Oplev Bangkok, Khao Yai og øliv på Koh Samet
Download katalog over rejsen

17 dage fra 14.995 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Oplev Bangkok, Khao Yai og øliv på Koh Samet

Individuel rejse 17 dage fra 14.995 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
thailand - khao yai national park_vandfald_03

Kombination af tre ting vi holder af

Denne rejse kombinerer tre ting, vi holder meget af: pulserende storbyliv i Bangkok, frodig regnskov med masser af dyreliv i Khao Yai National Park og afslapning på Koh Samet, en af de skønne øer i Siambugten.

thailand - khao yai national park_elefanter_02
thailand - bangkok_chinatown_02_HF

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Besøg en af verdens ældste nationalparker
 • Tre dage i pulserende Bangkok
 • Unikt glamping-ophold i Khao Yai
 • 7 dages livsnyderi på Koh Samet
 • Flere oplevelser inkluderet
 • Håndplukkede hoteller
thailand - koh samet_01

Livligt leben i Bangkok, safari i regnskoven og daseliv på Koh Samet

I begynder i Bangkok, hvor I enten skal bo dejligt på Grand China Hotel i autentiske Chinatown eller ligefrem luksuriøst på Pathumwan Princess midt i byens shoppingområde med nem adgang til Sky Train, der kan føre jer rundt til byens seværdigheder.

I kan opleve eksotiske Chinatown, det smukke kongepalads med Thailands vigtigste buddha-figur, sejle på den travle Chao Phraya-flod, byens livsnerve, og selvfølgelig også shoppe i Bangkoks mange lækre butikker og markeder. Ikke mindst bør I ikke snyde jer selv for en uforglemmelig køretur i en tuktuk, hvor I får alle Bangkoks lyde og dufte med på farten. Der går altså hurtigt tre dage bybilledet, inden rejsen skifter farve til regnskovens kulør.

I Khao Yai National Park venter der jer en helt særlig oplevelse: I skal bo i safaritelte midt i naturen tæt på indgangen til nationalparken. I har to nætter i camp’en og fuldt program i nationalparken med safari både dag og aften, hvor I har gode chancer for at se vilde elefanter, gibbonaber og mange andre dyr.

I vandrer også i spektakulær natur, blandt andet til et vandfald, der er så smukt, at det har en plads i filmhistorien.

Efter disse gode oplevelser har I fortjent at slappe af, og I tager derfor færgen ud til den lille skønne ø Koh Samet i Siambugten. Her tjekker I ind på et hotel i strandkanten og samler tankerne under solens stråler. Her har I 7 nætter til kun at fokusere på livsnyderiet og smage det bedste fra det thailandske køkken.

thailand - thailand_luksuscamp oeliv og storby

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Bangkok 3 nætter: Bangkok 3 Grand China Hotel + Chatrium Hotel Riverside Avani Plus Riverside Bangkok Hotel Anantara Riverside Bangkok Resort
Khao Yai National Park 2 nætter: Khao Yai National Park 2 Lala Mukha Tented Resort
Koh Samet 9 nætter: Koh Samet 9 Sai Kaew Beach Resort + Ao Prao Resort +

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Det skønne 4-stjernede Chatrium Hotel Riverside har en virkelig god og central beliggenhed helt ned til Chao Phraya-floden og er et særdeles godt valg til kræsne gæster.

Se hotel
Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Se hotel
Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

Se hotel
thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

Se hotel
thailand - lala mukha_vaerelse_telt_05.02 Inkluderet i prisen
Khao Yai National Park

Lala Mukha Tented Resort

Se hotel
Hip Zone 012 (1) Inkluderet i prisen
Koh Samet

Sai Kaew Beach Resort

+
Se hotel
Aerial Resort Opgradering
Koh Samet

Ao Prao Resort

+
Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Thailand. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

thailand - khao yai national park_solnedgang
thailand - bangkok_grand palace_06

Vi har haft en super oplevelse, der adskiller sig fra de andre rejser til Thailand, som vi har haft.

