sydafrika - cape_town_bokaap_hus_01

Rejser til Cape Town

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (54 Anmeldelser)

Cape Town

Cape Town - kærlighed ved første blik

Alle forelsker sig i Cape Town, som er en af verdens smukkest beliggende storbyer med det majestætiske Table Mountain i baggrunden og havet i forgrunden. 

Cape Town er en kosmopolitisk by med rødder omkring 400 år tilbage i tiden. Traditionelt var byen anløbshavn for skibe fra hele verden, især hollandske skibe, som sejlede mellem kolonierne og moderlandet. I 1652 grundlagde det Hollandsk-Ostindiske Kompagni en forsyningsstation på stedet, som er blevet til Cape Town i dag. Ud over hollændere kom også mange englændere og en stor gruppe malayer til byen i denne periode. 

Byen har et væld af seværdigheder: svævebanen til toppen af Table Mountain, Robben Island, Victoria & Alfred Waterfront, en fantastiske botanisk have og mange andre ting. Mens man er i Cape Town, er det et must at køre Kaphalvøen rundt og besøge Kap Det Gode Håb. Herudover skal man nyde byens mange fremragende restauranter, hvor der serveres gourmetmad til priser, der i hvert fald er det halve af, hvad det ville koste i Danmark.

sydafrika - Sydafrika_land Cape Town
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Cape Town


Cape Cadogan ★★★★

Dette hotel er et skønt lille boutiquehotel beliggende i en smuk ældre villa i den hyggelige bydel Gardens. Hotellet ligger i gåafstand fra mange gode og hyggelige restauranter på Kloof Street og der er 10 minutter i taxa til Victoria & Alfred Waterfront og Table Mountain. 15 værelser, alle individuelt indrettet i super god stil med charme og varme.

I hovedhuset er der desuden et par hyggelige stuer, hvor man kan slå sig ned med avisen og en kop te eller en drink. Veltilberedt morgenmad indtages i den fine gårdhave.

Personalet gør deres yderste for, at gæsterne føler sig hjemme, og de ved, hvad der foregår i byen, og hvor de gode restauranter er, og de hjælper gerne med at reservere bord. Har man lyst til at bo lidt væk fra byens turistcentrum ved havnefronten, så er Cape Cadogan det helt rigtige valg, og hotellet får vores fineste anbefalinger. 

15 værelser
Pool
Bar
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Protea Victoria Junction ★★★+

Et dejligt hotel med rigtig god beliggenhed få minutters gang fra Victoria & Alfred Waterfront. Det er indrettet med komfortable værelser i storby-stil med afstemte farver og med mange faciliteter, herunder wifi. Hotellet har en pool, fitnesscenter og et par gode restauranter.  

172 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter

De Waterkant Village ★★★

De Waterkant Village består af rækkehuse opført i forskellige smukke farver. Husene fungerer som Guest Houses med små lejligheder, hvilket betyder, at I har jeres eget køkken, så I selv kan lave morgenmad, hvis I har lyst. Herudover har I god plads, wifi og flere andre faciliteter til rådighed.

I komplekset findes også Village Cafe og Cafe Charles, som har åbent til morgenmad og frokost. De Waterkant ligger centralt i byen, kun ca. 1 kilometer fra Victoria & Alfred Waterfront.

 

26 værelser
0 km By
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Eget køkken

Cloud 9 Boutique Hotel & Spa ★★★★

For foden af Table Mountain ligger Cloud Nine Boutique Hotel i et af Cape Towns mest eksklusive boligområder - i  gåafstand fra de lækre restauranter og butikker på Kloof og Long Street. En del af de smukke villaer i denne del af byen er omdannet til små luksushoteller, således også Cloud Nine.

Indretningen er trendy med smukke farver og spændende kunst. Udover de skønne værelser kan I nyde en hyggelig gårdhave med plunge pool, en mindre spa og ikke mindst tagterrassen med fantastisk udsigt over byen. 

47 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Rejser til Cape Town

Cape Town

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
26° C
26° C
25° C
23° C
20° C
18° C
17° C
18° C
19° C
21° C
24° C
25° C
Nedbør i mm.
14 mm
16 mm
21 mm
41 mm
68 mm
93 mm
83 mm
77 mm
41 mm
3 mm
1 mm
17 mm

Billeder fra Cape Town

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)