sydafrika - sydafrika_natur_struds_07

Rejser til Garden Route

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (54 Anmeldelser)

Garden Route

Garden Route - en køretur med udsigt 

Den berømte Garden Route strækker sig fra Mossel Bay til Storms River og går forbi byer som Knysna, Oudtshoorn og Plettenberg Bay. Ruten går forbi flere private reservater, hvor du kan komme på familievenlig safari med mulighed for at møde rigtigt mange af Afrikas vilde dyr.

Vi har et par favoritter blandt de private reservater i det 3- og 4-stjernede segment, som egner sig særligt godt til familie, og hvor du bor godt og spiser godt. Du kommer på to daglige game drives og ikke mindst kan du nyde safariens glæder uden at skulle spise malariamedicin. 

sydafrika - Sydafrika_land Garden Route
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Garden Route


Garden Route Game Lodge (Albertinia) ★★★

På Sydafrikas berømte Garden Route og med smuk udsigt til Langeberg-bjergene ligger denne skønne lodge, som er familieejet og -drevet. Lodgen ligger i et privat vildtreservat i et malariafriet område, som er hjemsted for et omfattende dyreliv, herunder The Big 5 samt geparder og antiloper.

Lodgen tilbyder 2 daglige game drives med åbne landrovers og særlige aktiviteter for børn. Alle værelsestyper er smukt indrettet og har egen terrasse og masser af gode faciliteter, og der er gode værelser for børnefamilier. Mellem game drives kan I slappe af ved en dejlig pool med smuk udsigt over Langeberg-bjergene.

42 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Gondwana Game Reserve (Herbertsdale) ★★★★+

Den kræsne gæst kan glæde sig til at tjekke ind på denne dejlige lodge, der ligger i et privatejet vildtreservat i et malariafrit område. Her lever The Big 5 og mange andre spændende dyr, som giraffer, flodheste, geparder og zebraer, og lodgen tilbyder to daglige game drives under jeres ophold.

Værelserne er rummelige og smukt indrettet. De har bjergtagende udsigt over naturen og alle har egen terrasse, ildsted, badekar med udsigt og andre skønne faciliteter.  Mellem game drives kan I slappe af ved poolen, tage på gåtur med rangeren, nyde en drink ved bålet og nyde dejlige måltider i restauranten.

26 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Rejser til Garden Route

Port Elizabeth

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
25° C
25° C
25° C
23° C
22° C
20° C
20° C
20° C
20° C
21° C
22° C
24° C
Nedbør i mm.
36 mm
40 mm
54 mm
58 mm
59 mm
62 mm
47 mm
64 mm
62 mm
59 mm
49 mm
34 mm

Billeder fra Garden Route

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)