Hans Christen Egede Jensen, Vordingborg
thailand - koh samet_strand_03

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Thailand dagen efter. I løbet flyrejsen kan I spise både middag og morgenmad og benytte jer af flyets underholdningsprogram i form af film, serier, spil med mere. I skal også sove, så I er nogenlunde friske, når flyet lander i Bangkok tidligt den følgende morgen.

thailand - thailand_luksuscamp oeliv og storby
thailand - bangkok_flydende marked_05 thailand - khao yai national park_elefanter_03

Dag 2-4

Ankomst til Bangkok, seværdigheder og shopping i en af Sydøstasiens skønneste storbyer

Flyet lander i løbet af morgenen, og så er I klar til at tage hul på to hele dage i den skønne hovedstad.

Her er naturligvis flere steder, som I skal se. Det gælder blandt andet byens imponerende kongepalads, Grand Palace, bygget i 1782 – et stort område bestående af mange overdådigt udsmykkede paladser, templer og åbne pladser.

I et mindre tempel midt i kongepaladset sidder den lille grønne Emerald Buddha – Thailands helligste buddha. Den er dog ikke skåret ud af smaragd, som navnet antyder, men af jade, og den får skiftet tøj tre gange om året efter årstiderne af kronprinsen eller et andet højt rangeret medlem af kongehuset.

Overfor Grand Palace ligger Wat Po, Bangkoks ældste tempel, med den kæmpestore hvilende buddha, der måler 46 meter fra isse til fod. I Bangkoks templer mærker man for alvor den store rolle, som religionen spiller for thailænderne i hverdagen.

En gåtur gennem Chinatown bør også være på jeres liste. Her oplever I et spændende folkeliv og en eksplosion af dufte, lyde og farver. Bydelens indbyggere (og modige turister) spiser snacks fra eksotiske gadekøkkener - herunder ting, som vi i vores verdensdel næppe vil betegne som snacks, og i templerne kan man skimte den fede kinesiske buddha gennem osen fra de mange røgelsespinde.

Når I skal rundt i Bangkok, kan I med fordel køre med Sky Train fra hotellet og ned til floden og derfra sejle med færgerne, der går i pendulfart.

I kan også for rimelige penge hyre jeres egen longtailbåd og få bådføreren til at sejle ind i de rolige bifloder, de såkaldte klonger, og derefter lægge til ved de mest spændende steder ude på den store, travle flod Chao Phraya, som er en hovedåre for trafik i Bangkok

 • Morgenmad

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

thailand - bangkok_grand palace_18
thailand - bangkok_wat arun_tempel_08 thailand - bangkok_chinatown_06

Besøg nogle af Bangkoks store seværdigheder, det travle Chinatown, det prægtige Grand Palace og Morgengryets Tempel (Wat Arun), der ligger ud til Chao Phraya-floden.

Dag 5

Bangkok - Khao Yai National Park

Ovenpå et par hektiske og indholdsrige dage i hovedstaden er I nu klar til rejsens næste kapitel i nationalparken Khao Yai.

I forlader Bangkok efter morgenmad og kører østpå til parken, en fin køretur på ca. tre timer, hvor der er masser at kigge på ud ad vinduet undervejs. Vel fremme skal I bo tæt på indgangen til nationalparken på et helt særligt sted: Lala Mukha Tented Resort. Som navnet antyder, er jeres hjem for de næste to nætter et telt, men fortvivl ikke…der er tale om et godt og bekvemt safaritelt med rigtige senge, eget badeværelse, terrasse og endda tv og Wi-Fi.

Når I er installeret i teltet, har I resten af eftermiddagen fri til at nyde omgivelserne, inden udflugtsprogrammet i nationalparken begynder i morgen. Besøg poolområdet på resortet og spis en dejlig middag på restauranten, inden solen går ned i horisonten og bader naturen i et rødligt skær.

Om aftenen har I måske lyst til en godnatdrink, mens de levende lys blafrer i lanternerne og skaber en hyggelig lejrbålsstemning.

Når trætheden melder sig, går I tilbage til jeres telt og falder i søvn til naturens lyde.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - lala mukha_vaerelse_telt_05.02 Inkluderet i prisen
Khao Yai National Park

Lala Mukha Tented Resort

thailand - lala mukha_vaerelse_telt_05.02
thailand - lala mukha tented resort_vaerelse_01 thailand - lala mukha tented resort_vaerelse_04

Lige uden for Khao Yai National Park indkvarteres I i skønne safaritelte uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden. Teltene har rigtige senge og naturligvis eget bad og toilet.

