brasilien - amazonas_01

Rejser til Amazonas

Rejser • vejret • hoteller

Amazonas

En rejse til jordens bankende hjerte

Det er ikke uden grund, den kaldes verdens lunge. Amazonjunglen dækker et areal, der er dobbelt så stort som Indien, og den udgør således over halvdelen af jordens regnskovsområder. Junglen fordeler sig over Brasilien, Peru, Bolivia, Colombia, Ecuador, Venezuela, Guyana, Surinam og Fransk Guyana, hvor langt størstedelen af junglen ligger i det nordlige Brasilien.

Junglens livsnerve er Amazonfloden, der kringler sig gennem den grønne regnskov og forgrener sig i mindre bifloder. Amazonas er hjemsted for noget så overvældende som 2/3 af alle verdens dyrearter, og det er derfor en naturoplevelse af en helt særlig kaliber, der venter i Brasiliens grønne nord, hvor I bl.a. kan være heldige at spotte piratfisk, krokodiller, delfiner, papegøjer og en masse andre dyr. Oplevelserne foregår både på vandreture gennem junglen samt på floderne, men også på de forskellige lodges, der ligger spredt over hele Amazonas, får I den helt unikke oplevelse af at bo midt i naturen.

Brasilien er med årene blevet et moderne land, men i Amazonas har de oprindelige folk og skikke i højere grad fået lov til at leve uforstyrret videre. I får derfor mulighed for at komme tæt på de oprindelige stammefolk og få et indblik i en levevis, der er stærkt afhængig af naturen, når I rejser til Amazonas.

brasilien - brasilien_land Amazonas

Hoteller i Amazonas


Tariri Amazon Lodge ★★★

En virkelig dejlig, familieejet og -drevet lodge med skøn beliggenhed ved bredden af Acajatubasøen ved Negrofloden – lige midt i Amazonjunglens diversificerede økosystem og den irgrønne jungle.

De ti værelser ligger i charmerende træhytter bygget på pæle, og hele lodgen er forbundet med gangbroer. Værtsparet Germano og Fabiola tager imod med et forfriskende glas juice, og herefter er det Germano, der styrer udflugtsprogrammet, mens Fabiola styrer køkkenet.

Værelserne er hyggelige og har naturligvis eget bad og balkon med hængekøje. Skønne måltider baseret på lokale råvarer indtages i restauranten, der ligeledes er bygget på pæle og ligger over vandet med udsigt til regnskoven.

Opholdet inkluderer alle måltider og udflugter til landsbyer i lokalsamfundet, vandreture i regnskoven og sejlture på søen med kig til dyrelivet.

10 værelser
Bar
Restaurant
Balkon / Terrasse
Loftsvifte

Juma Amazon Lodge ★★★+

Juma Amazon Lodge er bygget på pæle midt i den frodige Amazonjungle, hvilket medvirker til en forstærket naturoplevelse. Fra lodgen er der rig mulighed for at udforske den grønne natur til fods og i båd, og når I tjekker ind på lodgen er I allerede sikret en række gode oplevelser, der er en del af pakken.

De hyggelige bungalows er enkelt indrettet med respekt for naturen, og det er i det hele taget naturen, der hersker overalt på lodgen. Alle bungalows er udstyret med en terrasse, hvorfra naturens stilhed kan nydes fra hængekøjen. Internet finder I ikke i miles omkreds, men til gengæld er her natur så langt øjet rækker.

20 værelser
Bar
Restaurant
Balkon / Terrasse
Loftsvifte

Amazon Clipper Premium ★★★★

Nyd Amazonas fra søsiden om bord på Amazon Clipper Premium. Her er I omgivet af natur til alle sider, og med indlogering på vandet får I mulighed for at opleve junglen på en helt unik måde.

Værelserne er indrettet med en komfortabel dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse og aircondition, hvilket kan være en skøn forfriskning i den fugtige jungle. Alle er de placeret yderligt med udsigt til den skønne natur og enkelte er udstyret med balkon.

I restauranten nyder I en skøn buffet, der byder på lokale og internationale alternativer, og på øverste dæk er der mulighed for at nyde en 360 graders udsigt og ikke mindst en formidabel solnedgang.

16 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Anavilhanas Lodge ★★★★★

Anavilhanas Lodge forener komplet luksus med en formidabel naturoplevelse, hvor I fra de bløde senge i smukt indrettede hytter kan nyde naturens dufte og lyde på nært hold.

Alle værelser og bungalows er indrettet med den største respekt for naturen, og fra balkonen kan I nyde den charmerende natur fra hængekøjen. Alle værelser har aircondition og byder på et varmt bad, så I kan vågne op til naturen - friske og veludhvilede.

Når I indlogeres på lodgen får I en masse naturoplevelser med i købet, ligesom alle måltider også indtages i lodgens gode restaurant, hvor I både kan nyde godt af de lokale og internationale retter, der er at finde i buffeten. Har I en rolig stund mellem oplevelserne, kan denne nydes ved lodgens pool, hvorfra der er udsigt til Rio Negro.

22 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Rejser til Amazonas

Billeder fra Amazonas

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)