Skip to main content

Rincon del Socorro

Argentina • Esteros del Iberá

+
Rincon Del Socorro Pool 01

Bo luksuriøst i en restaureret kvægranch

Rincon del Socorro er en lodge, som ligger midt i uforstyrret natur i det argentinske vådområde Esteros del Iberá, der er det næststørste i verden.  

Lodgen er en tidligere kvægranch fra det 19. århundrede, der i dag er blevet transformeret til et miljøbevidst hotel, som er engageret i både bæredygtighed og rewilding.

Her er hovedfokus på det omkringliggende og enestående Iberá-vådområde, som omfavner lodgen på alle sider med en enestående biodiversitet. Hotellet ligger så meget for sig selv, at man til tider kan føle, at tiden står stille, når man opholder sig her.

Her er en autentisk atmosfære, hvor lodgens naturlige patina fra tiden som kvægranch, er bevaret, og fællesområderne er indrettet med en rustik charme og et øje for detalje og komfort. Her er bl.a. en lounge, hvor gæsterne kan slappe af i bløde lænestole foran pejsen, og et bibliotek, der byder på en udvalgt samling af bøger, der giver indblik i områdets historie og aktuelle lokale projekter indenfor bæredygtighed.

Lodgens 11 værelser er en blanding af simpel elegance og rustik nostalgi med bevarede originale flisegulve og solide lokale træmøbler, der sammen skaber en stemningsfuld og hjemlig atmosfære. Vinduerne er store med frit udsyn til landskabet udenfor, og værelserne har alle moderne bekvemmeligheder. Nogle af værelserne har private verandaer, hvor morgenkaffen eller aftenens vin kan nydes, mens man beundrer solnedgangens farvespil.

Hvis I har lyst, kan stedets sjældne flora og fauna udforskes til fods, til hest eller fra en båd eller cykel. I kan også tage på tur med lodgens guider, der er  specialister i områdets natur og dyreliv. I kan f.eks. sejle i vådområdet ved dagslys eller om aftenen, hvor naturens lyde er helt anderledes, tage på vandreture i junglen med fuglekiggeri og brøleaber i træerne, sejle i kano, hvor I nyder de forskellige fugles sang eller opleve marskområdet fra en hesteryg.

Om aftenen samles gæsterne i lodgen til et godt måltid mad tilberedt af lokale, økologiske råvarer, og om dagen er det muligt imellem udflugterne at nyde solen ved lodgens pool med udsigt over vådområdet.

I kan også slappe af på jeres private terrasse, mens I iagttager dyrelivet, der nogle gange kommer helt tæt på.

Hotelfacts

 • 11 Antal værelser
 • Ikoner 2023 Sort Halv Hel Fuld Pension Helpension
 • Ikoner 2023 Rod Restaurant Restaurant
 • Ikoner 2023 Sort Bar Bar
 • Ikoner 2023 Sort Pool Pool
 • Ikoner 2023 Sort Wifi Wifi
 • Ikoner 2023 Sort Saftybox Sikkerhedsboks
 • Ikoner 2023 Sort Balkon Terrasse Balkon / Terrasse
 • Ikoner 2023 Sort Loftvifte Loftsvifte
 • Ikoner 2023 Sort Haartoerre Hårtørrer
 • Ikoner 2023 Sort Bad Og Toilet Eget bad og toilet

1 rejser til Rincon del Socorro

NYHED! Iguazu Vandfald 03

Argentina og Brasilien Argentina og Brasilien Individuel rejse

En pragtfuld rejse til to vidunderlige sydamerikanske lande, hvor I bliver omfavnet af skøn natur og eksotisk dyreliv. Nyd også de to sprudlende storbyer Buenos Aires og Rio de Janeiro.

Buenos Aires (3 nætter) Madryn (3) Esteros del Iberá (3) Puerto Iguaçú (3) Rio de Janeiro (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)