Dag 6

Khao Yai National Park, safari og vandfald

I kan nyde en kop friskbrygget kaffe eller te på jeres egen terrasse, når I vågner, og allerede kl. 8 bliver I hentet af jeres guide, der kører jer ind i nationalparken.

Khao Yai National Park, som også figurerer på listen over UNESCO-verdensarv, dækker et område på 2.168 km2 og er den største såkaldte monsunskov i Asien. Parken er hjemsted for blandt andet en stor bestand af elefanter, ganske få tigre og leoparder, bjørne, gibbon- og makakaber og næsten 400 forskellige fuglearter, herunder de farvestrålende næsehornsfugle. Allerede på formiddagens safari kan I være heldige at spotte nogle af dem. Safarien foregår dels i jeres egen bil, dels til fods på veltilrettelagte vandreture.

Efter frokost, som indtages inde i parken, besøger I parkens højeste vandfald, det 150 meter høje Haew Narok, der bruser spektakulært ned i tre ”etager”. Her i området er der også store chancer for at se vilde elefanter, som kommer for at slikke salt af klipperne her. 

Eftermiddagen byder også på et besøg ved et vandfald så smukt, at det har fået en plads i filmhistorien. Det var nemlig her fra Haew Suwat-vandfaldet, at Leonardo DiCaprio og andre filmstjerner (eller deres stuntmen) skulle springe ud for at komme frem til den hemmelige strand i storfilmen The Beach fra 2000.

Hvis tiden tillader det, besøger I også et udkigspunkt, hvorfra I har en fabelagtig panoramaudsigt ud over Khao Yais jungle og kan trække den friske luft helt ned i bunden af lungerne. I kigger ud over fem forskellige økosystemer, blandt andet stedsegrøn regnskov, og nu forstår I for alvor, hvorfor parken er UNESCO-verdensarv.

Aftenens middag er inkluderet i prisen på rejsen og består af en dejlig BBQ-anretning inde i parken.

Herefter skal I på endnu en safari for at spotte de dyr, der er aktive i mørket. Ved 20-tiden bliver I kørt tilbage til camp’en, hvor I måske igen har lyst til en drink på terrassen, mens I kigger på dagens pletskud på jeres kameraer og nyder jeres sidste nat i den grønne oase.

 • Morgenmad
 • Middag

Her skal i bo

thailand - lala mukha_vaerelse_telt_05.02 Inkluderet i prisen
Khao Yai National Park

Lala Mukha Tented Resort

thailand - khao yai national park_haew narok vandfald_01
thailand - khao yai national park_fugl kingfisher_01 thailand - khao yai national park_elefanter_04

I Khao Yai National Park skal I på safari for at spotte bl.a. elefanter og på vandring i den grønne, frodige regnskov. I ser også det vandfald, som Leonardo DiCaprio (eller hans stuntman) måtte springe ud fra for at komme til den hemmelige strand i filmen The Beach fra 2000.

thailand - koh samet_strand_04

Dag 7

Khao Yai National Park – Koh Samet

I har et sceneskift foran jer i dag. Rejsen går fra den grønne regnskov til den hvide sandstrand mod syd.

Fra nationalparken bliver I kørt godt 5 timer til Ban Phe Pier ved Siambugtens kyst, hvorfra færgen til Koh Samet afgår.

Her på en af Siambugtens skønneste øer har I to forskellige indkvarteringsmuligheder, Sai Kaew Resort på øens nordlige kyst, tæt ved byen, og Ao Prao Resort på øens rolige vestkyst.

Glæd jer til at indtage en herlig thai-curry og en kold øl, inden I lægger hovedet på puden og falder i søvn til lyden af bølgeskvulp.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Hip Zone 012 (1) Inkluderet i prisen
Koh Samet

Sai Kaew Beach Resort

+
Aerial Resort Opgradering
Koh Samet

Ao Prao Resort

+
thailand - koh samet_strand_02

Efter mange oplevelser på den første del af ferien kan I glæde jer til afslapning på skønne Koh Samet i Siambugten.

