sydafrika - plettenberg bay_04

Rejser til
Plettenberg Bay

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (54 Anmeldelser)

Plettenberg Bay

Plettenberg Bay - i smørhullet mellem havet og bjergene

Plettenberg Bay ligger fantastisk smukt ud til Det Indiske Ocean og er omgivet af spektakulær natur. Det er således et godt udgangspunkt for udforskning af den flotte Tsitsikamma National Park, hvor man kan snorkle, sejle kajak, vandre, klatre og meget mere. Nationalparken dækker et stort område med både skov, kyst og koralrev.

I selve Plettenberg Bay kan I indlogere jer på et dejligt hotel ved stranden eller i gåafstand til den. Hvis I har egen bil, kan I køre en tur gennem Featherbed Nature Reserve og til Knysna, hvor I kan tage på en skøn sejltur i lagunen.

Rejser i mellem juni og september, kan I tage på hvalsafari og møde store flokke af pukkenhvaler, der  yngler i området, og herudover vil I have gode chancer for at se delfiner, øresvin og forskellige hajarter. 

sydafrika - Sydafrika_land Plettenberg Bay
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Plettenberg Bay


Sea Breeze ★★★★

Kun 40 meter fra strandpromenaden ligger det skønne Sea Breeze Beach House, en lille perle og et 'home away from home' drevet af ejerne selv. Værelserne er hyggelige og leder ud til en privat terrasse. Vi benytter Starfish-værelset, som herudover har eget køkken og endda et ildsted.

I villaens stuer finder I sofaområder, et ildsted, tv og spiseplads, hvor morgenmaden serveres, hvis man da ikke ønsker at spise på terrassen ude i haven. Her finder I også en lille pool. 

6 værelser
300 m Strand
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Eget køkken
Kaffe- og tefaciliteter

Periwinkle Guest Lodge ★★★★

Garden Route's juvel - sådan omtaler lodgen sig selv, og det kan vi godt tilslutte os. Lodgen ligger med vidunderlig udsigt over Robberg Beach, Robberg-halvøen og Tsitiskammma-bjergene. Lodgen er en moderne, meget lys villa indrettet i smuk stil, og alle 7 værelser har hel eller delvis havudsigt.

I centrum af lodgen ligger en stor opholdsstue med spiseplads og sofaområde, og hele rummet åbner op mod terrassen, som har en mindre infinity pool og liggestole, hvorfra man kan nyde den storslåede udsigt over havet. Bemærk, at man skal krydse vejen for at komme til stranden. 

7 værelser
200 m Strand
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

The Robberg Beach Lodge ★★★★

Et stenkast fra havet ligger det skønne Robberg Beach Lodge - et skønt sted at slå sig ned et par dage efter mange oplevelser i Sydafrika. Lodgen er smukt indrettet i lyse farver og med en dejlig sommerhusstemning. 

Cottage Suiterne, som vi anvender til familier, er rummelige og har privat balkon. I haven ligger en mindre pool, som man kan benytte, hvis man ikke ønsker at mærke det kolde gys i havet. Bemærk, at man skal krydse vejen for at komme helt ned på stranden. Måltiderne kan indtages i den hyggelige og lyse restaurant, og på hotellets tag kan man nyde en drink, mens solen går ned.

29 værelser
200 m Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi

Rejser til Plettenberg Bay

Port Elizabeth

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
25° C
25° C
25° C
23° C
22° C
20° C
20° C
20° C
20° C
21° C
22° C
24° C
Nedbør i mm.
36 mm
40 mm
54 mm
58 mm
59 mm
62 mm
47 mm
64 mm
62 mm
59 mm
49 mm
34 mm

Billeder fra Plettenberg Bay

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)