mulighed for at prøve kræfter med windsurfing og snorkling mod betaling. 

Værelserne er enkle med de mest almindelige bekvemmeligheder, herunder aircondition og balkon. 

79 værelser
200 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar

La Reserve ★★★★

Dette skønne hotel ligger på sin egen private strand, Anse Petit Cour, området er marinenationalpark, og frodige bjergskråninger grænser op til hotellet på begge sider. Der er kun få minutters kørsel til Cote d´Or. La Reserve har 40 værelser fordelt i villaer med 4 værelser i hver, der er luft mellem husene, som alle er vendt mod havet. Værelserne er store og lækkert indrettet.

Restauranten ligger helt ud til vandet hvor de skønne aftener tilbringes hvis ikke det er i den nærliggende coctailbar.

Desuden findes her internet rum, fitness, kanoer og snorkeludstyr samt afternoon the med tilhørende sandwichers eller kage. Levende musik fem gange om ugen.

Som noget helt specielt tilbyder La Reserve en gang om ugen et gratis sunset cruise og en gang ugentlig en udflugt til øerne Curieuse og St. Pierre inkl. frokost - dog med forbehold for ændringer. Et ideelt hotel med mange aktiviteter og muligheder til både familier og par.

40 værelser
0 m Strand
3 km By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar

Le Duc de Praslin ★★★

Le Duc de Praslin er et fint lille hotel med 49 værelser beliggende på en bakkeskråning et par minutters gang fra Côte d'Or stranden. En skøn lille oase omgivet af grønt. 

På Le Duc de Praslin leves det gode liv med udsigt til stranden og havet fra hotellets infinity pool eller med afslapning og wellness i hotellets spa eller i Magna Pool - en terapeutisk pool med beroligende mineraler fra havet. Skal pulsen op, er der mulighed for en workout med udsigt til det smukke, blå hav.

Melder sulten sig i løbet af dagen, er der seafood og lette retter i Café des Arts, der ligger ved stranden. Er I til kreolske retter og international cuisine er det i Le Dauphine, det sker, mens fortrinlige coctails og andre drikke er at finde i hotellets 'Chill Out' bar. 

Værelserne er moderne og individuelt indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder. Alle værelser har terrasse eller balkon og naturligvis aircondition. 

27 værelser
200 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar
Spa

Les Villa d´Or ★★★+

Disse fantastiske villaer er helt ideelle for den store familie eller for jer, der ønsker den frihed, det giver selv at kunne lave mad.

Her er otte villaer med et soveværelse og to villaer med to soveværelser. Det gælder for alle 10, at de har fuldt udstyret køkken i sammenhæng med den store stue samt en dejlig terrasse, hvor morgenmaden bliver serveret.

Les Villa d`Or ligger direkte på den billedskønne strand, Cote d´Or, med andre hoteller, restauranter og små butikker i nærheden.

10 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Sikkerhedsboks
TV
Eget køkken

L´Archipel ★★★★+

L'Archipel er et rigtigt luksuseksil ved den smukke sandstrand, Anse Gouvernement Beach, et kort stykke fra den mere travle Côte d'Or Beach, hvor I finder en række butikker, restauranter og fornøjelser. Her lever I livet i ro og mag i den stille bugt med mulighed for at tilvælge leben og natteliv et kort stykke fra hotellet.

Nyd dagen ved hotellets pool eller på den smukke strand og tag for jer af retterne i hotellets to restauranter, La Gigolette og La Feuille d'Or. Skal I helt ned i gear, kan hotellet arrangere massage på værelset.

Værelserne er rummelige og smukt indrettet. Alle har terrasse eller balkon med udsigt til bugtens små øer. Hertil aircondition, TV og en række andre bekvemmeligheder, fx aldeles gode senge. 

32 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Minibar

Paradise Sun ★★★★

Dette attraktive og stilfulde hotel får vores varme anbefalinger. Her mødes I af en afslappet atmosfære, og ikke mindst ligger hotellet direkte på den helt fantastiske Cote d'Or strand. Hotellet har en stor åben og virkelig god restaurant på stranden, en bar i haven og en hyggelig snackbar ved stranden, der om aftenen omdannes til en anbefalelsesværdig buffet-restaurant.

De 80 værelser er fordelt i toetages bungalows, der er spredt ud i den store have, der ligger direkte ned til stranden. Vælg mellem Superior med plads til to personer eller Deluxe, der har plads til to voksne og to børn. Alle værelser har balkon eller terrasse. 

Hotellet er meget velegnet til familier og tilbyder også en del aktiviteter så som volleyball, bordtennis, kajak, windsurfing, snorkling, aftenunderholdning, afternoon tea og en lille butik. Mod betaling kan I leje cykler og eller dykke med hotels eget dykkercenter.

80 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Rejser til Praslin

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Billeder fra Praslin

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)