Dag 8-15

Koh Samet, afslapning på stranden

Dagene her på Koh Samet kan tilbringes med at solbade, svømme i havet, læse gode bøger i skyggen, eller hvad I nu har lyst til.

På vestkysten af Koh Samet, ved siden af søsterhotellet Le Vimarn Resort, ligger det stemningsfulde Ao Prao Resort. Resortet ligger direkte på den fredelige strand af samme navn, som i øvrigt går for at være en af øens bedste. Bor I på Ao Prao Resort – ja, så har I direkte adgang til stranden.

I har mange restauranter at vælge mellem, og der serveres både fyrige thairetter og mere afdæmpede vestlige retter.

Har I lyst til at være aktive, kan I leje kajakker og udforske kysten fra vandsiden, og vil I endnu længere væk, kan I besøge den nærliggende Koh Kudee med speedbåd.

Dykker- og snorkelture er også en mulighed – marinelivet omkring øen er mangfoldigt og farverigt.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Hip Zone 012 (1) Inkluderet i prisen
Koh Samet

Sai Kaew Beach Resort

+
Aerial Resort Opgradering
Koh Samet

Ao Prao Resort

+
thailand - koh samet_strand_06
thailand - thailand_dykning_06 thailand - koh samet_strand_restaurant_01

Koh Samet er et rigtigt livsnyderparadis med gode strande, gode restauranter og gode snorkelmuligheder.

Dag 16

Koh Samet og hjemrejse

Oven på en smagfuld, afslappende og oplevelsesrig rejse til Thailand, går turen nu hjem mod Danmark. Flyet letter fra Suvarnabhumi-lufthavnen i Bangkok, men inden køreturen på fastlandet nyder I den korte sejlads med færgen fra Koh Samet. I lander hjemme i Danmark i morgen.

 • Morgenmad

Dag 17

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

thailand - chiang mai_munke_06

På floder gennem Østens mystik Thailand Rundrejse med dansk rejseleder

Det uspolerede nord, stammekulturer, gamle kongeriger, pulserende storbyliv i Bangkok og mulighed for strandferie. 

4.8   (1.038 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 18.990
30. okt. 2024 kr. 21.190 Inkl. forlængelse
11. nov. 2024 kr. 19.995
11. nov. 2024 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
18. dec. 2024 kr. 23.990
18. dec. 2024 kr. 28.530 Inkl. forlængelse
05. jan. 2025 kr. 22.495
05. jan. 2025 kr. 24.695 Inkl. forlængelse
08. jan. 2025 kr. 22.595
08. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
15. jan. 2025 kr. 22.595
15. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
19. jan. 2025 kr. 22.595
19. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
22. jan. 2025 kr. 22.695
22. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
29. jan. 2025 kr. 22.695
29. jan. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
02. feb. 2025 kr. 22.695
02. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
05. feb. 2025 kr. 22.695
05. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
09. feb. 2025 kr. 22.695
09. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
12. feb. 2025 kr. 22.695
12. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
16. feb. 2025 kr. 22.695
16. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
19. feb. 2025 kr. 22.695
19. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
26. feb. 2025 kr. 22.695
26. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
05. mar. 2025 kr. 21.995
05. mar. 2025 kr. 24.195 Inkl. forlængelse
12. mar. 2025 kr. 19.995
12. mar. 2025 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
09. apr. 2025 kr. 21.995
09. apr. 2025 kr. 24.195 Inkl. forlængelse
Se rejse
thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af flydende resort i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)
Par der snorkler i Thailands klare vand

Tre på stribe Thailand Individuel rejse

Denne rejse er den perfekte sommerklassiker Glæd jer til at se - eller gense de tre skønne bountyøer, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan og bo i boutiquehoteller direkte på stranden.

Koh Samui (5 nætter) Koh Tao (4) Koh Phangan (5)
thailand - khao sok nationalpark_12

Oplevelser i naturen Thailand Individuel rejse

Det gode strandliv og spændende naturoplevelser i Khao Sok National Park med indlogering på et flydende resort. 

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Koh Yao Noi (7) Attraktive priser på faste afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)