sydafrika - rovos rail_02

Rejser med Rovos Rail

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (54 Anmeldelser)

Rovos Rail

Rovos Rail - luksus på skinner 

Rovos Rail er Afrikas svar på Orientekspressen. Et luksuriøst og nostalgisk tog, der giver minder om en anden tid, hvor alting foregik i et langsomt tempo. Ombord oplever I høj standard i form af fremragende mad og vin og virkelig god service. I bor i en dejlig kupé og kan bevæge jer rundt på toget til restaurantvognen, baren og udsigtsplatformen.

Toget bumler langsomt afsted og standser på små stationer undervejs, hvor I tager på udflugt med togets egne guider. Når I er tilbage igen efter f.eks. en safarioplevelse eller en tur i diamantminerne, modtages I med en kølig klud til panden og et dejligt glas bobler.

Toget kører på udvalgte strækninger, f.eks. mellem Victoria Falls og Pretoria og mellem Pretoria og Cape Town. En rejse med Rovos Rail glemmer man aldrig!

sydafrika - Sydafrika_land Rovos Rail
Det siger vores gæster ...
;

Rovos Rail


Rovos Rail ★★★★★

Rovos Rail er Afrikas svar på Orientekspressen og et vidunderligt bekendtskab, hvis man holder af rigtig god mad, rigtig god vin og ikke mindst af at have god tid – vor tids største luksus. Toget rasler langsomt afsted gennem landskabet, men I slapper af i jeres suite, i spisevognen eller i baren.

Vores rejser inkluderer ophold i en Pullman Suite, som er 7 m2 med køjesenge, som om dagen fungerer som sofa. Det er muligt at opgradere til en Deluxe Suite, som 10 m2 og har dobbeltseng og et siddeområde, eller til Royal Suite, som er hele 16 m2. Alle suiter har naturligvis eget badeværelse.

Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Rejser med Rovos Rail

Johannesburg

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
26° C
25° C
24° C
21° C
19° C
16° C
17° C
19° C
23° C
24° C
24° C
25° C
Nedbør i mm.
125 mm
94 mm
90 mm
54 mm
13 mm
9 mm
4 mm
6 mm
27 mm
7 mm
11 mm
103 mm

Billeder fra Rovos Rail

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)